Alles eenvoudig in de brievenbus

Makkelijk te bestellen en doordat het door de brievenbus past hoef je er ook niet voor thuis te blijven. Super handig. Ik maak er al jaren gebruik van tot volle tevredenheid.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 goed in te nemen smaakvrije softgels.

zeer goede vitamine inderdaad compleet

we gebruiken al jaren deze vitamines en zijn er zeer te vrede over. Makkelijk te bestellen en in te nemen

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine goed

Geweldige klantensupport, de website is klaar en duidelijk, en de vitaminen bevatten geen rommel. Gewoon simpel, puur en goed.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Uitstekend

Een werkelijk compleet supplement

Een supplement met veel natuurlijke ingredienten, het beste dat ik kan vinden.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Uitstekend

Top producten

Top producten l, de juiste dosering en gekeurde producten.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Top producten!

fijne service en snelle levering

fijne service en snelle levering, eerlijk product.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Ik bestel hier al geruime tijd onze Multivitamine op aanraden van de natuurgeneeskundige. Eerlijk product.

Gaat altijd goed!

Goed supplement en betrouwbare levering

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goede keus wanneer je volwaardige vitamines wil.

betrouwbaar en compleet vitaminesupplement

Na langdurig gebruik van de multivitamine is mijn ervaring dat mijn lichaam er wel bij vaart. Het brede spectrum aan inhoudsstoffen en de onderzochte samenwerking maakt de multivitamine tot een effectieve bijdrage aan mijn energie en vitaliteit.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Ik voel me er beter door

Goede prijs/kwaliteit

Vitamines en mineralen in de biologisch best opneembare vorm voor een goede prijs

Great product

Good products, The supplements are a good addition to a healthy lifestyle

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Great

Multivitamine werkt super

Van jullie multivitamine gebruik ik een halve tablet per dag. Bij gebruik van een hele tablet word ik te fit, dan kan ik niet meer stoppen. In de maanden januari tot eind maart gebruik ik misschien een hele, maar anders is een halve voldoende. Ze zijn niet goedkoop, maar ik wil niet zonder.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed

Zonder vitemi ecompleet kom ik me dag niet door.

Iedere dag nodig houd me op de been.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Minder spierpijn

Altijd aanwezig bij ons thuis

Een standaard onderdeel van ons huishouden geworden. Goede samenstelling van supplementen tegen een goede prijs. Wij gebruiken omega 3 en magnesium.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed

Goede aanvulling én betrouwbaar

Wij slikken al jaren Omega 3 en Magnesiumtabletten. Prijs/kwaliteit is goed en betrouwbaar.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed, betrouwbaar, goede aanvulling op gezonde levensstijl.

Simpel en goeie kwaliteit

Het enige verbeterpunt is dat de verpakkingen qua formaat (en ook qua kosten) beter op elkaar aan kunnen sluiten, e.g. Omega is twee pillen per dag en Magnesium is 1 pil per dag dus voor elke Omega verpakking heb ik twee Magnesium verpakkingen nodig. Dat is niet altijd duidelijk dus het zou fijn zijn als een verpakking altijd gelijk is aan een aantal dagen. Dus 1 van die twee verpakkingen moet eigenlijk twee keer zo groot zijn om hetzelfde aantal dagen mee te kunnen.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zie hierboven

goed product en handige verpakking

Ik ben erg blij met het product en het verhaal achter het bedrijf.

• Beschrijf uw ervaring met Omega-3 goed

Everything good except the packaging

Package is bit hard to pop out just a pill alone, let alone able to close it again properly. Packaging can be improved.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Everything good except the packaging

makkelijk en volledig

Gebruik de multivitaminen al jaren. Nog steeds tevreden. Makkelijk je wordt herinnert wanneer de volgende zending komt en kan ook makkelijk de zending wijzigingen naar een ander bezorgmoment.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine gebruik het al jaren en nog steeds tevreden.

Al jarenlang vertrouwd vast onderdeel dieet

Mijn echtgenote en ik gebruiken de multivitamine van Vitaminecompleet al jaren dagelijks. Naar tevredenheid; we zitten gezond in ons vel (niet alleen door het supplement uiteraard). Een ander aspect waar we vertrouwen in stellen is dat de multivitamine door de jaren heen is aangepast aan de nieuwste inzichten.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zeer positief; blij mee.

Great

Love the vitamines, especially for winter, it keeps our whole family healthy and energized.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Top

De eerste voor mij complete vitamines in een pil

Het is ontzettend fijn zulke hooggedoseerde multivitaminen te kunnen gebruiken en ook nog eens voor een hele goede prijs te kunnen kopen. Vriendelijke groeten. Els Versantvoort.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Een hele positieve ervaring ,geweldig.

Geweldige aanvulling op een gevarieerde en gezonde levensstijl! De producten bevatten allemaal goede vitaminen en mineralen en vormen samen een volwaardige aanvulling voor het welzijn

Niet evident.

Ik gebruik Omega-3 al vele jaren omdat het aanbevolen wordt. Ik merk er niets van, dat lijkt me juist ok.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Een , hopelijk gezond, steuntje in de rug.

Zeer tevreden klant

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed

Goede brede mix, maar een beetje te hoge doses

Ik ben zeer tevreden met de multi-vitaminen, maar ik vind de doses van de ingrediënten te hoog. Er zijn behoorlijk wat rapporten dat multi-vitaminen niets toevoegen voor de meeste Westerse mensen (niet erg), maar dat overdosering steeds vaker voor komt (wel erg). Vandaar dat ik sinds kort ben overgestapt van één pil per dag naar één pil per twee dagen.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Het is onmogelijk voor mij om te beoordelen of de pillen zuiver zijn (geen vervuilende ingrediënten) en of de genoemde ingrediënten er ook daadwerkelijk inzitten. Echter, ik vertrouw een Nederlands bedrijf meer dan een random Chinese webshop.

Gardelaan 5

6213CV Maastricht