Pluspunten

Er zit een installatiehandleiding bij, maar geen productbeschrijving met aansluitmogelijkheden. Deze graag nog leveren aangezien ik het vermoeden heb snelheden anders in te kunnen stellen. Er zitten namelijk nog extra aansluitpunten op de print

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Maak het online betalen ook voor Belgische klanten gratis. Er was wel een oplossing met overschrijving, maar dat kost meer moeite.

Pluspunten

Duidelijke foto's en comments bij het artikel. Goedkoopste tarief voor mijn vervangfilters.

Pluspunten

- Snelle levering (volgende dag in thuis). - Uitgebreide informatie en vakkundig advies op de product pagina.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, alles klopte. na plaatsing service pack was het gebrom uit het ventilatiesysteem

Pluspunten

Zeer snelle, goede en nette levering binnen de 24 uur! ! Een van de laagste in prijs ( in mijn geva WHR91) Zeer duidelijke montage handleiding met foto's voor iedereen die de stekker eruit kan halen en een sterschroevendraaier kan hanteren te doen.

Ondanks dat de montage handleiding voor de voeding van de WHR91 erg duidelijk is en voor iedereen te doen is, toch een kleine opmerking over de laatste stap het aansluiten van de ventilatoren er wordt gezegd de rode en de blauwe draad op de voeding 1 en 2 aan te sluiten maar er wordt niet getoond waar deze vandaan worden gehaald was voor mij geen probleem maar iemand zonder technische kennis moet wellicht zoeken. Verder is het voor iedereen die de stekker eruit kan halen en een sterschroevendraaier vast kan houden te doen.

Pluspunten

Goede site Snelle en correcte levering Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Pluspunten

Pluspunten

10 sterretjes jullie zijn perfect !!!!!

Pluspunten

prijs/kwaliteit gratis verzending, ook binnen Belgie stipte levering uit voorraad

Pluspunten

snelle levering goede reactie op gestelde vraag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi product, redelijk geprijsd, snel geleverd, voldoet aan verwachtingen, goed bestelproces etc.

Er was enige paniek na de verwerking van de IDEAL betaling. Mijn bank gaf aan dat het (juiste) bedrag overgemaakt was naar een andere bankrekening (Stichting ....) dan die welke in de bevestigingsmail stond. Er werd geen begrijpelijke relatie gelegd met mijn bestelling. Ik ging er dus even vanuit dat mijn- of ventishop - bankaccount gekraakt was..... en dat er 171 euro verloren was gegaan...... DIT MOET ANDERS!!!

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

snelle levering goed verpakt gratis verzending niet te duur

Schoepenrad van de fan is van PVC , deze waren vroeger van metaal. Begin dit jaar een nieuwe gemonteerd, een paar weken geleden is er een vogel in de luchtkanalen terecht gekomen. Zeker 20 schoepjes kapot. ( vogel ook trouwens) Dus gehele nieuwe Fan moeten monteren. En gehele leidingen en bakken schoon gemaakt. Gelukkig kwam de opstalverzekering wat tegemoet in de kosten. Zeer summiere handleiding op de voorschakelunit. Had wat uitgebreider mogen zijn op papier. mvg eb

Pluspunten

Snelle levering,perfecte service.

in een oogopslag zie wat je bij dit product mischien nog meer nodig heb,i.p.v. veel klanten kochten ook dit.

Pluspunten

Pluspunten

Snel en correct afgehandeld.Ben tevreden.

N.V.T.

Pluspunten

goede overzichtelijke website, vlotte levering

nee want beter kan niet

Pluspunten

Een kind kan de was doen. Handige filmpjes om zelf een onderdeel te ontvangen aan de ventilator van buva.

1 van de 2 filmpjes werkt niet, waardoor ik twijfelde welke versie op mij van toepassing was. Gelukkig werkte het juiste filmpje nog wel. Draadjes verkeerd om geïnstalleerd omdat de motor een kwartslag gedraaid was t.o.v. vervangen versie.

Pluspunten

Ik ben aangenaam verrast dat het mogelijk is om een motor van 28 jaar oud te repareren. Het gemak waarmee dit is gegaan en de supersnelle service van de ventishop zijn een grote aanbeveling waard.

Pluspunten

Snel antwoord op e-mail met vraag. Vervolgens heb ik besteld en had de ventilatormotor de volgende dag in huis. Op de site van de Ventilatiewinkel stond een heldere uitleg over de montage, die probleemloos verliep.

Pluspunten

Snelheid Product

Achterkantje zit los

Schipbeek 11

5032RP Tilburg

Over Ventilatiewinkel | Ventishop

Sinds 2005 de online ventilatiewinkel voor de levering van nieuwe en originele ventilatiematerialen ter reparatie van uw woonhuis ventilator of balansventilatie (WTW) unit. Gespecialiseerd in Zehnder/Stork, Brink Climate Systems, Comair, Bergschenhoek (Rovent/R-vent) en BUVA.