Veel baat bij deze vitamines, nooit meer verkouden en voel me fit
Heel goede vitamine
Fijn dat de ingrediënten beschreven staan. Goed bereikbaar en inspelend op vragen en/of opmerkingen.
Zeer snelle levering.
Makkelijk in te nemen door het gladde oppervlak, geen nasmaak. Ik gebruik ze al een paar jaar naar alle tevredenheid de kwaliteit blijft constant. De bestelling is altijd zeer snel geleverd.
Als apotheker sta ik zeer wantrouwig tegenover de vele gezondheidsclaims die worden rondgestrooid over vele preparaten. De wetenschappelijke info die u gaf, overtuigde me van uw hoge kwaliteitsnorm. Dat gaf de doorslag om uw product aan te komen
Ik heb een mail gestuurd met een vraag over de dosering van de ingredienten van de multivitamine. In overleg met mij is er toen een afspraak gemaakt voor een uitgebreid telefoongesprek waarin men mijn vragen beantwoorde. Men heeft mij zelfs nog onderbouwende informatie toegestuurd. Het is voor mij duidelijk dat dit product ontwikkeld wordt met aandacht voor wetenschappelijke ontwikkelingen en een passie voor het product.
magnesium goed voor betere nachtrust.
Goed product en niet duur
Originele beoordeling
Goed product en niet duur
Vitaminecompleet is makkelijk in te nemen en op te nemen door het lichaam, omdat het natuurlijke ingredienten bevat.
Complete lijn voor mijn dagelijkse suppletie
Alles wat je nodig hebt in één dosering.
Voel me er, net als de rest van ons gezin, prima bij. Wij hebben meer energie, en het concentreren op zaken die belangrijk is makkelijker geworden. We hebben ook een hogere weerstand tegen, oa COVID 19, en andere niet zulke prettige aandoeningen. Maw, wij zijn zeer blij met vitaminecompleet.. Dank u wel
Snelle service, zonder verzendkosten. Ook prettig contact met de klantenservice gehad.
Neem ze elke dag, gaan er makkelijk in (bij mij)
Elke avond een magnesium doet goed zijn werk.
Ontzettend goede vitaminen, snel geleverd en als er iets is altijd een goede service
Ik gebruik het 1/2 uurtje voor het slapen gaan en werkt goed mijn man Gebruikt het ook heeft reuma Artritis en voelt zich er ook heel goed bij
De service was uitstekend. De pilletjes geven een enorme boost! Ik heb duidelijk meer energie en je gemoedstoestand gaat er duidelijk op vooruit! Echt een aanrader
Goed bereikbaar voor vragen. Vlugge, nette, afhandeling en bezorging.
Snelle en juiste levering en pakket past door brievenbus wat superfijn is!
Bestanddelen van Vitaminecompleet zijn ook van groot belang om besmetting door en effecten van COVID-19 te verkleinen. Dus Go Fit.
Altijd makkelijk bestellen zonder problemen
Gardelaan 5
6213CV Maastricht