Pluspunten
Goede sortering. Ondanks probleempje met een onderdeel is dit door Kluizen.nl uitstekend en naar tevredenheid opgelost.
VerbeterpuntenProducten testen voor verzending
Wat vervelend om te horen. Wij hebben hier geen melding van binnen gehad. Wij zullen contact met u opnemen.
Pluspunten
Snelle levering op het afgesproken tijdstip
Pluspunten
Goede kluis geleverd en ook nog snel
VerbeterpuntenGeen punten te noemen. Heb pas voor de 1e keer iets laten komen
Pluspunten
Snelle levering, goede uitleg per telefoon en keurig geplaatst.
Pluspunten
af spraak is afspraak
Verbeterpuntencontinuïteit blijft geboden
Pluspunten
Duidelijke afspraken
VerbeterpuntenMontage materiaal is niet meegeleverd
Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat het verankeringsmateriaal niet is mee geleverd. Als u ons een e-mail stuurt met uw adres gegevens kunnen wij u de verankeringsmateriaal nasturen per post.
Pluspunten
Kan ik niet verzinnen
VerbeterpuntenHelaas, gewoon zo doorgaan
Pluspunten
-duidelijkheid van de offerte -aflevering op gewenste dag/tijd
Pluspunten
Makkelijke website en een zeer goede nazorg
de levertij die jullie aangeven van 3 werkdagen nakomen
Bedankt voor uw reactie. Bij uw bestelling had u gekozen voor de betaalmethode vooruitbetaling per bank. Dit betekend dat wij na ontvangst van de betaling de kluis versturen (1- 3 werkdagen, mits dit staat aangegeven bij het product). Bij ons was het mis gegaan bij onze administratie met uw betaling. Nogmaals excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Correcte levering.
VerbeterpuntenEr zat geen montagehandleiding bij mijn product.
Pluspunten
Code kwijt en de sleutel van de kluis. Contact gezocht met MB safety. Via de email contact gezocht, kreeg zeer snel een reactie. Kon het zelf niet oplossen. Ze boden mij aan om met de kluis naar het bedrijf te komen. Kosteloos werd de kluis op professionele geopend. Een kopje koffie kon er ook nog vanaf. Zeer goed gevoel bij dit bedrijf, kan het iedereen aanraden!!!
Pluspunten
Snel, correct en kwaliteit!
VerbeterpuntenBetaling met bancontact vanuit be
Pluspunten
zeer goed en snel
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
keurig netjes geleverd, op tijd. echter kluis stond wel op zijn kop op de pallet, waardoor de bovenzijde gelijk al iets beschadigd is. Verder helemaal goed, snel en kluis voldoet aan mijn verwachting.
VerbeterpuntenKluis niet op zijn kop op de pallet verzenden. De sleutel zat namelijk op de bovenzijde geplakt, welke nu dus voor een beschadiging heeft gezorgd. Jammer van mijn nieuwe kluis.
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering
12 Zernikestraat
Barendrecht 2991XS
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire