Pluspunten
duidelijke website en snelle levering.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, prima montage.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit
Pluspunten
de website is duidelijk en men levert snel en accuraat uit
Verbeterpuntenwellicht voor de niet erg metrisch ingestelde klanten is een plaatje op ware grootte van (in dit geval het sleutelkastje) wel een pre
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben bij het desbetreffende product juist sleutels aan de sleutelhaken gehangen zodat klanten een idee hebben van de ware grootte.
Pluspunten
Levering volgens afspraak op tijd.
VerbeterpuntenGeen bevestigingsmateriaal meegeleverd zoals op de site was vermeld.
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen er had namelijk wel bevestigingsmateriaal bij moeten zitten, wij kunnen dit alsnog naar u op sturen! Er zal via de e-mail contact met u worden opgenomen hierover.
Pluspunten
Uitgebreid aanbod; direct contact na bestelling online en opmerking over levering; denkt actief mee over afhandeling order
Verbeterpuntenpdf van factuur vind ik handiger dan e-mail-factuur
Pluspunten
Great quality for great price echt blij
De kluis werd in duidelijk zichtbare doos bezorgd, misschien een tip om dit in een blanco doos te doen. De Kluis is zeer slecht te bevestigen. Het bevestigingsmateriaal (6 schroeven) zijn van dien aard, dat met weinig kracht de kluis is los te maken en mee te nemen!
Bedankt voor uw reactie. wat vervelend om te horen. Het product had discreet geleverd moeten worden, dat is verkeerd gegaan in ons magazijn, ik zal hiervan een melding maken. Het verankeringsmateriaal is helaas niet zo sterk van dit merk product.
Pluspunten
alles correct en snel afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel geleverd, goed aangekomen. Prijs werd aangepast toen bleek dat er ergens een oude aanbieding op internet stond.
Pluspunten
Geen op of aanmerking, alles is correct verlopen, bezorger prima vent.
Pluspunten
Afspraken nagekomen, bij verandering werd ik op de hoogte gesteld of adequate oplossing geboden , keurig personeel
Pluspunten
Correcte afhandeling order
Pluspunten
Snel en zeer correct Top geleverd
Pluspunten
Snel, discreet en levering in huis
12 Zernikestraat
Barendrecht 2991XS
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.