Goede prijs, snel bezorgd

Correct

Vlotte en correcte samenwerking

Goeie Aftersales

Vragen worden snel opgepakt

Uitstekende geholpen en goede service!

Wieldoppen paste niet, kon deze retourneren.

Prima autohoes past perfect.

Prima autohoes past perfect.

Toppers

Jammer dat track en trace niet goed werkte.

Keurig en vlot afgehandeld

Ik werd direct geïnformeerd dat product niet op voorraad was (1 week vertraging) en of ik wilde wachten of liever niet. Er werd keurig zoals gezegd een weekje later geleverd. Het betreft een standaard autohoes voor een kleine coupé of cabrio en die zijn bijna niet te vinden. Het is een prima hoes van goede kwaliteit en licht van gewicht dus makkelijk handelbaar.

Zeer goed.

Alles goed verlopen, zoals het hoort.

Ik ben meer dan tevreden met jullie super service.

Jullie side was makkelijk te door lopen. Alle informatie die was duidelijk. En het levering dienst was ook geweldig. Zeker zal ik in de toekomst jullie side blijven bezoeken. Bedankt voor jullie goede dienst.

Lekker snel en goed voor een nette prijs

Gggg

Op vriendelijke wijze en volgens afspraak het pakket afgeleverd

Helemaal toppie

geheel naar wens verlopen

Zoals verwacht helemaal okee Bedankt

Nette sevice

Duidelijke en nette communicatie. Netjes geleverd

Duurt veel te lang wanneer je het product in huis hebt.

WACHT AL 4 DAGEN OP RUITENWISSERS.

Snel en keurig

Snel en netjes

Mooie degelijke hoezen Suzuki Vitara

De hoezen passen perfect, ze zijn wel moeilijk vast te maken onderaan aan de vorenste zetels. Voor de rest perfect.

Netjes geleverd maar productinformatie onjuist

Ruitenwissers besteld die netjes geleverd zijn . Wat niet vermeld wordt bij productinformatie van H280 dat er voor Nissan Juke 2 mogelijkheden zijn en ik koos verkeerde . Gemeld bij verkoper die keurig gereageerd heeft om het op te lossen .

Prima zaak

Prima zaak, alleen via track-and-trace was het niet goed kende het pakket niet. Wel werd het pakket net afgegeven aan de deur.

Zeer goede service.

Pakketje keurig op tijd bezorgt.

goed contant

Goed advies gegeven, prima prodiuct

Ik wilde voor het eerst zelf ruitenwissers vervangen dus heb een foto gestuurd van mijn huidige wissers met de vraag om advies. Dat kreeg ik per omgaande en de wissers waren gemakkelijk te vervangen en ze werken perfect. Blij mee dus.

Goede service en communicatie.

Ik had een voorruit en een achterruit wisser besteld. Alleen de voorruit wisser werd geleverd. Mail gestuurd, direct antwoord gekregen en er werd een achterruit wisser opgestuurd. Dit noem ik nou goede service en communicatie.

Werd keurig op de hoogte gehouden, dat levering wat later werd. I.v.b. niet voorradig. Toch binnen 3 dagen geleverd.

Prachtig super

Alles prima bezorging en schitterende op zijnde hoes Ook het waarschuwen van een dag later bezorging was prettig Geweldige site dank jullie

De bestelde hoes is veel te groot

Hallo Eric, ik heb de hoes zojuist om de auto gedaan en ik zie dat hij veel te groot is voor een Peugeot 206 CC. Groetjes rob

Rigel 13

7891 VH Klazienaveen