Top produkt voor goede prijs

Veel baat bij deze vitamines, nooit meer verkouden en voel me fit

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Zeer goed

Heel goede vitamine

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede service

Fijn dat de ingrediënten beschreven staan. Goed bereikbaar en inspelend op vragen en/of opmerkingen.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Prima!

Probleemloze bestelling en bezorging

Zeer snelle levering.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Gebruik al vele jaren de multivitamine en voel mij op mijn 88ste nog kerngezond. Redelijke prijs voor heel goed produkt!

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Super

Constante hoge kwaliteit en zeer snel geleverd, ze zijn gemakkelijk in te nemen.

Makkelijk in te nemen door het gladde oppervlak, geen nasmaak. Ik gebruik ze al een paar jaar naar alle tevredenheid de kwaliteit blijft constant. De bestelling is altijd zeer snel geleverd.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Makkelijk in te nemen door het gladde oppervlak, geen nasmaak.

wetenschappelijk onderbouwde informatie, dat trok me over de streep

Als apotheker sta ik zeer wantrouwig tegenover de vele gezondheidsclaims die worden rondgestrooid over vele preparaten. De wetenschappelijke info die u gaf, overtuigde me van uw hoge kwaliteitsnorm. Dat gaf de doorslag om uw product aan te komen

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine zeer goed

Zeer klantvriendelijk

Ik heb een mail gestuurd met een vraag over de dosering van de ingredienten van de multivitamine. In overleg met mij is er toen een afspraak gemaakt voor een uitgebreid telefoongesprek waarin men mijn vragen beantwoorde. Men heeft mij zelfs nog onderbouwende informatie toegestuurd. Het is voor mij duidelijk dat dit product ontwikkeld wordt met aandacht voor wetenschappelijke ontwikkelingen en een passie voor het product.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Ik heb goede ervaringen met de multivitamine, magnesium en de omega-3.

voelt goed

magnesium goed voor betere nachtrust.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen voelt goed

Goed product en niet duur

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede aanvulling op gezond voedsel

Vitaminecompleet is heel compleet.

Vitaminecompleet is makkelijk in te nemen en op te nemen door het lichaam, omdat het natuurlijke ingredienten bevat.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Prima en makkelijk in te nemen en op te nemen door de natuurlijke ingredienten.

Simpel duidelijk en zeer goed

Complete lijn voor mijn dagelijkse suppletie

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Snelle verzending duidelijke info

Heel fijn dat in één tablet alles zit wat ik nodig heb.

Alles wat je nodig hebt in één dosering.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede service,prachtige producten

Goed werkende Multi vitamine.

Voel me er, net als de rest van ons gezin, prima bij. Wij hebben meer energie, en het concentreren op zaken die belangrijk is makkelijker geworden. We hebben ook een hogere weerstand tegen, oa COVID 19, en andere niet zulke prettige aandoeningen. Maw, wij zijn zeer blij met vitaminecompleet.. Dank u wel

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Werkt Uitstekend!!

Heel blij mee

Snelle service, zonder verzendkosten. Ook prettig contact met de klantenservice gehad.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Doet wat het belooft

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed

Prima product

Neem ze elke dag, gaan er makkelijk in (bij mij)

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen PrimA

Prima magnesium

Elke avond een magnesium doet goed zijn werk.

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Prima

Goede kwaliteit en vriendelijke service

Ontzettend goede vitaminen, snel geleverd en als er iets is altijd een goede service

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede kwaliteit, compleet aanbod

Ik gebruik het 1/2 uurtje voor het slapen gaan en werkt goed mijn man Gebruikt het ook heeft reuma Artritis en voelt zich er ook heel goed bij

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Goed

Waar voor uw geld

De service was uitstekend. De pilletjes geven een enorme boost! Ik heb duidelijk meer energie en je gemoedstoestand gaat er duidelijk op vooruit! Echt een aanrader

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Top

Bedrijf met aandacht voor duidelijke informatie, nette verpakking en vlugge afhandeling en bereikbaa

Goed bereikbaar voor vragen. Vlugge, nette, afhandeling en bezorging.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik zie de producten als een mooie aanvulling op de voeding. Het is moeilijk te zeggen in hoeverre ze werkzaam zijn. Supplementen vind ik wel aan de prijzige kant.

Levering snel en compleet

Snelle en juiste levering en pakket past door brievenbus wat superfijn is!

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goede vitaminen en door drie verschillende supplementen, alles compleet.

Ik ga voor Go Fit

Bestanddelen van Vitaminecompleet zijn ook van groot belang om besmetting door en effecten van COVID-19 te verkleinen. Dus Go Fit.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Ik ben voor PIL: Preventie In Lichaam

Altijd makkelijk bestellen zonder problemen

• Uw oordeel over Magnesium
  • Beschrijf uw ervaring met Magnesium Helpt mijn lichaam goed te herstellen en ik krijg er rust van

Gardelaan 5

6213CV Maastricht