Pluspunten

De enorme keuze aan materialen. Gratis verzendkosten. Vakkundig en vriendelijk geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, vriendelijke behandeling, erg goed service, afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

Goede en vlotte service.

Doe zoo verder.

Pluspunten

Ik had iets besteld, maar er bleek niet genoeg op voorraad te zijn. Heb daar netjes een mailtje over gehad, Ook toen het binnen zou komen, kreeg ik weer een mailtje. De levering aan Autototaal duurde echter langer dan verwacht. Niet hun fout, maar van degene, die levert. Ik ben prima te spreken over Autototaal.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Pluspunten

goede prijs, zeer snelle levering

Pluspunten

Bestelling gedaan en betaling, ruitenwissers netjes ontvangen. Geeft mij weer vertrouwen om via internet te bestellen.

Geen, houden zo.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Ruitenwissers besteld. Prima service. Snel en goed en goede prijs!

Pluspunten

Ze hielden mij goed op de hoogte met e-mail, wanneer mijn armsteun geleverd kon worden door de fabrikant. Daarna, in 2 dagen geleverd. Autoshoptotaal is correct en betrouwbaar.

Voor mij persoonlijk zou ik het fijn vinden, als je wat bestellen wilt, voor af kunt zien of het op voorraad is. Dat kun je jammer genoeg niet zien op de site.

Pluspunten

Aangezien ik niet helemaal tevreden was over de ruitenwissers (streepjes op de ruit) hebben zij mij een oplossing aangeboden. Ben hierop ingegaan. Dus uitermate tevreden erover.

Geen!

Pluspunten

Goede en duidelijke site snel besteld . Goed te volgen waar pakket zich bevindt

Bezorgtijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice.

Producten die vloeibaar zijn beter verpakken i.v.m lekken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorging was mooi op tijd. Geleverd wat er was besteld.

Blik Commandant4 was dusdanig beschadigd tijdens transport, dat blik niet her-sluitbaar is.. Volledige blik commandant4 voor 1 keer autowassen is een beetje overdreven. Extra inpakmateriaal a 25 cent, had mij een nutteloze pot commandant4 gescheeld.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten. Men heeft veel moeite gedaan om met zekerheid de juiste materialen op te sturen, en de termijn was zoals afgesproken.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijker site

Als ik voor ruitenwissers zoek zou ik onder aan de pagina ook de achterwisser (aanverwante artikelen) aanbieden! Ik moest hier naar zoeken op uw site!

Pluspunten

Voor het eerst iets besteld bij Autototaalshop. Na drie dagen de bestelling al binnen. Voor herhaling vatbaar. Groet Gerard

Meer voor de bezorgdienst.. Of de bezorger voortaan een briefje in de bus doet met adres waar de bestelling is afgegeven. Nu de halve flat kunnen door kruizen op zoek naar mijn ruitenwissers.

Pluspunten

Duidelijke website Vlotte probleemloze levering

Rigel 13

7891 VH Klazienaveen