Pluspunten
snelle levering goede website
Verbeterpuntengeen een
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenZorg dat afleveren bij de buren mogelijk wordt. Scheelt transport kosten...
Bedankt voor uw reactie. Wegens discrete verzending (privacy) wordt er niet bij de buren afgeleverd.
Je kan niets meer kopen, al dan niet online of er komt zo'n belachelijk klanttevredenheidsonderzoek in je, toch al volle, mailbox. Echt een reden om hier niet meer te kopen.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.
Pluspunten
goed en vertrouwd snel leveren
Pluspunten
mooie kluis, inhoud is voor mij belangrijker haha!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Duidelijke omschrijving!
Pluspunten
Wat je mag verwachten van een goed functionerend bedrijf.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan met een concurrerende prijs en correcte levering. Dan ben je een betrouwbaar bedrijf.
Pluspunten
snel en betaalbaar
Pluspunten
Goed geholpen en goed personeel
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles volgens afspraak
VerbeterpuntenWerkt met koerier die niet bij de buren af mag geven. Vervolgens geen overleg wanneer hij wel komt. Dat wordt meegedeeld en op dag zelf volgt de tijd. Dat kan beter.
Pluspunten
Prettig en zakelijk, een duidelijk gesprek tijdens vragen over een aan te schaffen geweerkluis! Zo ook de snelle bezorging op afspraak is prima nagekomen!
VerbeterpuntenWat mij betreft een prima bedrijf met een kwaliteits product tegen een aantrekkelijke prijs!
Pluspunten
Goede klantenservice, wel iets aan de trage kant.
VerbeterpuntenPakket werd bij de buren afgeleverd, echter was het niet duidelijk bij wie. De transporteur wist dit ook niet. Door dit gebeuren duurde het 4 dagen langer voordat ik mijn pakket had.
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat het niet goed gegaan is met afleveren. Wij zullen hier dan ook een melding van maken bij onze transporteur. Dit had niet mogen gebeuren.
Pluspunten
Overzichtelijk website, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling
Pluspunten
Verbeterpuntenproduct zelf is meer "plastic" dan dat je van een kluis in deze prijsklasse zou mogen verwachten..
Bedankt voor uw reactie. De First alert kluizen hebben een hoog gecertificeerde brandwerendheid en waterwerendheid. Door deze eigenschappen zijn de kluizen opgebouwd uit kunststof, hierdoor hebben de First Alert kluizen geen certificaat voor de inbraakwerendheid. Uiteraard kunt u de kluis retour sturen of omruilen voor een andere.
Pluspunten
Artikel was precies wat ik verwachtte, doch had een mankement. Mail verstuurd en dezelfde dag werd vervangend product verzonden. Excellent.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Snelle levering.
12 Zernikestraat
Barendrecht 2991XS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire