Superblij met de supplementen

Ik ben heel blij met de supplementen. Ik Merk veel verschil. Ik ben vooral erge fan van de magnesiumtabletten. Ik neem het voor het slapen gaan. Ik merk echt dat ik sneller en beter slaap en goed herstel. Verzending is ook snel en fijn dat het door de brievenbus past.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed

Helpt ons oa door de corona heen

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Snelle levering

goede mulitivitamine

heel fijn dat er zo veel in de mulitivitamine zit, samen met de andere 2, magnesium en omega 3 een goede aanvulling

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen ben heel tevreden

superblij mee

De hoog gedoseerde supplementen van Vitaminecompleet, dragen duidelijk merkbaar bij aan mijn gezondheid en vitaliteit

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Het wordt altijd direct en correct besteld en afgeleverd

hoe kan dat? alles in een tablet?

moest even wennen aan de 'smaak' maar dat is helemaal geen probleem meer, het geeft me een goed gevoel dat het geheel natuurlijk en biologisch is. Maar als ik anderen erover vertel, die meerdere vitamine pillen per dag slikken en ik laat zien water allemaal in in 1 tablet vitaminecompleet is, dan zeggen ze dat het niet mogelijk is en dat er ongetwijfeld sprake is van 'belazerij'. daar ga ik niet in mee.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine goed

Goede website voor betrouwbare kwaliteit vitaminen

Goede website voor betrouwbare kwaliteit vitaminen

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede website voor betrouwbare kwaliteit vitaminen

voel me prima met het volledige pakket van vitaminecompleet

ik gebruik het al jaren en het werk wel degelijk zijn vruchten af, ik voel me vitaal. ik ben 64 maar als ik mezelf vergelijk met leeftijdgenoten.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen ik heb vertrouwen in de controle die uitgevoerd word op de grondstoffen door vitamine compleet, die gebruikt worden voor de supplementen, zeker nadat ik erom gevraagd had na wat commotie over verschillende andere supplementen. heb toen een zeer beknopte uitleg gekregen.

Snelle en adequate levering van een prima produkt

Omega-3 doet zijn werk binnen in het lichaam en het resultaat is een goed werkend lijf

• Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Prima

Prijs/kwaliteit verhouding subliem!

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uitstekende multivitamine tegen een prima prijs. Helemaal tevreden met het product!

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goede communicatie en snelle levering.

alles ok

voldoet perfect

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine in orde

Echt compleet

Ik heb de multivitamine, omega 3 en magnesium gekocht. Zeer compleet inderdaad. Alles wat ik kan bedenken zit er in

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Top

Heel blij met deze goed uitgekiende supplementen!

Naast dat de supplementen goed doordacht zijn samengesteld is ook de klantenservice top! Vragen worden uitgebreid en deskundig beantwoord.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Heel blij met deze goed uitgekiende supplementen.

Snelle levering via de brievenbus

Ideaal om de vitamines de dag erna per post te ontvangen

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Fijne dagelijkse vitamines

Positief

Bestel hier vaker. Goede producten, prijs. Verzending is oke, ben tevreden

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Bevalt goed, gebruik het al lange tijd.

Prima in te nemen supplementen met de goede ingrediënten

De supplementen worden prima toegelicht wat betreft samenstelling en optimale inname. De doosjes hebben een handig formaat, passen door de brievenbus.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Uitstekend

Excellente prijs/kwaliteit verhouding

Superieur alles-in-één supplement met zeer uitgebalanceerde en wetenschappelijk onderbouwde waardes welke optimaal door het lichaam worden opgenomen.

• Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Zeer tevreden

Beste supplementen pakket op dit moment op de markt

Zowel ikzelf als veel van mijn cliënten zijn vaste gebruikers. Niet voor niets. Zonder uitzondering zijn de reacties positief. VC levert gecontroleerde kwaliteit. Is onafhankelijk van Big Pharma en past van tijd tot tijd haar producten aan op basis van het laatste onderzoek. Meestal ook nog zonder prijsverhoging Beter gaat het niet worden. Met uitzondering van de gebruikers

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zie boven

De beste multivitamine. De levering is altijd supersnel.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Uitstekend

Magnesium bevalt me heel goed

Ik had veel krampen in mijn benen. Gebruik het al een paar jaar en heb geen Lasten meer.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Zie boven

Simpelweg de allerbeste prijs/kwaliteit !

Ingredienten van topkwaliteit, transparantie en geweldige support bij eventuele vragen...aanbevolen!!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Geweldig!

Topproduct

Gebruik de multi al langere tijd en bevalt goed. Goede kwaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Snel geleverd

Fijn product

Heeft me geholpen met energie levels, door onbalans

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Compleet product wat steeds vernieuwd wordt

Prettig

Prettig bestellen, snelle levering, goede prijs.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Prettig in gebruik

Goede vitamines in een tablet,zo in de brievenbus.

Goede vitamines in een tablet,zo in de brievenbus. Snel geleverd en je hoeft er niet voor thuis te blijven of de buren lastig te vallen. Het doosje kan gewoon door de brievenbus. Zo zijn de verzendkosten ook nog eens €5 goedkoper €2,95 ipv €7,95 omdat het een briefpost pakketje is.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Mijn rosasea in het gezicht is veel rustiger, veel minder rood en/of ontstoken.

Goede service, vlotte levering, uitgebalanceerde samenstelling

Prettige website, waarbij een goede vergelijking mogelijk is met concurrerende producten. De aanpassing van de dosering van ingrediénten aan moderne inzichten maakt een goede indruk.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed weg te werken pil. Te korte ervaring voor een medisch oordeel. De vooruitzichten zijn veelbelovend.

Gardelaan 5

6213CV Maastricht