Simpel en goeie kwaliteit

Het enige verbeterpunt is dat de verpakkingen qua formaat (en ook qua kosten) beter op elkaar aan kunnen sluiten, e.g. Omega is twee pillen per dag en Magnesium is 1 pil per dag dus voor elke Omega verpakking heb ik twee Magnesium verpakkingen nodig. Dat is niet altijd duidelijk dus het zou fijn zijn als een verpakking altijd gelijk is aan een aantal dagen. Dus 1 van die twee verpakkingen moet eigenlijk twee keer zo groot zijn om hetzelfde aantal dagen mee te kunnen.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zie hierboven

goed product en handige verpakking

Ik ben erg blij met het product en het verhaal achter het bedrijf.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 goed

Everything good except the packaging

Package is bit hard to pop out just a pill alone, let alone able to close it again properly. Packaging can be improved.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Everything good except the packaging

makkelijk en volledig

Gebruik de multivitaminen al jaren. Nog steeds tevreden. Makkelijk je wordt herinnert wanneer de volgende zending komt en kan ook makkelijk de zending wijzigingen naar een ander bezorgmoment.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine gebruik het al jaren en nog steeds tevreden.

Al jarenlang vertrouwd vast onderdeel dieet

Mijn echtgenote en ik gebruiken de multivitamine van Vitaminecompleet al jaren dagelijks. Naar tevredenheid; we zitten gezond in ons vel (niet alleen door het supplement uiteraard). Een ander aspect waar we vertrouwen in stellen is dat de multivitamine door de jaren heen is aangepast aan de nieuwste inzichten.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zeer positief; blij mee.

Great

Love the vitamines, especially for winter, it keeps our whole family healthy and energized.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Top

De eerste voor mij complete vitamines in een pil

Het is ontzettend fijn zulke hooggedoseerde multivitaminen te kunnen gebruiken en ook nog eens voor een hele goede prijs te kunnen kopen. Vriendelijke groeten. Els Versantvoort.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Een hele positieve ervaring ,geweldig.

Geweldige aanvulling op een gevarieerde en gezonde levensstijl! De producten bevatten allemaal goede vitaminen en mineralen en vormen samen een volwaardige aanvulling voor het welzijn

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed

Niet evident.

Ik gebruik Omega-3 al vele jaren omdat het aanbevolen wordt. Ik merk er niets van, dat lijkt me juist ok.

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Een , hopelijk gezond, steuntje in de rug.

Zeer tevreden klant

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goed

Goede brede mix, maar een beetje te hoge doses

Ik ben zeer tevreden met de multi-vitaminen, maar ik vind de doses van de ingrediënten te hoog. Er zijn behoorlijk wat rapporten dat multi-vitaminen niets toevoegen voor de meeste Westerse mensen (niet erg), maar dat overdosering steeds vaker voor komt (wel erg). Vandaar dat ik sinds kort ben overgestapt van één pil per dag naar één pil per twee dagen.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Het is onmogelijk voor mij om te beoordelen of de pillen zuiver zijn (geen vervuilende ingrediënten) en of de genoemde ingrediënten er ook daadwerkelijk inzitten. Echter, ik vertrouw een Nederlands bedrijf meer dan een random Chinese webshop.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Nvt

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Prima

Goede aanvulling zeker als je niet meer eet door darmproblemen

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Prima

Top service en snelle reactie

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zo goed als de beste multivitamine in winkel of internet

Snelle bezorging, handige box voor de pillen.

Onze zoon heeft onderzoek gedaan op internet voor vitamine pillen. Deze kwamen als een van de beste uit de bus.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Goede site, bezorging ok

Heel tevreden mee

Makkelijk te bestellen, handige brievenbus verpakking. Tabletten/capsules zijn prettig in gebruik en ruiken/smaken ok.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Heel compleet

Betaalbaar & hoge kwaliteit!

Voel me aanzienlijk beter met deze supplementen!

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zeer goed

Eenvoudig te bestellen

Het product is makkelijk te bestellen en wordt tijdig geleverd. Mijn ervaring is dat het kwalitatief goede supplementen zijn; ik zit lekker in mijn vel.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Betrouwbare mensen en goede producten

De beste vitamines op de markt

Vitaminecompleet biedt wat de naam al aangeeft: een complete multivitamine van de hoogste kwaliteit. Ook de magnesium en omega-3 hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding die ik heb kunnen vinden.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Complete multivitamine voor een goede prijs

Fijn produkt

Elke dag de aanbevolen hoeveelheid werkt al jaren goed

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Multivitaminen zijn wat kleiner van formaat en daardoor makkelijker door te slikken.

Alles wat je nodig hebt in een supplement

Alles wat je nodig hebt in een supplement

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Alles wat je nodig hebt in een supplement

Erg moeilijk te door slikken.

De samenstelling van de tablet is mogelijk goed gekozen. Maar ik kan ze maar zeer moeilijk wegslikken (te groot en te stroef).

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Onduidelijk, afhankelijk van het type verbinding.

Goede info.

De informatie is duidelijk.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Ik heb meer energie.

Zorgt voor meer vitaliteit

Sinds ik deze vitamine slik zit ik beter in mijn vel.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Snelle levering en goed product

Super! Weerstand is ontzettend verbeterd.

Wij gebruiken het dagelijks en merken dat onze weerstand ontzettend verbeterd is.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Super! Weerstand is ontzettend verbeterd.

Gardelaan 5

6213CV Maastricht