Vitaminecompleet levert altijd direct en probleemloos. De kwaliteit van het product is hoog en in lijn met alle actuele richtlijnen en inzichten, de presentatie keurig en no-nonsens.
De levering van de Multivitamine is nog altijd prima verlopen. Doordat het pakje in de brievenbus past, geen problemen met thuis moeten zijn. Ook niet als er toch een vertraging zou zijn.
Ik gebruik reeds Mutivitamen als sporter en 60+. De Omega 3 capsules zijn een uitstekende aanvulling aangezien ik niet wekelijks gebruik maak van vis in mijn voedingspatroon. De capsules zijn prima in te nemen en de Omega 3 ( zuivere visolie ) verlaagd absoluut een te hoog cholesterol. Fantastisch product en zeker in combinatie met de andere twee producten van Multivitaminen.
Zeer goede ervaring met omega 3 en met het bedrijf. Snelle en gemakkelijke levering via de brievenbus.
Snelle levering en gemakkelijk door de brievenbus
Bestelling erg snel in huis. Top bedrijf
Ik heb een snelle verbranding en de auto-immuunziekte psoriassis. Extra vitaminen, Omega-3 en magnesium zijn zeer wenselijk. Naar aanleiding hiervan ook proffesionele ondersteuning kunnen ervaren om vast te stellen of ik meer Magnesium kon innemen en hoeveel.
Slik dit al jaren met zeer goede resultaten
Het product werd snel geleverd en voldoet aan de verwachting.
prettige tablet om in te nemen.
snel en alles in orde
Gebruik al jaren de supplementen van vit.compl. naar volle tevredenheid en er zit gelukkig in de multi lekker weinig vit. b6 en dat is bij bijna alle andere multi’s wel anders!
Beste Dick, bedankt voor uw bondige en wervende review. Van uw "volle tevredenheid" kunnen we alleen maar erg blij van worden. Want daar doen we het voor. In het streven naar topkwaliteit supplementen die een daadwerkelijke bijdrage leveren aan gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven, bevindt zich immers de bestaansgrond van Vitaminecompleet. Heel fijn te weten dat we dat niet alleen voor u, maar ook met, en dankzij u kunnen doen. Dus daarom dubbel fijn natuurlijk om te lezen dat u naast uw benoemde tevredenheid ook onze vitamine B6 dosering aanpak herkent en waardeert. Het is namelijk zeker niet vanzelfsprekend dat de nuance in dit vitamine B6 onderwerp gezien wordt. En de aandacht die de media hier, met tussenpozen, meestentijds aan besteden gaat zelden op de diepgang van de materie in, in een mate die de werkelijkheid feitelijk en wetenschappelijk meer recht doet. Eventuele voordelen van vitamine B6 aanvulling worden daarbij bijvoorbeeld uiterst zelden voor het voetlicht gebracht (wij hebben dat nog niet meegemaakt). En dat terwijl er hiervoor zeker relevante vakliteratuur voorhanden is. En dan rolt er dus vaak een behoorlijk eenzijdig verhaal uit. In een vorm van aandacht waar o.i. de media zelf eigenlijk nog het meest bij gebaat lijken te zijn. Opheldering van een dergelijke aard komt in elk geval waarschijnlijk wel/vooral de kijkcijfers ten goede. Maar voor we daar een al te stellige uitspraak over zouden willen doen, zouden we ons dan vooral eerst meer in die materie willen verdiepen..;)) Dus des te verheugender wanneer onze gebruikers onze benadering wel herkennen en op waarde schatten. Waarvoor hulde en dubbel dank! Wellicht aardig voor als u, of natuurlijk ook een van de andere lezers van deze review, 't nog niet gezien had, we hebben een tijdje geleden een blogpost geschreven over een onderzoek van de Universiteit Maastricht met wat achtergrond en waarom u bij ons dubbel veilig zit! https://www.vitaminecompleet.nl/vitamine-b6-onveilig-veilig-dosering/ " met vriendelijke groet, Jeroen, namens Vitaminecompleet
Ik gebruik nu samen met mijn man Multivitamine. Beiden ervaren wij meer energie. Ik gebruik daarnaast nog het magnesium en Omega 3. Fijne supplementen.
Merk geen verschil. Ja met de smaak in mijn mond. Ik doe niets meer na de inname. Of minder dan normaal. Slaap nog steeds heel slecht, hoopte dat dat beter zou worden. Niet dus. Ik neem ze nog wel iedere dag in met hoop dat het functioneert. Heb er tenslotte voor betaald,
Geachte mevr. Mulch, bedankt voor de melding van uw ervaringen met de Magnesium van Vitaminecompleet. Zeker/juist ook als uw reactie niet louter klinkend positief is stellen wij de genomen moeite daarvoor zeer op prijs. We kunnen ons goed voorstellen dat u teleurgesteld bent in verwachtingen over, en uw ervaringen met Magnesium tot nog toe. En dat vinden we, daaruit voortvloeiend, uiteraard ook vervelend voor u. Te meer wanneer andere gebruikers regelmatig, zoals u elders op de review pagina mogelijk zelf heeft kunnen teruglezen, juist behoorlijk, tot zeer positieve ervaringen met Magnesium van Vitaminecompleet voor hun slaapkwaliteit melden. We zijn er, op grond van deze klantervaringen, maar zeker ook op basis van de relevante vakliteratuur van overtuigd dat Magnesium in zijn algemeenheid een positieve bijdrage aan geestelijk welbevinden*, waaronder juist ook slaap, kan leveren. Maar tegelijkertijd zou het niet realistisch van ons zijn om te denken dat Magnesium alle vormen van slaapverstoringen zou kunnen oplossen. Daar kan immers een groot scala aan oorzaken aan ten grondslag liggen. En die vragen soms gewoon meer aandacht dan enkel een adequate magnesium inname. *Deze wettelijk erkende gezondheidsclaim mag Vitaminecompleet onder de strenge EFSA regelgeving trouwens uitsluitend voeren op basis van een fundament aan gedegen bewijskracht. Maar dat helpt u natuurlijk nog niet concreet verder. We raden u dan ook zeker aan om contact met een gezondheidszorg professional over uw gezondheid-/ slaapsituatie op te nemen. Wat de smaak betreft is er meestal wel een meer eenvoudige oplossing mogelijk. Bijvoorbeeld door, startend met bijvoorbeeld eerst een halve tablet, de Magnesium een uur of twee voor het slapen met ruim water in te nemen. Of eventueel zelf aansluitend op uw avondmaaltijd. Meestal zijn dan de smaakthema's helemaal of tenminste tevredenstellend geadresseerd. Wij achten het ook zeker niet ondenkbaar dat u na wat langere tijd toch positieve effecten van Magnesium op uw slaap zou kunnen ervaren. Uw eigen plan om nog een tijd door te proberen zien wij in elk geval ook als zinvol dus. Afhankelijk van uw lichaamsvoorraad aan magnesium, voorafgaand aan het starten met Magnesium, kan het namelijk soms wel eens een tijdje duren voordat de bijdragen van Magnesium zich specifiek op uw slaap kenbaar maken. Temeer daar Magnesium bij een grote hoeveelheid (meer dan 350) lichaamsfuncties essentieel betrokken is, zal de individuele wijsheid van het lichaam mogelijk andere vitale levensfuncties, bijvoorbeeld spierfunctie van ademhaling of hartslag, eerst ondersteunen. In de vakliteratuur ook wel omschreven als "selectieve toewijzing bij bestaande schaarste" We hopen in elk geval u met deze reactie wat hart onder de riem gestoken te hebben en zouden het zeker op prijs stellen wanneer u ons op de hoogte zou houden van uw ervaringen. nogmaals bedankt voor uw tijd en genomen moeite, hopen wij dat u zich snel verbetering kunt boeken voor uw slaapkwaliteit. met vriendelijke groet, Jeroen namens Vitaminecompleet
👍🏻💪🏻
Goede service en een snelle (brievenbus) levering.
De supplementen zijn goed. Ik weet uiteraard nog niet wat de effecten op langere termijn zijn. Vandaar dat ik nog een beetje terughoudend ben.
Werkt naar behoren
Goed en duidelijk in herinneren als de vitaminen bijna op zijn... netjes en was handig.. Maar nu ik een vroegtijdige bestelling wil doen, ivm vakantie, kom ik er niet door..
Geen bijwerkingen ;-)
Na een flinke zoektocht naar een goed product voor een goede prijs vond ik Vitaminecompleet in 2017. Value for money wat mij betreft!
zeer goed
Tevreden
Makkelijk in te nemen. Ga weer nieuwe doos bestellen.
Vind het heel handig dat er vergelijkingen gemaakt zijn met andere merken die een stuk duurder zijn.
Gardelaan 5
6213CV Maastricht