Het voelt gewoon goed!

Ik neem al vele jaren hét 'trio' van Vitamine Compleet tot me. Als 75-jarige kan ik nog steeds 'alle kanten uit'. Kan natuurlijk niet het (wetenschappelijke) bewijs leveren dat VC daar een belangrijke rol in speelt, maar ik blijf een overtuigd gebruiker!

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen zie tekst

Prima in orde.

Al het bestelde geleverd en in orde.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Geen klachten. Alles in orde.

Snelle levering. Vooraf krijg je een e-mail dat er een levering gaat gebeuren. De levering kun je makkelijk verzetten mocht dat nodig zijn.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Top

Superfijne supplementen

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Al jaren fan van de supplementen van Vitaminecompleet. Voel mij er heel goed bij. Ook de verzending als brievenbuspost is heel fijn. Ik ben een heel tevreden klant.

Altijd correcte levering

Al jaren klant en altijd nog tevreden.

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Krampen aanzienlijk verminderd

Uitstekend compleet product. Snelle en goede service

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Top

Kwaliteit

Ik heb niet de deskundigheid om hier veel zinnigs over te zeggen, maar ik vind de samenstelling behoorlijk indrukwekkend. Redelijke prijs ook en levering is prima.

• Uw oordeel over product
  • Beschrijf uw ervaring met product Ik ga niet liegen dat ik me nu ineens een stuk beter zou voelen. Daar geloof ik niet zo in.

Uitstekende supplementen, perfecte service, heldere website

Perfect. Voor iedereen een uitstekende aanvulling bij een gezonde en gevarieerde voeding.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Een goede toevoeging op een gevarieerd dagelijks menu

Super bedrijf, erg klantvriendelijk en meedenkend.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Nu 2 weken in gebruik en heb het idee dat slapen al wat beter gaat. Ook overdag get gevoel niet meer zo moe te zijn.

Fijn dat het door de brievenbus past.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Prima

Bijna geen krampen meer.

Sinds ik Vitaminecompleet Magnesium gebruik is het aantal krampaanvallen in de benen fors verminderd.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Veel minder krampen.

Prima! En zo hoort het uiteraard ook.

Vrijwel alle internetwinkels, waar ik m'n boodschapjes doe, zijn betrouwbaar tot en met. Zoals ook de fysieke winkels bij mij in de buurt. Bij een internetwinkel kijk je de mensen niet recht in de ogen; je kunt van tevoren geen inschatting maken van hun betrouwbaarheid. Daarom zijn recente recensies van belang. In plaats van een fysiek bezoek. Aanbevelen doe ik uit principe nooit. Ieder moet het zelf weten. Ik blijf hier wel gerust mijn boodschapjes doen.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Goed spul tegen een aanvaardbare prijs.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Vitamine, omega 3, magnesium

matig

Ik heb de pillen in mei gekocht en twee maanden later kregen ze een vieze geur en een vieze smaak. Het lijkt op rotte uien. Gemaild met de leverancier en krijg als antwoord dat het er bij hoort. Tja.

• Uw oordeel over product
  • Beschrijf uw ervaring met product Pillen kregen al snel een vieze geur en een vieze smaak. Lijkt op rotte uien.

Gewoon goed, en fijn door de brievenbus.

Gewoon goed, en fijn dat het door de brievenbus bezorgd kan worden.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Gewoon goed, en fijn door de brievenbus.

Goede communicatie en correcte verzending en vermelding van betreffende inhoud.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zie hierboven

Uitgebalanceerd

Prima.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Prima

Goed spul !

Prima vitamines, het geld waard !

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed spul !

Goede communicatie en snel bezorgd

Ik kan er alleen maar positief over zijn, ik heb mijn nieuwe vaste supplier gevonden!

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Het is onmogelijk een causaal verband toe te dichten aan de vitamine op basis van gevoel. Ik denk dat het prima vitamine zijn op basis van de ingrediënten.

Heel goed.

De Magnesium van Vitaminecompleet is enorm goed. Je voelt je er direct beter bij en het werkt prima tegen krampen etc.. Uitstekend uitgebalanceerde supplementen, hulde!

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium zie boven

Een vraagteken

Ik neem ze alle drie iedere dag de aanbevolen hoeveelheid.. Voel ik verandering? Nee.. Is het slecht? Ik weet het niet Is het goed? Ik weet het niet

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen ???

Compleet en snelle levering.

Volledige vitaminen en mineralen aangevuld met andere belangrijke stoffen.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Makkelijk in te nemen.

Prima kwaliteit en service

Ik koop er al vele jaren de 3 supplementen en voel me daar goed bij.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede resultaten

Al jaren perfect in tijdige levering

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed

Topproduct

Goede prijs kwaliteit.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goede prijs kwaliteit. Duidelijke info

Gardelaan 5

6213CV Maastricht