Ik vind het jammer dat er geen navulling besteld kan worden. Hiermee zou er veel verpakkingsmateriaal bespaard kunnen worden.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed

Fijne snelle levering, past altijd in brievenbus.

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Bevalt prima, nooit last van kramp ed.

alle meest actieve bestanddelen in een multivitamine

positief

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed

uitstekende service, mooi product gemaakt

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine top samenstelling

Een mooi product dat mijn gezondheid ondersteund.

Weinig ziek en ik voel me krachtig en vitaal.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Een mooi product waar ik me goed bij voel.

Info en de snelle toezending van mijn bestelling, de service van Vitaminecompleet is TOP!

Zeer goede ervaring!

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zeer goed

Al jaren een supersnelle levering van topvitamines en supplementen

Na jarenlang gebruik van de producten van Vitaminecompleet nog steeds super tevreden over de prima producten.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Na jarenlang gebruik nog steeds een enthousiaste gebruiker

Ik voel mij er prima bij. Ben de Corona periode gelukkig goed doorgekomen

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik voel me er goed bij

Mijn ervaring met Vitaminecompleet is uitstekend!

De multivitamine die ik gebruik is -zoals de naamgeving al suggereert- compleet. De samenstelling is goed gedoceerd en in balans. De service is uitstekend, zowel bij vragen over het product als de leverantie.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Uitstekend product en dito service.

Goed advies ontvangen en zeer tevreden over de service.

Zeer uitgebreide informatie op de website en als je contact opneemt krijg je zeer snel antwoord

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Sinds ik ze gebruik voel ik me een stuk energieker

Prettige suppletie

Snelle levering, handige verpakking en geschikte supplementen. Alleen in de multi zit voor mij persoonlijk teveel B vitamine

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Magnesium voor spieren en slaap

Best ever

VC vitaminen en supplementen hielpen me veilig de Covidtijd door

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ze doen hun werk en vullen optimaal tekorten in ons industrieel bewerkte voedsel aan

Ideaal, zeer compleet, alles in één pil.

Niet de goedkoopste, wel biologisch en goed opneembaar, zie vergelijking met Vitals, mijn eerdere keus. Levering brievenbus, handige verpakking.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed

Groot assortiment.

Overzichtelijke website, alles duidelijk omschreven.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Blij mee, zeer uitgebreide multi en iets minder ijzer, bevalt goed!

Mooie aanvulling op de gezondheid

Vitaminecompleet is een mooie aanvulling op een gezonde levensstijl. Met name de duidelijke en eerlijke onderbouwing op de website met veel informatie over wat er allemaal in het supplement zit, maakt dit voor mij de Nr. 1.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Uitstekend

Multivitamine van Vitaminecompleet is een topproduct

De multivitamine is een goed op werkzaamheid onderzochte en effectieve combinatie. Met tussenpozen gebruik ik de multivitamine al jarenlang en na de onderbreking kom ik er steeds op terug omdat ik me er goed bij voel en het vertrouwen heb dat ik als 70-plusser een heel goede basis aan belangrijke stofjes binnen krijg. De samenstelling is laatst ook nog weer naar nieuwe inzichten aangepast. De makkelijke verpakking die door de brievenbus past vind ik ook een plus. Ik ga er mee door.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zoveel goede dingen in 1 tablet!

Vermoedelijk is het een uitstekend product.

Kijk, ik ben geen wetenschapper en ik kan niets meten of zo. Ik kan alleen maar op mijn gevoel af gaan. En mijn gevoel zegt me dat ik door moet gaan met deze supplementen te slikken. Wat ik gemerkt heb van de Omega-3 capsules is dat ik totaal geen last heb van oprispingen, wat bij mijn vorige leverancier beduidend anders was.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Uitstekend. Goede antwoorden op mijn vragen.

Eindelijk vitamines die echt werken !

Na vele dure vitamines te hebben geprobeerd uiteindelijk deze webshop gevonden ! Vitamines lijken zeker goed te werken.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede prijs kwaliteit

Alles wat je nodig hebt in 1 zending

Ik gebruik Vitaminecompleet al jaren en ik voel mij er goed bij. Het totale pakket door de brievenbus en je hebt voor 3 maanden in huis. Ik raad het een ieder aan.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zeer goed

Top Product en top service!

Al jaar en dag klant na dat ik goed onderzocht had wat deze supplementen bevatten, deze slagen met vlag en wimpel! Er is geen betere op de markt, en zeker niet voor deze prijs! Chapeau!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Hele goede ervaringen, altijd netjes op tijd en de supplementen zijn super!

In alle opzichten perfect!

Perfect.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Perfect in alle opzichten!

Goed product

Goed product

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed product

Zeer complete multivitamine voor goede prijs

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Snel geleverd

Prima aanvulling

Duidelijke informatie. Ik voel me er goed bij.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik gebruik deze supplementen nu een jaar of vijf. Goede aanvulling en duidelijk in gebruik ingrediënten.

Vlotte afhandeling van bestelling

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Top