Ik krijg meer energie.Het Lukt me niet altijd om gezond te eten daarom ook een extraatje om goed door de dag te komen.Multi werken gewoon.
dat tref ik al jaren aan sinds ik Vitaminecompleet gebruik. dat is een compliment waard. altijd op zoek naar verbetering. kom daar maar 's om bij andere producten....
Het product is van zeer goede kwaliteit. Ook het proces van bestellen en verzenden, handig door de brievenbus, gaat netjes en vlot. Als je een vraag hebt wordt je vriendelijk en professioneel te woord gestaan.
Veel energie
Gezondheid wordt gestimuleerd
Hun vitaminen en magnesium doen het uitstekend, in ieder geval in mijn lichaam. Ik blijf ze trouw. Service ook top.
op aanraden van huisarts was extra magnesium nodig! omdat ook vit D en C toegevoegd is aan de tablet magnesium tablet van vit. compleet ,gekozen voor deze aanvulling. gebruik al jaren het totale pakket van vit.comlpeet! Mijn magnesiumgehalte is weer op pijl!!
Neem dit nu 3 maanden en ben heel tevreden prijs kwaliteit top
geweldig.
Iedere ochtend 3 tabletten. En je merkt na een aantal dagen dat je veel fitter voelt.
Van tevoren word je op de hoogte gesteld van een levering.
C2thqfbwtbwybeybtbeyny3by4n
Ik bestel al jaren deze Magnesium supplementen en ben erg tevreden. Enige minpuntje is dat ze vrij groot zijn. Ik gebruik ze ter ondersteuning voor de spieren, slapen, enz. Daarvoor werken ze voor mij goed.
Door het nemen van de voedingssupplementen van Vitaminecompleet als aanvulling op mijn voeding heb ik het vertrouwen elke dag voldoende essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.
Ikzelf ervaar een positieve reactie na het nemen van magnesium. En multivitamine , neem dagelijks van beide 1 tablet
Het bevalt mij zeker om elk kwartaal de gezonde vitamines en mineralen te ontvangen. Ook word ik blij van de visolie. Nog steeds trouw klant..
Goedkoop en altijd snel geleverd
Prijs/kwaliteit + snelle levering. Nooit meer ziek.
Mijn gezin gebruikt de multivitaminen al een jaar en wij zijn zeer blij met de natuurlijke ingrediënten. Het is een goede aanvulling voor een variërende vooral drukke levens stijl.
Al jaren gebruik ik de vitamines van Vitaminecompleet. Ik zou niet anders meer willen.
Ik ben ontzettend tevreden met dit multivitamine supplement. Sinds ik het gebruik, merk ik een duidelijke toename in mijn energieniveau en algehele vitaliteit. Bovendien is de klantenservice fantastisch; ze zijn altijd bereid om snel en vriendelijk te helpen. Kortom, een top product dat ik iedereen zou aanraden!
Prima Multi vitamine als aanvulling
volgens verwachting
Ik had last van pijnlijke schouders. Een combinatie van beginnende artrose en kalk op de pezen. Wel behandeling gehad hiervoor. Maar na een tip toch ook gestart met de tabletten. Nu bijna nergens meer last van.
alleen de verpakking vind ik niet duurzaam heb die doosjes ook al eens terug gestuurd bergen doosjes wat moet je ermee. wat een afval DOE DAAR WAT MEE DAT MOET BETER KUNNEN
Gardelaan 5
6213CV Maastricht