Pluspunten

tja wat moet ik schrijven gelukkig nog geen poging gehad tot een mogelijke kraak wel snel geleverd en netjes afgewerkt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Veel persoonlijk contact, kan gerust mailen bij vragen.

Wanneer de levertijd zich aanpast gelijk doorgeven aan alle klanten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hallo hier met Teun ik wil graag een beoordeling geven over MB Safety BV we waren aan het kijken voor een kluis op Internet en kwamen bij dit Bedrijf terecht we hadden een dag uitgestippeld en gingen er heen het bedrijf staat op een mooie plaats goed bereikbaar en veel parkeer gelegenheid ook wel belangrijk we zijn naar binnen gegaan en er kwam een vriendelijke jonge dame naar ons toe en vroeg wat onze wensen waren dat hebben we uitgelegd aan deze juffrouw ze had er veel verstand van dus waren naar een lekker bakkie koffie er snel uit na nog wat verhaaltjes dat haar vader al heel lang in het vak zit en dat zij in de zaak mee werkt gingen wij het kluisje op halen in de loods de jongen die het kluisje ging halen had het ons helemaal uitgelegd hoe de kluis werk en heeft de kluis heel voorzichtig in de auto gereden en zijn we met een tevreden gevoel naar huis gegaan voor mijn een pluim aan MB Safty BV Bedankt

geen verbeterpunten voor mijn goed geregeld zo

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super flexibel en goed geluisterd naar wat wij nodig hadden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes en snel afgehandeld en bezorgd.

Nvt

Pluspunten

Zeer postief, levering was perfect op tijd inclusief totale installatie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Product goed,op tijd geleverd.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en goede prijs / kwaliteit

als iets mis gaat met een betaling door een systeem fout zelf actie ondernemen en niet wachten tot de klant zelf contact op neemt je wordt dan wel goed te woord gestaan en het wordt opgelost na een tweede telefoontje.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede snelle levering, zoals afgesproken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima levering en vooral ook erg goede service. Door mijn eigen fout iets verkeerds besteld, maar is zeer netjes omgeruild voor een ander product met een extra levering... Alles ging netjes volgens afspraak en op tijd. Verschil is weer netjes terug betaald.

(Extra duidelijk dikgedrukt, het gewicht van sommige producten benadrukken.)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

adequate telefonische informatie vooraf, vlotte levering

handleiding in het nederlands zal voor sommigen handig zijn!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

alleen maar positieve punten over dit bedrijf,prima en snel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

makkelijk bestellen, snelle levertijd

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Komen afspraken na. Heel belangrijk.

Tip . 21 juli jl is mijn man overleden. Ik woon op de eerste verdieping met brede trap. De chauffeur was alleen en wilde hem niet naar boven brengen samen met mij. Dus kluis werd in hal geplaatst. Erg onplezierig. Vond ik een grote misser.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, snelle levering. Mooie kluis.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijke website, goed prijs kwaliteit verhouding, Snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede informatie via de mail Goed product.....goede prijs kwaliteits- verhouding.(MBW 7) Levering goed voor elkaar...goed verpakt in neutrale verpakking. Ik kan geen negatieve punten ontdekken

Tip De sleutel voor de kluis zou eventueel iets korter kunnen....ik ben verplicht om deze sleutel...vanwege de wapenkluisregels...altijd bij mij te dragen....en dan heb je graag zo klein mogelijke sleutels

Zernikestraat 12

2991XS Barendrecht

Over Kluizen.nl

Al ruim 25 jaar is Kluizen.nl een begrip op het gebied van kluizen, brandkasten en overige veiligheidsproducten. Kluizen.nl is opgericht (in april 1989) door MB Safety® uit Barendrecht. Wij verkopen veiligheidsproducten met de hoogste kwaliteitseis en dat ziet u in de kwaliteit van onze producten terug. Als u zoekt naar een betaalbaar veiligheidsproduct dan is Kluizen.nl de enige relevante bestemming voor uw aankoop waar u een kluis online kan bestellen. Een aantal productlijnen worden onder eigen certificaat geproduceerd. Bovendien zijn de distributie kanalen kort waardoor Kluizen.nl een lagere kostprijs heeft dan de concurrentie. Bij ons kunt u een goedkope kluis kopen van goede kwaliteit!