Geweldige producten, kan niks anders zeggen.

Hiervoor gebruikte ik Lucovitaal, op zich was ik niet ontevreden, alleen merkte ik er weinig van. Toen kwam vitaminecompleet op mijn pad, de actieve vitamines in combinatie met het duidelijke en vooral heldere verhaal op de website maakte me nieuwsgierig. Ik gebruik het nu een tijdje, mijn vrouw inmiddels ook....allebei nemen we de multivitamine en de omega en ook magnesium.... Hier merkte we beide na ongeveer een week slikken al vooruitgang op veel vlakken, actiever, minder moeite met opstaan in de ochtend, rustiger slapen etc. Kortom gewoon een prima product, zorgt ook voor een optimale weerstand, wat vooral in deze maanden van het jaar geen overbodige luxe is.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Doen wat ze beloven

Geweldige producten, kan niets anders oordelen.

Ik gebruikte hiervoor Lucovitaal en was daar redelijk tevreden over, in die zin dat ik er niks van merkte en ervan uitging dat dit mijn weerstand op peil hield. Toen kwam ik op jullie site terecht en het gebruik van actieve vitamines alsook de combinatiemogelijkheden met omega en magnesium is geweldig, ik slik nu iets meer dan een maand deze combinatie en merk hier dus duidelijk voordeel van, voel me fitter, heb meer rust in mijn hoofd en minder last van mijn gewrichten. Dus ik kan het iedereen aanraden.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zie bovenstaande tekst

Geweldige producten, kan niets anders oordelen.

Tevreden

Tevreden

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Tevreden

Merk zeer weinig verschil

Ik slik vitamine compleet nu een paar weken, maar merk eigenlijk geen verschil dat ik mezelf fitter voel. Helaas zal ik op zoek moeten naar een beter alternatief

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Voldoet niet aan de verwachtingen

Betrouwbaar bedrijf

Netjes op tijd in huis. Geen verzendkosten en fijne producten

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen De vitaminetabletten die hier worden aangeboden zijn heel goed afgestemd op wat je als volwassene kunt gebruiken. En dan niet 600% DHA, maar gewoon dat wat je nodig hebt. Ik ben heel tevreden en bestel hier al lange tijd.

Prima, snelle levering, goed product.

Prima, snel geleverd. Goed product in handige verpakking. Zou ook in papieren doosje kunnen, milieu bewuster als dit plastic.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Werkt prima als inslaapmiddel bij mij; advies huisarts

Uitstekend !

Super! Zowel inhoudelijk als levering

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Compleet en handig

Goed product, ik merk dat het goed werkt. Ik slaap heerlijk!

Voor het slapen gaan neem ik een pil. Ik heb een aantal keren overgeslagen om te zien wat er zou gebeuren. En ja ik merk dat ik echt lekkerder slaap en uitgeruste wakker word. Ik heb ook een doosje aan mijn moeder gegeven en ze zei uit zichzelf dat ze veel lekkerder slaapt!

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Zie hierboven

Al jaren helemaal tevreden

Al jaren helemaal tevreden

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Uitstekend

Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding

Naast Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Is de service ook erg goed en vriendelijk

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Uitstekende vormen van vitaminen en mineralen en ook nog in voldoende dosering. Bij anderen betaal je voor deze kwaliteit veel meer. Vitamine compleet multivitamine helpt mij sneller te herstellen en viraal te blijven in mijn sportief leven.

Letterlijk compleet

De multivitamine gebruik ik al heel veel jaren. Completer en beter afgestemd op de correcte hoeveelheden qua ingrediënten kun je volgen mij niet vinden.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Prima, duidelijk en vriendelijk contact gehad met medewerkers

Prima magnesium

Magnesium bevalt prima

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Prima

Goede en complete supplementen

Zie boven

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Voel me goed en vitaal

Korte ervaring

Ik heb de daily essentials aangeschaft omdat er goede beoordelingen waren, er veel "ingrediënten" in zitten en mijn Davitamon op waren. Ik kan momenteel, te kort gebruik, niet echt zeggen of ik er baat bij heb. Ik voel me in ieder geval niet minder fit dan voorheen, dus.......

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine nog een (te) korte ervaring

Voel er me goed bij

Vitamines zijn noodzakelijk voor ons allemaal. Het probleem om vitamines uit gewone voeding te halen is dat de bron van je voeding onbekend is. Groeten en fruit worden geteeld op zoveel mogelijk opbrengst, makkelijk te oosten en bestand tegen allerlei invloeden van buitenaf. Vaak wordt fruit dan ook nog eens onrijp geplukt. Smaak en vitamine gehalte zijn van ondergeschikt belang. Daarnaast eten we lang niet zo gevarieerd als we denken. Daarom neem ik graag een multi vitamine van Vitamine totaal en voel me er goed bij.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Vitamines zonder chemie, goed in te nemen.

Omega 3, voor mij onontbeerlijk.

Ik gebruik de Omega 3 capsules al jaren. De werking van de gezonde vetten in visolie vind ik erg nuttig en nodig.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Ben erg tevreden over het gemak van de Omega 3 capsules.

Kwalitatief goede supplementen, gebruik ze al jaren

Mooie aanvulling op een gezonde levensstijl!

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Mooie aanvulling op een gezonde voeding

Fijne supplemente

Ben nog niet zo lang bezig maar ik ben blij met dit totaalpakket. Makkelijk in te nemen en alles ineen

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Te kort om ervaring te delen

Een praktische, complete, overzichtelijke en noodzakelijke aanvulling op mijn leefpatroon.

Op leeftijd zijnde is magnesium een belangrijk mineraal. samen met vitamine D3 en omega 3 met de R in de maand, voel ik me gesteund.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Erg gemakkelijk in gebruik.

Multivitamine

Veel informatie beschikbaar op website, leerzaam en lezenswaardig Hoge kwaliteit multivitamines. Zal deze blijven gebruiken. Nog niet zolang geleden begonnen met innemen maar heb nu al het idee dat ik mij beter voel.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zeer aanbevolen tijdens de wintermaanden. We kunnen dan wel een extra boost gebruiken.

prima service

Al jarenlang een tevreden klant

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Gebruik het al jarenlang tot grote tevredenheid, vragen over samenstelling van de producten worden snel en uitgebreid beantwoord wat veel vertrouwen geeft. Kortom een aanrader

De beste in elk opzicht!

Alles zit er in, en dan in de juiste vorm en doseringen. Heel erg goed product waarover na is gedacht. Voor mij echt nooit meer een andere multievitamine dan deze!

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goede website met duidelijke uitleg en hoge kwaliteit producten.

Duidelijke uitleg supplementen, handig verstuurd.

Gebruik ze nog niet lang genoeg om ook te kunnen beoordelen of ik mij er ook beter door voel. Maar door de op het oog eerlijke en uitgebreide uitleg over de vitamine voelt het gebruik wel goed.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Fijn in gebruik.

Fijne service !

Een voorbeeld voor sommige sites.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Fijne ervaring.

Gardelaan 5

6213CV Maastricht