Beste Sietske, dank voor je review. Allereerst een kleine rectificatie: op onze website staat: voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Dus jouw bestelling van maandag 29-11 om 09:19 uur is diezelfde dag nog aangeboden met PostNL. Omdat jouw bestelling door de brievenbus past, is er geen track & trace beschikbaar. Dat maakt het in dit geval, en zeker in het drukke seizoen, lastig om te achterhalen wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Inmiddels onderzoeken wij hoe we ook op brievenbusbestellingen track & trace als service kunnen aanbieden. Maar uiteraard komt die oplossing voor jou te laat. In overleg met jou en onze accountmanager is besloten om je tegemoet te komen door de verpakkings- en verzendkosten te crediteren. Hopelijk kun je dit gebaar waarderen.
Beste Joyce, we doen ons uiterste best om op onze website te communiceren over uitzonderingen van onze partners. Ondanks dat het ons inzien toch twee keer duidelijk staat vermeld dat niet alle Van der Valks zijn aangesloten, is het laatste dat wij willen dat jij niet kunt genieten van jouw Pluim zoals jij dat wilt. Inmiddels is er contact geweest met onze klantenservice en is een nieuwe Pluim aangeboden. Veel plezier ermee.
Originele beoordeling