Goede service en snelle levering

Ik ben erg tevreden over de prettige manier van reageren op mijn aanvullende vragen, het advies en de snelle levering van de bestelde supplementen.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede service en snelle levering

Multivitamine totaal

Denk dat door het gebruik van deze multivitamine de noodzakelijke vitaminen/mineralen aan mijn voedingspatroon voldaan wordt.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed

Prima aanvulling op mijn voeding

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Al enkele jaren zeer tevreden over de, de magnesium en de visolie Als ik ze een tijdje niet genomen heb merk ik het verschil, voel me mentaal en lichamelijk beter als ik ze wel neem

Fijne service van een goed product

Goede service, goed product

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goede service

Besteld en de dag erna al in huis

Ik ben gewoon heel tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Ik heb minder krampen in de nacht

Multivitamines geven mij een gevoel van bescherming tegen ziektes

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Er wordt vaak beweerd dat multivitamines niet nodig zijn als je gezond eet maar de meeste mensen doen dat niet en vooral voor die mensen zijn multivitamines een belangrijke aanvulling voor als men niet zo gezond eet. Je zou ook kunnen zeggen dat multivitamines slecht voedsel toch nog enigszins gezond maken. En magnesium werkt naar mijn ervaring heel goed tegen pijnlijke krampen in mijn benen.

Het lijkt me wel goed

Ik kan het niet zo heel goed beoordelen, dus ik ga af op wat ik er over lees en wat de ingrediënten zijn. En dat maakt een goede en betrouwbare indruk. Het is ook echt niet zo dat ik me nu ineens superfit en vitaal voel. Dat zou ook geen goed teken zijn.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zie boven

Kwalitatief hoogwaardige producten

Mooie aanvulling op dagelijkse voeding. Nagenoeg nooit meer ziek geweest sinds het gebruik van o.a. de producten (multi + magnesium) van Vitaminecompleet.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede aanvulling op dagelijkse voeding.

Te vroeg

Ik ben er nog niet mee gestart aangezien ik eerst mijn vorige potje wil opgebruiken. Later geef ik er feedback op.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Nog nIet aan begonnen

zeer tevreden, vrij van klachten

Mijn algehele conditie is super sinds ik deze supplementen gebruik. Mijn beenklachten (strekkingen in de nacht) zijn verleden tijd. helaas heb ik dit product niet eerder ontdekt.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen zeer tevreden, vrij van klachten

Snelle levering en een geod produkt

Gebruik de Magnesium tabletten al jaren een perfecte aanvulling

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium werkt fijn ben niet meer zo moe en mijn concentratie

Bestel al jaren. Gewoon gied

Bestel al jaren magnesium. Inmiddels gebruiken mijn gezinsleden het ook. Echt goed en snel contact met de verkoper. Kan ook heel simpel termijn bestellingen bijstellen. Super tevreden

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Werkt goed tegen spierkrampen

Complete supplementen

Ik heb 3 soorten supplementen besteld via VitamineCompleet. De doosjes waren de volgende dag al in de brievenbus beland. Handig , zo hoefde ik niet thuis te blijven. Hierdoor zijn de doosjes lang en smal met een dop die je er helemaal af haalt bij het pakken van een tablet. Dat vind ik dan wel een min punt van de doosjes. Het openen. Het is alles of niks. De tabletten zijn vrij groot zoals alle supplementen vaak. Prima door te slikken met veel water. Boekje met tips is fijn bijgeleverd. Ik gebruik de multivitamine, omega-3 en de magnesium. Dit bedrijf gekozen omdat ze een breed pakket bieden aan ingrediënten waar ik achter sta om deze in te nemen. Ik heb geen tekorten en slik deze preventief.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed doordachte supplementen

Klantvriendelijk bedrijf.

Snelle levering.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede ervaringen, geen minpunten. Tevreden !

Betrouwbaar in meerdere opzichten

Betrouwbaar met verwerken en toesturen, altijd zo snel mogelijk. Betrouwbare kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Prettig innemen

Goed product

Neem het al jaren in fantastisch.

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Fantastisch

Goed product en snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen 10

Uitstekende snelle service

Binnen 1 dag bestelling netjes in brievenbus verzwakking binnen en kwaliteit van de vitamines is uitmuntend

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Altijd perfect

Herboren

Vanaf ik dr vitamine gebruik voel ik mij heel fit. Alle vitamines zit in deze verpakking dus ik hoef niet extra vitamines te kopen

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zie boven

Een écht complete set.

Deze set van 3 pillen dekt écht de dagelijkse behoefte aan vitamines, mineralen en visolie. En bij voortschrijdend inzicht of wanneer gewoon nodig (zoals extra D3 na de start van de pandemie) wordt de multi aangepast.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zoals de naam aangeeft: compleet!

Ik merk het verschil, en mijn vrouw ook

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Naast mijn beste drukke baan met veel reizen sport ik vrij veel, open water zwemmen. Op advies van mijn coach ben ik extra vitaminen gaan slikken, ook omega3 en magnesium. Ik voel mij sterker en gezonder. Sinds het slikken vrijwel geen kramp meeer, mijn vrouw had ook veel last van kramp in haar benen(s'nachts). Sinds het slikken van de magnesium, helemaal weg.

Meer energie

Top supplementen! Meer energie, meer rust in de spieren.

• Uw oordeel over product
  • Beschrijf uw ervaring met product Top supplementen! Meer energie, meer rust in de spieren.

Uitmuntend

Goed product voor de hele familie

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed

Stipt op tijd afgeleverd, berichtgeving prima.

Ik gebruik de Omega-3 en de Magnesium supplementen al jaren. De magnesium vooral tegen spierkrampen. Ik neem er twee voor het naar bed gaan. Toch heb ik best vaak kramp en dan vooral in mijn kuiten, voeten, hals, bovenbenen. Ik twijfel vaak aan het nut/effect van de magnesium en ik denk eraan te gaan stoppen met mijn herhalingsabonnement.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Niet bevredigend qua werkzaamheid (Magnesium)

Beste vitaminen voor de beste prijs

Zeer complete website, goede prijzen. De beste vitaminen voor de beste prijs!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Beste vitaminen op de markt!

Gardelaan 5

6213CV Maastricht