Pluspunten
De levertijd was in overleg afgestemd en het afleveren op lokatie door MB Safety was uitstekend. Open en duidelijke communicatie en nette en stipte aflevering. Top.
Pluspunten
Hee klantvriendelijk aan de telefoon, behulpzaam., kennis v zaken Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, moment van levering kon worden afgestemd. Prima uitleg en de verpakkingsrommel werd netjes weer meegenomen. Mooi product voor een nette prijs. Deur kan worden uitgenomen, hierdoor is intern transport makkelijker.
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn als in de Riga-serie een opzetkluis mogelijk is (zelfde breedte en diepte) om de capaciteit uit te breiden, sommige concullega’s hebben dat ook. Het is handig i.v.m. het berekenen van de capaciteit als op de site ook alle binnenmaten van de binnenkluis worden vermeld.
Pluspunten
Prima product en snelle levering. Goed verpakt!!! Precies zoals ik verwacht van een internet winkel.
VerbeterpuntenWat mij betreft gewoon oké zo.
Pluspunten
Snelle keurige levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Exacte levering, goed produkt
Pluspunten
Doet wat het beloofd. Order werd netjes afgeleverd
Pluspunten
Overzichtelijke website met goede informatie. Vlot antwoord op mijn e-mailvraag
VerbeterpuntenStuur de Track and Trace code vlotter
Pluspunten
Goede communicatie en snelle reactie per mail. Goede installatie, kundige medewerkers
VerbeterpuntenInfo mbt certificering
Pluspunten
duidelijke website en snelle levering.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, prima montage.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
de website is duidelijk en men levert snel en accuraat uit
Verbeterpuntenwellicht voor de niet erg metrisch ingestelde klanten is een plaatje op ware grootte van (in dit geval het sleutelkastje) wel een pre
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben bij het desbetreffende product juist sleutels aan de sleutelhaken gehangen zodat klanten een idee hebben van de ware grootte.
Pluspunten
Levering volgens afspraak op tijd.
VerbeterpuntenGeen bevestigingsmateriaal meegeleverd zoals op de site was vermeld.
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen er had namelijk wel bevestigingsmateriaal bij moeten zitten, wij kunnen dit alsnog naar u op sturen! Er zal via de e-mail contact met u worden opgenomen hierover.
Pluspunten
Uitgebreid aanbod; direct contact na bestelling online en opmerking over levering; denkt actief mee over afhandeling order
Verbeterpuntenpdf van factuur vind ik handiger dan e-mail-factuur
Pluspunten
Great quality for great price echt blij
De kluis werd in duidelijk zichtbare doos bezorgd, misschien een tip om dit in een blanco doos te doen. De Kluis is zeer slecht te bevestigen. Het bevestigingsmateriaal (6 schroeven) zijn van dien aard, dat met weinig kracht de kluis is los te maken en mee te nemen!
Bedankt voor uw reactie. wat vervelend om te horen. Het product had discreet geleverd moeten worden, dat is verkeerd gegaan in ons magazijn, ik zal hiervan een melding maken. Het verankeringsmateriaal is helaas niet zo sterk van dit merk product.
12 Zernikestraat
Barendrecht 2991XS