uitstekend!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen een compleet pakket met duidelijke inhoudelijke uitleg en fijn dat bij de multivitamine de vitamine D3 gratis opgehoogd is!

Voel me veel beter sinds ik Vitaminecompleet ontdekt heb.

Ik ben een erg fanatieke fietser, dus extra Mg is een welkome aanvulling. Bij Vitaminecompleet heb je een topproduct voor ern scherpe prijs.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Veel minder last van verzuurde benen etc.

Door een half uur voor het slapen gaan Magnesium te slikken, val je in een veel diepere slaap. Ook als je 's nachts wakker wordt, voel je dat je heel makkelijk weer verder gaat slapen. Echt een aanwinst.

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Top product

Goed geleverd , maar uitschrijven van mails niet automatisch

Goed geleverd Helaas was de levertijd wat langer. Dat kan geheel aan PostNL destijds gelegen hebben. Wat irritant is de vele reclame mails. Link unsubscribe werkt niet. Account opzeggen is ook geen knop voor als je ingelogd bent.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Heb deze gestaakt

Ik ben zeer tevreden over vitaminecompleet

Ik merk dat ik meer energie heb sinds ik begonnen ben met Vitaminecompleet.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen super

Ik ben energieker en zit lekkerder beter in mijn vel!

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Doordat het voor mij niet mogelijk is om alle dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen uit mijn voeding te halen ben ik eens goed gaan googelen op een goede multi vitamine. Ik heb er veel met elkaar vergeleken, en vitaminecompleet kwam er voor mij als beste uit. Ik gebruik het nu bijna een jaar en na uitgebreid bloedonderzoek is gebleken dat alles wat ik nodig heb perfect aanwezig is in mijn lichaam. Ik heb meer energie, sterkere nagels, voller haar en voel me er goed bij. Aanrader!

Zeer hoge kwaliteit

Zeer hoge kwaliteit Voor een mooie prijs! De klantenservice is ook erg behulpzaam

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zeer goed

Super producten, een aanrader!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Al jaren gebruik ik de producten van Vitaminecompleet en ben er zeer tevreden over. Ik vind het echt een aanrader.

goede kwaliteit vitaminen voor een hele mooie prijs !

meer rust in mijn lichaam waar ik dankbaar voor ben !

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine goed

Super supplementen!

Erg fijn om iedere dag op dezelfde momenten de supplementen in te nemen. Als het eenmaal in je dagelijkse routine zit, vergeet je de pillen niet meer in te nemen en blijf je profiteren van de voordelen ervan.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik gebruik de multivitamine, omega3 en magnesium van Vitaminecompleet al jaren en hier zal zeker geen verandering in komen!

Snelle en correcte levering

Buitengewoon informatieve website en en correcte en snelle levering met zelfs een persoonlijke opvolging via mail.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Inmiddels heb ik redelijk wat onderzoek gedaan naar betaalbare multivitamines op natuurlijke basis die voldoende hoog gedoseerd zijn en ik ben nog niet echt iets beters tegengekomen. Deze multi is niet goedkoop te noemen, maar vergeleken bij andere merken met een vergelijkbare kwaliteit is het een nette prijs. De overzichtelijkheid van info en ingrediënten is op de website zeer goed, maar op de verpakking een kleine ramp. Dat mogen ze van mij nog wel verbeteren.

Goed tegen spierkrampen.

Vlotte leveringen en de afgelopen jaren bijna geen spierkrampen meer.

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium +++++

Topproduct

Al jaren bestel ik bij vitaminecompleet en kan altijd op ze rekenen. Uitstekende website, Goede afhandeling en bezorging.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Primaproduct en voldoet aan alle verwachtingen

Prettig ruikende multi vitamine

Prettig ruikende multi vitamine die werkelijk "compleet" is gezien de kwantiteit/kwaliteit van ingrediënten.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine kwaliteit en kwantiteit van de ingredienten van de multi zijn prima

Merk het verschil

Al na een aantal dagen begon ik me energieker te voelen. Ook qua prijs kwaliteit verhouding een zeer goede keuze

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Een goede aanvulling voor dagelijks gebruik.

Gewoon een goede winkel.

Ga ik naar de winkel, haal ik zelf wat waar uit de schappen, loop naar de kassa en reken netjes af. Snel, simpel en vanzelfsprekend. Kopen bij Vitaminecompleet gaat eigenlijk op dezelfde wijze, op één ding na. Eerst betalen en dan maar afwachten of je het binnenkrijgt. (Er wou wat mij betreft een zware straf moeten staan op wel betalen en niet leveren, bijvoorbeeld een verkoopverbod op internet voor een week of zes o.i.d.) Maar goed, Vitaminecompleet is zoals het hoort: betrouwbaar. En rap. Eigenlijk dood normaal.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed.

Snelle service Goed product Klantvriendelijk Prettige verpakking

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Prima

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Vitamine zijn prettig in gebruik en voordelig in aanschaf. Ik heb deze via mijn internist voorgeschreven gekregen ivm Colitis ulcerosa.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede prijs en kwaliteit verhouding

Positief Goed Gelukkig Gezond

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Positief Goed Gelukkig Gezond De drie-eenheid - magnesium, vitamines en omega - werkt goed samen als een pijler t.b.v. mijn (h)eerlijke hedonische en eudaimonische vitaliteit. Denk ik.

Prima prijs /kwaliteit

Prima producten en goede.service

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zeer goede.kwaliteit

Onmisbaar tijdens topsport

Zeer makkelijk in te nemen. Snel geleverd. Scherpe prijs.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Zeer makkelijk in te nemen. Veel minder snel last van de spieren tijdens het sporten en dankzij vit D toevoeging voel ik me ook super.

Goede, natuurlijke producten en goede service

Goede, natuurlijke producten en goede service.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Hoog geconcentreerd, duurzaam en weinig nasmaak.

Fijn supplement

Prima tablet

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Fijn

uitstekend

snelle levering, goede prijs, uitstekend product

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium werkt prima

Perfecte combinatie en service

Perfecte combinatie en service, ik slaap beter, hoera

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Perfecte combinatie en service, ik slaap beter, hoera

Gardelaan 5

6213CV Maastricht