De vitamine is prima qua samenstelling. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De toezending per post is comfortabel en de service is uitstekend.
Onderscheidend product, zeer goede wetenschappelijk onderbouwde informatie, goede voorlichting, levering en communicatie. Top!
Aangezien ik de multivitamine al jaren gebruik, kan ik niet echt aangeven of het veel verschil maakt. Ik blijf het slikken omdat er toch essentiële vitamines en mineralen in zitten die ik anders wellicht niet of te weinig binnen zou krijgen.
Top kwaliteit en snel geleverd
Ik gebruik de multivitaminen van Vitaminecompleet al jaren. Heb inmiddels ook enkele vriendinnen die kampten met klachten en daar veel te dure multivitaminen voor namen die niet bleken te werken geadviseerd deze eens te proberen. En deze werken dus wel. Ik ben vrij kritisch in mijn reviews maar Vitaminecompleet verdient een 10 van mij en mijn vriendinnen.
Prima multivitaminen
Goede kwaliteit en daardoor minder aantallen per keer nodig
De dosering van 1 tablet voor alles is prettig
De leveringen zijn volgens afspraak geleverd.
Wij bestellen al langere tijd vitamine bij vitamine compleet. We zijn erg blij met de goede samenstelling van de vitamine en de snelle levering
Makkelijk bestellen, vlotte en goede en snelle levering, in al die jaren dat ik hier bestel is er nog nooit iets misgegaan.
Erg fijne vitaminen en visolie. Gebruik het al jaren naar volle tevredenheid
Ik gebruik het ongeveer al 9 of 10 jaar en ik voel me altijd prima. Ik heb het volste vertrouwen er in dat het bijdraagt aan mijn gezondheid, zeker met al de extra kruiden en mineralen die toegevoegd zijn. En de vitaminen zijn op elkaar afgestemd voor de juiste werking.
Gebruik deze multivitamine nu een kleine maand en met mijn onregelmatige werktijden, waarin ik niet altijd gezond kan eten is dit een goede bijvullen. Ik blijf deze multivitamine gebruiken.
Topkwaliteit voor een goede prijs. Ik koop het al jaren.
Het is een fijne dagelijkse aanvulling. Ook al eet je gevarieerd en zo gezond mogelijk geeft het mij een goed gevoel en merk ik dat het me extra energie geeft. Het zijn goed opneembare tabletten zodat je er echt wat aan hebt. Ik gebruik ze alle drie al jaren. Heel tevreden mee.
Omdat ik na een ziekteperiode extra vitaminen kon gebruiken ben ik de multivitamine van Vitaminecompleet gaan gebruiken. Dat is nu jaren geleden en nog steeds wordt mijn bloed regelmatig onderzocht en dat bewijst dat deze multivitamine doet wat erover geschreven wordt. Heb hem ook aan diverse kennissen aanbevolen en zij zijn er ook meer dan tevreden over. Dus stop met zoeken zou ik zeggen, dit is de multivitamine die je moet hebben!
Snelle verzending.
In 1 tablet zit alles in.
Van mijn laatste bestelling de magnesium tabletten perfect op tijd geleverd. Enkel de Omega 3 dozen ontbraken. Toen ik een week nadien telefonisch contact opnam met Vitamienecompleet werd de Omega 3 meteen weer verstuurd zodat ik deze één dag later reeds bezorgd kreeg.
Alle vitemine bijelkaar.de ene slik je makkelijker dan de andere.zonder vitemine ben ik nog zieker dan ik al ben.
Je hoort vaak dat multivitaminen niet nodig zijn als je maar gezond eet. Misschien is dit wel waar maar ik denk dat maar heel weinig mensen zo gezond eten dat ze alle belangrijke vitamines en mineralen binnen krijgen en daarom lijkt mij een aanvulling met de supplementen van Vitaminecompleet heel belangrijk. De prijs valt best wel mee want voor 91 cent per dag heb je meer zekerheid dat je lichaam van alle noodzakelijke voedingsstoffen wordt voorzien.
Al heel veel jaren een mooie aanvulling, ondersreuning op mijn voeding.
De producten, levering en service is geweldig. Wij zijn al heel lang trouwe klant
Gardelaan 5
6213CV Maastricht