Goede kwaliteit en snelle levering!
Goede levering. Op tijd. Duidelijk label met omschrijving.
Ik gebruik de multivitaminen al vele jaren. Erg goed product dat altijd erg snel wordt geleverd. Gebruik sinds een aantal maanden ook de magnesium....zelfde verhaal. Uitsluitend natuurlijke ingredienten!
Prima fantastisch alleen maar superlatieven
Door een onbalans op de schijf van vijf (ik eet erg veel) werd met dit aangeraden en werden vrij snel allerhande langlopende klachten opgelost.
Top top top
Ik ben een jarenlange gebruiker van multivit. en min. tabletten. Tientallen merken geslikt en niet tevreden met het resultaat. Vitaminecompleet heeft onverwacht toch een positieve invloed op de fysieke en mentale gestel.
Uitgebreide uitleg over de samenstelling van de multivitamine met bronverwijzing naar studies.
Na gebruik van deze voedingssupplementen heb ik meer energie gekregen, daarnaast slaap ik beter en is mijn stoelgang verbeterd.
Snelle levering en scherpe prijzen. Omega 3 capsule werkt goed.
Goede service, vlotte bezorging
Bij een bestelling wordt het product altijd snel geleverd en we hebben nog nooit klachten gehad en of iets terug hoeven te sturen. Wij zijn blij met deze mogelijkheid en service !
Ik ben nog steeds tevreden met de leveringen. Echter zag ik bij de laatste levering dat de multivitaminen van kleur zijn veranderd. Ik heb hier niks van gelezen of gehoord???
Pakketjes worden door de brievenbus geleverd. Je ontvangt een reminder op het moment dat de supplementen bijna op zijn. Ik gebruik de multivitamine en de magnesium supplementen al bijna 2 jaar. Ik kan mij de laatste keer dat ik de griep of iets dergelijks had niet meer herinneren. Kortom; ik ben zeer tevreden.
Ik gebruik verschillende supplementen: - Vitaminen In Multivitamine van Vitaminecompleet zitten alle denkbare vitaminen die voldoen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. In andere multivitaminen ontbreken soms vitaminen of te veel of te weinig. - Omega 3 Ik eet geen vis. - Magnesium Volgens mijn fysiotherapeut heb ik te weinig vitamine C. Bij Vitaminecompleet is vitamine C toegevoegd aan Magnesium. Ik heb 3 supplementen nodig. Laat Vitaminecompleet net alleen deze 3 verkopen.
Snelle verzending, gemakkelijk in de brievenbus. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Hoge dosering. Uitgebreide voorlichting op de site.
Ik gebruik de vitamine van vitaminecompleet nu al bijna 2 jaar naar volle tevredenheid. Aangezien ik een maagoperatie heb gehad en vitamine door groeten en fruit niet altijd goed meer in mijn lichaam wordt opgenomen is een supplement erg belangrijk om toch de juiste hoeveelheid in me lichaam te hebben. Samen met de OMEGA 3 en Magnesium heb ik positieve resultaten. Mijn bloed wordt elke 3 maanden geprikt. ook op de vitamines en mijn dokter is tevreden dus ben ik dat ook Dus ik ben blij met de vitaminecompleet
Ik voel me er erg goed bij.
Goede ingredienten; samenstelling door deskundigen; goede voorlichting.
Door de supplementen van Vitaminecompleet is mijn weerstand aanmerkelijk sterker geworden. Goede prijs-kwaliteitsverhouding ook.
nu al voor de 4e keer besteld. Er zijn geen betere multi`s dan deze.. en in combinatie met omega 3 en magnesium kom ik nergens meer van tekort.
fijne producten die ik op aanraden van mijn orthomoleculair arts gebruik. groot voordeel dat de dosering 1x per dag is waardoor je geen handvol pillen hoeft te nemen. ook fijn dat ze in 2en gebroken kunnen worden voor mijn man die geen grote capsules of pillen kan slikken. de juiste samenstelling met hoogwaardige inhoud
De website staat vol informatie en motivatie waarom gekozen is voor bepaalde ingrediënten, dat kom je maar weinig tegen. Het bestelproces is duidelijk en de levering was snel, ondanks de crisis.
Goede kwaliteit en steeds kijkend naar de actualiteit om daar waar nodig de producten te verbeteren. Maar nog belangrijker: after sales = zeer goed: snelle reactie op je vragen/opmerkingen.
snelle afhandeling en na gebruik supplementen meer energie
Gardelaan 5
6213CV Maastricht