Pluspunten

snelle levering goede prijs

Pluspunten

Zeer snel antwoord op mijn vraag Snelle verzending Eenvoudig bestellen en afrekenen

Pluspunten

Toen montage van een simpel onderdeel niet eenvoudig bleek heb ik in het weekend via mail contact gezocht. Binnen een uur kreeg ik reactie, en is met vakkundige uitleg/tips het probleem verholpen. Zeer prettig contact.

Relatief hoge verzendkosten voor een klein onderdeel. Maar de service maakt het meer dan goed!

Pluspunten

Snelle levering duidelijke website

Telefonisch bereikbaarheid

Pluspunten

Snelle levering. Product is vervanger van origineel, maar voldoet volledig. Voldoende informatie op product om dit aan te sluiten.

Pluspunten

Ik heb via de mail een vraag gesteld over mijn mechanische ventilatie en het inbouwen van een draadloze module plus handzender en kreeg zeer snel, uitgebreid antwoord. Het was meteen duidelijk welk artikel ik moest bestellen en het beste: ik betaalde 69,95 i.p.v. 120 bij andere webshops.

Geen, misschien een iets overzichtelijkere website en bestelproces.

Pluspunten

Goede interaktie met leverancier op vragen van mijn kant. Op afgesproken moment geleverd met uitstekende handleiding voor montage.

Pluspunten

Snelle levering van gevraagde onderdelen. Na plaatsen onderdelen bleek e.e.a. nog niet goed te werken. Bij mailcontact werd goede online service met diverse oplossingen/aandachtspunten gegeven.

Pluspunten

Prijs Goede montage-instructie op de website

Pluspunten

Snelheid van reageren en leveren. Nette en kundige afhandeling van vragen.

Pluspunten

Goede productomschrijving op site Snelle levering.

Wat mij betreft geen. Het ging bij mij om één product voor gebruik in mijn eigen woning.

Pluspunten

Verkoper heeft telefonisch contact gezocht om de bestelling te verifieren. Dit omdat hij vermoedde dat ik als koper een bepaald doel had met een besteld enkel onderdeel maar mogelijk daarbij toch in de problemen zou komen zonder nadere toelichting en aanvullende onderdelen bij dat ene enkele al bestelde onderdeel. Ik heb dit als zeer attent en constructief ervaren met als resultaat een werkend systeem.

Pluspunten

on line hulp is geboden bij het zoeken naar de correcte stukken - snelle verzending -

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Uitermate goed geprijsd en nog sneller geleverd.

Ik kan niets verzinnen

Pluspunten

ik ben goed door u geholpen. goede info op uw site waarvoor het product een vervanging kan zijn en een duidelijke instructie mbt montage. Ik kan de prijs niet geheel beoordelen, maar die is mijns inziens redelijk

Pluspunten

Precies het goed product dat ik gevraagd had. Snelle levering. Ik had mijn huisnr niet ingevuld, en daar belde ze binnen een uur voor op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reatie en levering.

het lever adres was bij mijn ouders( die zijn altijd thuis) en toch is het bij mijn thuis geleverd (facturatie adres) er was niemand thuis maar mijn lieve buren hebben het in ontvangst genomen dus geen probleem

Pluspunten

een snelle afhandeling en vlotte bezorging

Pluspunten

Nette, kompetente und unkomplizierte Abwicklung. Rückfragen wurden schnell beantwortet. Einwandfreie persönliche Lieferung mit Top-Ware. DANKE! Nice, competent and uncomplicated handling. Questions were answered quickly. Personal delivery with top equipment. THANK YOU!

keine none

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

zeer snelle levering !

Schipbeek 11

5032RP Tilburg

Over Ventilatiewinkel | Ventishop

Sinds 2005 de online ventilatiewinkel voor de levering van nieuwe en originele ventilatiematerialen ter reparatie van uw woonhuis ventilator of balansventilatie (WTW) unit. Gespecialiseerd in Zehnder/Stork, Brink Climate Systems, Comair, Bergschenhoek (Rovent/R-vent) en BUVA.