Pluspunten

Snelle levering Goede verpakking

geen

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website. Super service! Reactie op contactformulier is snel en duidelijk. Je wordt goed geholpen met veel kennis en ervaring. Er wordt meegedacht in oplossingen ook waar je zelf niet aan dacht.

De vindbaarheid op het internet kan beter. Ik zoek net als velen op product(soort) op het internet met zoekmachines. Meestal gebruik ik daarvoor google. Zoeken op de volgende zoektermen bracht mij niet bij Ventishop: ventilator ventilatie huisventilatie woonhuisventilatie woonhuisventilatiebox centrale ventilatie centrale ventilatie unit Zoeken op ventilatieshop levert overigens wel een derde hit op voor Ventishop. Helaas ook ventilatieshop.com die bovenaan staat waar je dus ook als eerste op gaat klikken. Zoeken op ventilatiewinkel was niet bij mij opgekomen, hiermee had ik Ventishop ook kunnen vinden. Het is altijd lastig als er veel aanbieders zijn om bovenaan te komen bij zoekmachines. Maar ik denk dat het toevoegen van zoektermen de vindbaarheid kan verbeteren. Omdat ik Ventishop nodig had voor ondersteuning bij een defect heb ik niet gebruik gemaakt van de website om te shoppen. Ik heb links en rechts geklikt om een mening te kunnen geven. Wat mij betreft prima, overzichtelijk en weinig hoeven klikken. Alle informatie die je nodig hebt kun je vinden inclusief documentatie. De knop "Dakventilatoren" bevat geen artikelen en de knop "Double-flux VMC DIY" bevat Franstalige tekst met een link aan een excelsheet. Dit is wat verwarrend voor de particuliere huiseigenaar en zelfbouwer. Voor het vinden van contactgegevens is het wat zoeken. Dat had ik verwacht in het menu maar vond het onderaan waarvoor ik moest scrollen. Misschien een bewuste keuze?

Pluspunten

VLOTTE BEDIENING

Pluspunten

De bestelling werd snel geleverd. Na techische problemen (oorzaak zit ergens bij mij thuis in de installatie) per e-mail contact opgenomen met Ventishop. Binnen zeer korte tijd kreeg ik al een reactie en er werd alles op alles gezet om mijn problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Deze man begrijpt wat service is!!!!!! Ik ben zeer tevreden en kan Ventishop aan iedereen aanraden!!

Geen verbeterpunten. De service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn klasse!!

U kent uw eigen service wel; ik hoef u geen veren in het gat te steken!

Pluspunten

Snelle reactie op ontbrekende onderdelen

Pluspunten

Goed werkend artikel en op tijd afgeleverd

Pluspunten

Excellent customer service , very satisfactory and fast reply to queries in English!

Perhaps main web site could have an English version for convenience!

Pluspunten

Duidelijk website, snel gewenste artikel gevonden. Advies opgevolgd en vervangende reparatieset besteld ivm versleten stork mech ventilatie motor. Snelle levering binnen 3 dagen, product voldoet zeker aan verwachting, eenvoudige montage. Zeer stil! Prima advies, aan te raden!

Montage handleiding van de set was niet in de verpakking bijgesloten. Wel eenvoudig te vinden op de website, echter handiger zou zijn om deze bij de set toe te voegen.

Pluspunten

Prima snelle levering.

Pluspunten

Perfecte levering

Pluspunten

Zeer snel geleverd en goed geinformeerd.

Pluspunten

Super snel

jammer geen montage tek bijgevoegd

Pluspunten

Levering volgens afspraak en comform omschrijving. Duidelijke gebruikaanwijzing op de site

Voor de bestelling enkele vragen gesteld , is niet op gereageerd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed meedenken met mij (de klant) en duidelijk en uitgebreid adviseren wat de opties zijn. Snelle levering van bestelde onderdelen / materialen.

Geen, ga zo door!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Zeer behulpzaam, prima service (probleem met print plaat). Levert zelf de ventilatieunit af!

Doe zo verder

Pluspunten

Denken mee om problemen op te lossen

• Nazorg & Garantie

Er zat geen aparte factuur bij het pakket. Dus de bestelbevestiging via de e-mail met daarop de betaalbevestiging is dan het garantiebewijs?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering. Kwam het direct even langs brengen. Laagste prijs die ik kon vinden. Geen verzend kosten.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

goede snelle afhandeling

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelheid waarmee het bij post nl werd afgeleverd,echter doet post nl er 5 dagen over om het te bezorgen

zet op de side ook een tekening/schema voor een 2 toerige ventilator aansluiting.

Pluspunten

Zoekmachine website Ruim assortiment Maatwerk leverbaar (reparatieset)

Schipbeek 11

5032RP Tilburg

Over Ventilatiewinkel | Ventishop

Sinds 2005 de online ventilatiewinkel voor de levering van nieuwe en originele ventilatiematerialen ter reparatie van uw woonhuis ventilator of balansventilatie (WTW) unit. Gespecialiseerd in Zehnder/Stork, Brink Climate Systems, Comair, Bergschenhoek (Rovent/R-vent) en BUVA.