Laden reviews...
37 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni mostrano in genere un'esperienza positiva con consegna rapida, personale disponibile e informazioni chiare. Alcuni ordini hanno subito ritardi, ma i problemi sono stati risolti prontamente. Nel complesso, i clienti apprezzano l'affidabilità, l'opzione showroom e il servizio professionale.
Vanaf begin tot levering. Keurig gemonteerd en uitstekende monteur.
15 June 2026
Michel
Almere
In grote lijnen fijn geholpen, zowel via de telefoon als in de winkel. Fijne adviezen, snelle levering en de chauffeur was top! Een verbetering door mijn ogen heen is de te kleine plankjes in de kluis. Deze bewegen aardig en de extra plankjes die je online kan bestellen zijn door mijn ogen véél te duur voor wat je krijgt. Verder raad ik dit bedrijf zeker aan.
7 June 2026
Hans
Woerden
Ik heb voor ons bedrijf hier besteld en de levering was super snel! Heel tevreden.
3 June 2026
Goede service en levering
7 May 2026
Paul
Budel
Fijn contact en snelle levering
6 May 2026
P.
Barneveld
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met deze kluizenwebshop. Vanaf het eerste moment verliep alles soepel en professioneel. De website is overzichtelijk en biedt duidelijke informatie, waardoor ik gemakkelijk een keuze kon maken. Wat voor mij echt een groot pluspunt was, is dat ze ook een showroom hebben. Ik ben daar eerst langsgegaan om verschillende kluizen in het echt te bekijken en advies te krijgen. Het personeel nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en dacht goed mee over welke kluis het beste bij mijn situatie past. Dat gaf veel vertrouwen. Na mijn bezoek heb ik de bestelling online geplaatst, en ook dat proces verliep zonder problemen. De levering was snel en netjes, precies zoals afgesproken. De kluis was goed verpakt en volledig in orde bij aankomst.
5 May 2026
Isabella
Rhoon
Solide en mooie tweedehands kluis gekocht, die ik zelf ben gaan ophalen met een aanhanger. Na de uitleg over de werking van de kluis, hebben ze me perfect geholpen met het opladen en zekeren van de lading. Absoluut een aanrader.
27 April 2026
NK
Limburg
Komt afspraken na
6 April 2026
Jaap Kroon
Sommelsdijk
Product nog steeds niet ontvangen na een week
Beveelt niet aan
17 March 2026
Frank
Naarden
Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te lezen dat uw bestelling later is geleverd dan verwacht. Inmiddels zien wij dat uw bestelling is afgeleverd. Onze excuses voor de vertraging.
mis een kogel in het scharnierdeel, over gebeld en kreeg geen bevredigend antwoord. heb hem maar geinstalleerd met de meegeleverde materialen en dat ging natuurlijk goed.
12 March 2026
noel
zaltbommel
Prima geleverd en mooie kwaliteit
24 February 2026
Marie Thérèse
Maastricht
Uitstekend!!
10 February 2026
Pieter
Drunen
Overzichtelijk en gemakkelijke website. Levering zoals afgesproken. Zeker een aanrader!
9 February 2026
Julia
Geleen
Ik ben zeer tevreden over de communicatie met dit bedrijf.
19 January 2026
Will
Oirschot
Goede service en een goed product
18 January 2026
rob
Grootebroek
De kluis is geweldig, alleen zit er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij. Ik zou het op prijs stellen dat U die alsnog naar mij toestuurt. Bij voorbaat dank. Met vriendelijk groet, Henk van de Coolwijk.
15 January 2026
Henk
RAVENSTEIN
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben u de handleiding per e-mail toegestuurd. Tevens kunt u de Nederlandse handleiding altijd bij het product op onze webshop vinden.
prima kluizen voor een prima prijs
27 December 2025
Edwin
amsterdam
Snelle levering.
25 December 2025
C
Zeist
Vlot en soepel besteld via de website, alleen geen mogelijkheid tot het kiezen van een bezorgdatum, gelukkig wel allemaal goed gekomen.
21 December 2025
Laurens
Amsterdam
Probleem werd serieus opgepakt en naar tevredenheid opgelost.
Beveelt niet aan
15 December 2025
Hans
Weesp
Ze kwamen de kluis leveren , bleek het solot niet goedb te draaien en dat liep vast. Dezelfde dag nog teruggekomen en 2 weken later werd het juiste slot erin geplaatst
6 December 2025
Guido ENGELEN
Oostende
We zijn erg blij met onze nieuwe kluis, die discreet werd geleverd en waarbij de oude direct is meegenomen. Het inruilen van de oude kluis was erg handig, en de hele levering verliep volledig anoniem: geen reclame op de bus en geen logo’s op de kleding van de monteur. De monteur was vriendelijk en deskundig.
2 December 2025
Gaby
Amsterdam
Mooie kluis Snel geplaatst goed telefonisch contact
1 December 2025
Dirk van Leeuwen