Pluspunten

Het bedrijf had het vermoeden dat het verkeerde onderdeel voor het model besteld was, zocht contact en wilde het onderdeel pas sturen op het moment dat ze zeker waren dat het klopte. Klasse!

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Ik kan dit bedrijf een ieder aanbevelen.

Geen.

Pluspunten

Goeie communicatie. Mooie stoelhoezen, passen perfect. Snelle levering.

Pluspunten

Heb hier autostoelhoezen besteld. De kwaliteit overtrof onze verwachting. Mooie kwaliteit en echt maatwerk! Duidelijke communicatie en snelle reactie op mail met vragen. Top !

Pluspunten

Overzichtelijke site,redelijke bezorg tijd ,mijn bestelling had ik op donderdag na 15.00 uur besteld en dan is de eerste levering op maandag, redelijke goede prijs, status van je bestelling is ook inzichtelijk en niet te vergeten kwaliteit van het product.

Overwegen van levering op een zaterdag, dan nog meer service.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

we zijn zeer tevreden van het bedrijf , snel en correct bediend . Op 2 dagen tijd hadden wij onze bestelling aan huis geleverd , dat kan niet beter zijn .

wij hebben daar niets aan op te merken , doe zo verder .

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen. Snelle levertijd. Uitleg bij product: waar je op moet letten om de goede te kiezen.

Pluspunten

Heb stoelhoezen gekocht. Vooraf door autototaalshop telefonisch ingelicht over mogelijke afwijking (stoelhoezen zijn voor 5 deurs en niet voor 3 deurs uitvoering met andere uitsparingen. Op mijn verzoek toch geleverd). Zelfs na de levering, op verzoek van autototaalshop, nog contact gehad over toezending van foto's.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Betere homepagina die meer laat ziet wat autototaalshop te bieden heeft

Pluspunten

Simpele site met duidelijke,snelle aanwijzingen om bij je gezochte product te komen . Snelle levering, top !!!!

Pluspunten

Kreeg goed aankoopadvies over gebruikte materialen en maatvoering tijdens telefonisch contact. Vlotte levering op de volgende werkdag. Het produkt, dakhoes, voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

Verpakking is niet goed genoeg waardoor dozen beschadigd raken

Pluspunten

Prima, snelle levering.

Pluspunten

Goede service en snelle levering materiaal ok

Pluspunten

Prima service. Ruitenwissers waren binnen 2 dagen binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product prima, duidelijke informatie op de website over welk product geschikt voor welk type auto.

Andere bezorgdienst. Product besteld op donderdagavond in de veronderstelling het dan zaterdag te ontvangen, blijkt de door Autototaalshop.nl GLS koeriers te gebruiken en GLS bezorgt niet op zaterdag, niet van deze tijd.

Pluspunten

Snelle en goede (7 dagen) levering, het artikel precies zoals verwacht. Armster 2 prijs goedkoper dan elders.

Pluspunten

Goede prijzen, snelle verzending

Pluspunten

Zo snel, dat we niet thuis waren en het pakketje bij de buren op moesten halen. Waren we niet gewend. Goed advies van Erik, we wilden toch de orginele maat terug, en dan maar van een ander voertuig type. Mijn vrouw wil ook goed uitzicht en niet 7 cm minder dan wat nu kennelijk de norm is. Hopen dat ze voldoen het heeft nog niet geregend

Ik zie geen rood.

Pluspunten

Goede communicatie over niet beschikbaar zijn van artikel. Later in overleg goed afgeleverd.

Rigel 13

7891 VH Klazienaveen