Daadwerkelijk compleet in 3 delen

Gedurende covid19 een van de dingen die we konden doen om de natuurlijke weerstand te verhogen, zonder extra calorie intake. Blijf het doen om fitter te blijven....

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Daadwerkelijk compleet in 3 delen.

GOED PRODUCT

SNEL GELEVERD PERFECT IN BRIEVENBUS

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen GOEDE ERVARING

Tevreden!

Gebruik de vitamines al jaren naar volle tevredenheid en het wordt makkelijk en snel per post bezorgd!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Tevreden!

eenvoudig in gebruik en toch alles binnenkrijgen wat ik nodig heb.

Eenvoudig totaalpakket.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine je merkt dat je een aanvulling nodig hebt naarmate je ouder wordt.

Zeer complete, goed geformuleerde, goed opneembare, aantrekkelijk geprijsde voedingssupplementen.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Uitstekend

Super pakket samen!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik heb de drie supplementen gekocht. Ik merk dat ik meer energie heb en lekkerder in mijn vel zit, na 1 week al! Ik ben er heel blij mee en zal dan ook nog lang blijven bestellen.

Levering en product: gewoon goed

Al meerdere jaren voor mij nog steeds de beste keus.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Fijn dat de samenstelling (soms) wordt uitgebreid.

Prima product en goede en snelle service

Ik ben zeer tevreden over de Omega-3. Ook over de service; goed en snel.

• Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Goed product

Mijn energie kan terug tot uiting komen in de elementen die mijn lichaam kan uitvoeren. pijn sterk gedaald. Operatie uitgesteld tot zelfs misschien afgelast.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen zeer tevreden

GEWELDIG!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Geweldig. Meer dan dat hoef ik niet te zeggen. Ik gebruik alle 3 de vitaminen, Multi, Magnesium en Omega 3

Top vitamine

Beste mix die ik ooit gehad heb. Pillen zijn helaas wel aan grote kant en hebben minder aangename geur. Maar dit is heb je met andere aanbieders ook.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Super goede service

Complete vitamine en snel geleverd

Al een tijdje een abonnement en dat bevalt. Ik denk dat de dosering compleet is. Ook de levering is zoals het hoort. Vooraf krijg je een e-mail zodat je eventueel kent verzetten. Goed gedaan.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Compleet

Prima pillen slechte veroakking

Ik merk niet vele verschil maar ik gelloof wel dat het goede supplementen zijn. De verpakking op en dicht doen is slecht en hinderlijk. 1. De namen van de preparaten omega 3 etc staan op de smalle kant waar de opening juist niet zit. De cans staan dus altijd sndersom in mijn kast met de opening naar mij toe maar ik moet dus draaien om te zien wat ik inneem 2. Daarnaast kan de sluiting beter: ik doe de deksel er vaak per abuis verkeerd om erop waardoor het niet klinkt. Waarom kan de deksel niet voor en achter hetzelfde zijn?

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik merk weinig verschil. Maar kijk nog even aan.

Ik blijf mij er gezond en goed bij voelen

Op zich zou ik het 5 sterren kunnen geven maar dan zou ik graag de doosjes anders zien. Ze klemmen vaak en het eruit krijgen gaat niet altijd gladjes. Ik zou het graag in een potje zien. Maar de inhoud blijft het belangrijkste en die is goed!!!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed!!

Goed geleverd

Goed geleevrd

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Weinig verandering

Compleet voorzien van vitamines

De multivitamine van Vitaminecompleet bevalt mij uitstekend en ik voel me goed.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Altijd vlot geleverd

Goed snelle levering en past door de brievenbus

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen neem de vitaminecompleet reeds geruime tijd. Ik voel me er erg goed bij. Mijn moeder slikt de vitamines nu ook een tijdje en voelt zich er vitaler bij.

Fijn om alles op één adres te bestellen en voor een kwartaal in huis te hebben.

Ik ben al een poosje klant bij Vitamine Compleet. Toen ik eens navraag deed over het gebruik van Magnesium m.b.t. de aandoening Psoriasis, bleek dat er ook kennis paraat is om een goed advies te kunnen geven.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed!

Ik zit lekker in mijn vel door de vitamine van vitaminecompleet.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Geen spierpijn meer.

Zeer goede kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding is top! Snelle verzending

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Uitstekend product

Ik ontvang mijn multivitaminen, omega3 capsules en magnesiumtabletten steeds zeer snel na bestellen.

Ik weet niet hoe ik me zou voelen als ik deze supplementen niet zou slikken, maar heb de indruk dat ik voor mijn leeftijd ( ik wordt binnenkort 80 nog heel fit ben

• Beschrijf uw ervaring met Omega-3 positief

Makkelijk inneembaar zonder smaak

Makkelijk inneembaar zonder smaak

• Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Makkelijk inneembaar

Super, meedenkend bedrijf, goed en snel geleverd

Bedrijf is super snel in levering en uitstekende verpakking.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Magnesium al jaren in gebruik. Ik neem deze 1/2 uur voor slapen en ga iedere avond lekker relaxed slapen

Minder heftig verkouden

Minder vaak en minder heftig verkouden. Volgens ons zijn het kwaliteit pillen

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed

Brievenbus levering!!

Super fijn dat jullie verpakking door de brievenbus passen. Snelle levering.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Prima omega 3. Minder nasmaak dan andere merken. Wel wanneer je ze niet inneemt met een maaltijd.

Gardelaan 5

6213CV Maastricht