Ik neem al vele jaren hét 'trio' van Vitamine Compleet tot me. Als 75-jarige kan ik nog steeds 'alle kanten uit'. Kan natuurlijk niet het (wetenschappelijke) bewijs leveren dat VC daar een belangrijke rol in speelt, maar ik blijf een overtuigd gebruiker!
Al het bestelde geleverd en in orde.
Snelle levering. Vooraf krijg je een e-mail dat er een levering gaat gebeuren. De levering kun je makkelijk verzetten mocht dat nodig zijn.
Al jaren fan van de supplementen van Vitaminecompleet. Voel mij er heel goed bij. Ook de verzending als brievenbuspost is heel fijn. Ik ben een heel tevreden klant.
Al jaren klant en altijd nog tevreden.
Ik heb niet de deskundigheid om hier veel zinnigs over te zeggen, maar ik vind de samenstelling behoorlijk indrukwekkend. Redelijke prijs ook en levering is prima.
Perfect. Voor iedereen een uitstekende aanvulling bij een gezonde en gevarieerde voeding.
Super bedrijf, erg klantvriendelijk en meedenkend.
Fijn dat het door de brievenbus past.
Sinds ik Vitaminecompleet Magnesium gebruik is het aantal krampaanvallen in de benen fors verminderd.
Vrijwel alle internetwinkels, waar ik m'n boodschapjes doe, zijn betrouwbaar tot en met. Zoals ook de fysieke winkels bij mij in de buurt. Bij een internetwinkel kijk je de mensen niet recht in de ogen; je kunt van tevoren geen inschatting maken van hun betrouwbaarheid. Daarom zijn recente recensies van belang. In plaats van een fysiek bezoek. Aanbevelen doe ik uit principe nooit. Ieder moet het zelf weten. Ik blijf hier wel gerust mijn boodschapjes doen.
Ik heb de pillen in mei gekocht en twee maanden later kregen ze een vieze geur en een vieze smaak. Het lijkt op rotte uien. Gemaild met de leverancier en krijg als antwoord dat het er bij hoort. Tja.
Beste Helena, bedankt voor je review. vervelend natuurlijk dat de geur van de Multivitamine op enig moment zo'n onaangename wending aannam. We kunnen ons voorstellen dat dat teleurstellend voor je is en zouden dat natuurlijk liever anders voor je zien. Daarom stellen we, naast alle lovende reviews, zeker juist ook feedback op prijs wanneer iemand minder tevreden is. En dan toch de moeite neemt voor een review. We streven ernaar in het kader van ons transparante beleid zo open mogelijk te kijken naar alle feedback. En daar dan zo eerlijk mogelijk respons op te geven. En waar mogelijk zien we dit structureel als een kans om verbeteringen in onze producten en diensten aan te brengen. De geur van de pillen kan inderdaad voor een (gelukkig) klein deel van onze gebruikers wel eens een thema zijn. En wanneer de verpakking eenmaal geopend is, zal die geur vaak ook nog wat intenser worden. We doen, binnen onze technische mogelijkheden en strikte grondstof keuzebeleid, wat realiseerbaar is. En dat is vaak een balanceer act van veel invloeden zoals natuurlijkheid van onze grondstoffen, snelle en adequate tablet uiteenval-tijd en oplosbaarheid, minimaliseren van hulpstoffen etc, etc. De natuurlijke geurstoffen uit de beschermende coating op de Multivitamine tabletten zijn natuurlijke etherische oliën die inderdaad onvermijdelijk en van nature verdampen. Zeker bij een hete droge zomer als die we in 2022 gehad hebben kan dat nog eens extra een rol spelen. (Overigens ook wanneer de omgeving erg vochtig is- dan lost de coating, zoals het hoort, ook wat sneller op en nemen de overdekkende citroen- en mint geurstoffen in kracht af). Deksel van de verpakking direct terugplaatsen kan daarbij (een beetje) helpen. En dan kan de geur combinatie van een breed scala aan ingrediënten met o.a. artisjok, gember, peper, bosbes, diverse zee-algen extracten, sardientjes-geur (DMAE) en zeker ook vitamine B1 best/behoorlijk aanwezig zijn. We zouden zelf natuurlijk ook liever niet hebben dat dat "erbij hoort". Hoewel hier door de mannen en de meiden van de techniek al heel wat werk verzet is in de loop der jaren, vinden ook wij het resultaat niet 100% ideaal. Zodra we hier op enig moment mogelijkheden voor verbetering als haalbaar inschatten, zullen we daar dan ook zeker op inzetten. Tot die tijd hopen we dat je de geur van de pillen wellicht wat meer kan "re-framen" in het kader van veel natuurlijke grondstoffen. En ouderwets de neus dicht helpt ook echt of, en dat zouden we natuurlijk jammer vinden, toch een ander merk multivitamine met minder natuurlijke ingrediënten als vervanging. Jeroen namens Team Vitaminecompleet
Gewoon goed, en fijn dat het door de brievenbus bezorgd kan worden.
Goede communicatie en correcte verzending en vermelding van betreffende inhoud.
Prima.
Prima vitamines, het geld waard !
Ik kan er alleen maar positief over zijn, ik heb mijn nieuwe vaste supplier gevonden!
De Magnesium van Vitaminecompleet is enorm goed. Je voelt je er direct beter bij en het werkt prima tegen krampen etc.. Uitstekend uitgebalanceerde supplementen, hulde!
Ik neem ze alle drie iedere dag de aanbevolen hoeveelheid.. Voel ik verandering? Nee.. Is het slecht? Ik weet het niet Is het goed? Ik weet het niet
Volledige vitaminen en mineralen aangevuld met andere belangrijke stoffen.
Ik koop er al vele jaren de 3 supplementen en voel me daar goed bij.
Al jaren perfect in tijdige levering
Goede prijs kwaliteit.
Gardelaan 5