Pluspunten

Snelle levering. Door de snelle levering van venti, blijkt dat ze veel vertrouwen hebben in het betaalgedrag van de mens en venti veel vertrouwen hebben in hun producten. Geweldig

Zijn er niet

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goede verpakking. Duidelijke beschrijving van de installatie, met foto's en toelichting.

Pluspunten

Na de bestelling, een duidelijke mail en de doos die ik ontvang was goed en netjes verpakt Ik moest de motor van mijn mechanische ventilatie vervangen. Ik vond een duidelijke omschrijving op de site om hem te installeren.Ventilatiewinkel kan ik iedereen aanbevelen.

Geen en ga zo door !!!!

Pluspunten

vlot bediend

Pluspunten

Overzichtelijke site Duidelijke en Correcte verwerking Zeer snelle levering

Iets meer info over product(en) wenselijk

Pluspunten

Prima!! Product werkt goed en erg snel in heus 12:00 uur besteld de volgende dag had ik het al in huis..

Pluspunten

Zeer goede service. Het door mij bestelde onderdeel is tot 2 keer aan toe kapot aangekomen. Onderdeel werd keer op keer weer opnieuw verzonden.

geen

Pluspunten

Goed overzicht , snelle levering

Pluspunten

prima, snel antwoord op een vraag en snelle bezorging

nvt

Pluspunten

De internetsite, service en de afhandeling. Dit is zoals het moet, gewoonweg goed.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Gezocht via Google op onderdeel, en zo op de site gekomen. Vreemd genoeg kan ik het onderdeel niet vinden als ik via de zoekboom op de site ga zoeken.

Pluspunten

Perfect geleverd en door de extra informatie op de site wist ik zeker dat ik het juiste product had.

Pluspunten

Beste Robert, Je hebt me fantastische geholpen met het stiftboutje voor de motorplaat van de WHR 90 en dat nog gratis ook. Waar vind je deze service nog. Met de nieuwe rubbers heb ik het geheel weer gemonteerd en nu draait de WTW WHR90 weer als een zonnetje. Ik zal dit zeker onthouden. Met vriendelijke groet,

Niets

Pluspunten

volgens mevrouw a.emondt, is de bestelling geheel goed verlopen.daarvoor dankl.

Pluspunten

Zeer betrouwbaar, komt afspraken na en biedt een zeer hoog serviceniveau! Eindelijk weer eens een bedrijf met niet alleen een commercieel belang maar vooral oog voor de klant en het belang van die klant!

Er valt NIETS te verbeteren. Tip: ga zo door!!!!!!!

Pluspunten

Zeer snelle levering en correcte afhandeling. Had eigenlijk een 10 willen geven maar vond dat net weer iets te.

geen

Pluspunten

Heel snelle levering

Pluspunten

op alle mogelijke manieren aan de verwachtingen voldaan

Pluspunten

Snelle levering. Snelle reactie op vragen. Goede service als je niet het goede product besteld. Top!

Pluspunten

I'm an international customer. No problems communicating in english. Fast order processing, great product and outstanding customer support.

Accepting payments via Credit Card or Paypal would be great.

Pluspunten

Zeer snelle levering (binnen 24 uur)

geen

Pluspunten

Service, snelheid, prijs.

Schipbeek 11

5032RP Tilburg

Over Ventilatiewinkel | Ventishop

Sinds 2005 de online ventilatiewinkel voor de levering van nieuwe en originele ventilatiematerialen ter reparatie van uw woonhuis ventilator of balansventilatie (WTW) unit. Gespecialiseerd in Zehnder/Stork, Brink Climate Systems, Comair, Bergschenhoek (Rovent/R-vent) en BUVA.