vitaliteit

De pillen hebben voor mij een tekort aangevuld en een onbalans die zorgden voor moeheid en andere klachten. Weinig rotzooi van alles wat.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Fantastisch

Simpel weg de beste

In de zee van aangeboden supplementen springt Vitaminecompleet eruit met steeds verbeterende kwaliteit tegen een bataalbare (en daardoor steeds betaalbaar der) prijs. Respect voor de makers

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Uniek goed

Snelle levering. Ideaal per brief post! Ik slaap beter! Heb er een goed gevoel bij. Mooie samenstelling, geen extra troep toevoegingen!

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Heel goed

Uitstekend!

Uitstekend!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Uitstekend!

Snelle bezorging, hele fijne supplementen

Ik ben heel blij met de supplementen; hoef geen anderen meer. Snelle bezorging, handig in je brievenbus.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Blij mee, vooral met de multivitamine

geweldig product: magnesium

Ben heel tevreden met dit product

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Minder last van kramp s'nachts en minder last van spierpijn

Vitamine compleet is een goede ondersteuning van mijn gezondheid

Ik voel me fitter sinds is vitamine compleet gebruik

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Uitstekend en compleet

geeft geweldige boost

Meer energie en betere slaap,na 2 weken slikken klein beetje last van mijn benen misschien door iets te hoge dosering B 6 vitamine heb 2 dagen een halve tablet geslikt en gevoel in benen verdwijnt ,nu weer een hele tablet genomen en ben benieuwd of dit gevoel weer terugkomt.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine makkelijk alles in 1

De vitamines en magnesium werden snel geleverd. En het zit in een fijne verpakking, een dunne plastic verpakking die makkelijk in je kast past omdat het zo smal is.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik denk dat ze wel goed zijn, maar ik gebruik het nog te kort om daar een definitief oordeel over te kunnen geven. Maar de ingrediënten komen zo goed als overeen met een merk die ik eerder gebruikte en die was top.

Al Jaren met gezonde ervaring

Ik gebruik al jaren de vitamine van Vitaminecompleet. Sinds 2009 heb ik een maagoperatie ondergaan en ik het van belang dat ik altijd voldoende vitamine binnen krijg. Gezien de kleine porties die ik nog eet krijg ik deze te weinig binnen. En ben ik dus genoodzaakt om ook extra te slikken. Na eerst een ander merk te hebben gebruikt ben ik overgestopt omdat die toch niet zo compleet was als werd beweerd en dat zag ik terug in mijn reguliere controle bij de internist. Dus ben ik gaan zoeken naar een andere. En dan werd Vitaminecompleet. Deze is goed en gebalanceerd. Ook zit er de zo zeer belangrijke vitamine D in. Toen tijdens Corona werd aangetoond dat Vitamine D belangrijk was hebben ze deze dan ook gelijk verhoogd. En dat vond ik echt oprecht het super goede actie. Het bewijs dat een bedrijf als dit de welzijn van haar gebruikers voorop heeft staan. Ook heb ik wel eens vragen omdat ik bijvoorbeeld mijn automatische bestelling iets eerder nodig heb en dan krijg je altijd snel een antwoord en zijn ze altijd bereid om met je mee te denken. Dat is voor mij de reden waarom ik een trouwe klant ben.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Pefect

Goede ervaring

Goede ervaring

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede ervaring

Prima product in handige verpakking

Ik heb de multi en omega 3 tabs gekocht en deze bevallen prima. Voor mij is er geen merkbaar verschil met andere producten maar dit komt ook omdat ik sowieso al een gevarieerd dieet heb en deze daily essentials als aanvulling gebruikt. Bestellen is eenvoudig en levering keurig op tijd. Voor mij een blijvertje.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Prima

Snelle levering, prima service

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Perfect

Snelle service en fijne kwaliteit

Vaste bestelling supplementen. Snel geleverd en fijne samenstelling van vitamines.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Snel en prettig

Goeie aanvulling.

Levering was top !

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Perfect

Mijn ervaring was goed.

Ik gebruik de vitamine compleet al jaren en ik ben wel tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Ben wel tevreden

Totaal niet verwacht

In het begin een beetje sceptisch omdat ik al zo veel verschillende vitamine pillen heb geprobeerd en totaal niet te vrede was. Maar hier ben ik echt te vrede mee

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Super tevreden

Snel, kwalitatief

Snel, makkelijk en kwalitatief

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik ben niet meer ziek geweest sinds ik het gebruik.

Goed product, goede snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Top

Beste supplement

al jaren gebruik ik -70-er-Vitaminecompleet. Naar volle tevredenheid. Want: zelden ziek, veel energie, mijn lijf werkt nog goed en daar ben ik blij mee , want ik kom 70-ers met meer kwalen tegen dan ze lief is. Je levensstijl en consumptiepatroon, beweegpatroon, ze doen er zeer toe. En Vitaminecompleet levert daar een essentiële bijdrage aan. In mijn werk als existentieel therapeut raad ik het drieluik vaak aan aan cliënten, m.n. met burn-out, bore-out of depressieve klachten. Toen een van hen dacht na enkele weken wel te kunnen stoppen met inname, omdat hij zich beter voelde , merkte hij meteen dat hij terugviel en het oude nare gevoel.. Gauw weer begonnen met inname natuurlijk. Vitaminecompleet doet er echt toe! QED

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zie boven

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de supplementen en de service

De supplementen helpen me om mijn slaap te verbeteren en mijn dag beter door te komen, ben hier ook heel erg blij mee.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Vitaminecompleet levert goede supplementen en uitstekende kwaliteit

Een heel goed product

Ik gebruik de vitamine compleet al een aantal jaren met volle tevredenheid. Voel me er goed bij. Samen met de visolie heb ik het gevoel de juiste aanvulling op mijn eetpatroon te hebben gevonden.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zie hierboven

Prijs/kwaliteit is top

Ik gebruik al meer dan 20 jaar vitaminepreparaten en ik ben blij dat ik bij toeval Vitamine Compleet heb gevonden! Mijn 1e bestelling dateert van 22-10-2013 en nog steeds ben ik blij dat Vitamine Compleet nog steeds bestaat en en dat hun Multivitamine nog steeds van uitstekende kwaliteit is. In het begin bestelde ik naast de multivitamine ook omega-3 en magnesium, maar voor deze laatste 2 heb ik vanwege de prijs een andere leverancier gevonden.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Ik voel me fit en gezond

Goede supplementen

Ik gebruik al jaren de multivitamine en magnesiumpillen. Dit zijn de beste volledige supplementen die ik tot nu toe ben tegengekomen. Omega-3 gebruik ik echter niet vanwege visolie, ik gebruik liever algenolie.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Prima! Wel erg grote pillen. Als je moeite hebt met pillen slikken is het wat lastig.

Voel met top sinds ik Mg ben gaan gebruiken.

Voel me echt super sinds ik Mg gebruik. Geen last van kramp in de benen en door de vitamine D toevoeging voel ik me top!

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Geen last meer van kramp of verzuring in de benen.

Gardelaan 5

6213CV Maastricht