Pluspunten

Service gericht, Uniek product, Snelle en gratis levering, Mooie verpakkingen, Erg prettige website.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle zending en goede service!,

Pluspunten

Klantencontact was prima: volledig en uitgebreid geholpen. Ik kreeg heel snel een vriendelijke mail terug.

Verbeterpunten voor het product: 1) Extra laagje om het vitamine- en de magnesiumtablet. Nu lost het tablet te snel op in je mond of zelfs als je hem vasthoudt met natte vingers. 2) De doosjes zijn stijlvol en elegant. Echter, de deksel is waardeloos. Hij klikt er niet goed op en sluit niet goed af. Ander systeem is wenselijk.

Pluspunten

Goede kwaliteit voedingssupplementen. Hebben kennis van zaken.

Pluspunten

snelle levering, goed producten

Pluspunten

Uitgebreide uitleg Kwalitatieve producten

Pluspunten

goede site en duidelijk alsook snelle levering

Pluspunten

Goede producten, duidelijk site, snelle levering en goede service! Wat nieuw is, is dat je nu een link krijgt met je vorige besteloverzicht, tegen de tijd dat je weer zou moeten bestellen. Super!

Pluspunten

goede natuurlijke producten en snelle bezorging in de brievenbus

Pluspunten

snelle levering, prijs is oké.

Pluspunten

Ben zeer tevreden

Verpakking is te groot voor de brievenbus

Pluspunten

Goede producten en goede voorlichting. Als je een vraag hebt n.a.v. een ingrediënt bijvoorbeeld, krijg je onmiddellijk en uitgebreid antwoord. Heel vertrouwenwekkend.

Pluspunten

Gemakkelijk en snel in huis.

Pluspunten

Compleet product

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Wat fijn dat je de pillen van de multivitamine nu kunt breken. Pillen slikken vind ik erg moeilijk, maar dit scheelt enorm. Zo'n halve pil kauw ik nu zelfs samen met voedsel fijn. Niet lekker, maar wel te doen zo door de helft.

Pluspunten

Eenvoudig, helder en betaalbaar concept. Handige verpakkingen passen door de brievenbus. Kan niet onderbouwen of de supplementen werken of niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk te bestellen, duidelijke informatie op de website, waarschijnlijk de meest complete multi die op dit moment te krijgen is. Had eigenlijk gehoopt dat ik lichamelijk meer energie zou krijgen, en geestelijk meer rust, iets wat met theanine wel gelukt is, dus ik hoop dat dat aan de multi toegevoegd zou kunnen worden.

omega 3 boert soms op deksel van verpakking zit steeds los, ik heb alles overgedaan in andere potjes.

Pluspunten

heldere duidelijke website mooie ruimtebesparende verpakkingen geen verzendkosten compleet pakket acceptabele prijs goede samenstelling (denk ik, na enig speurwerk)

grotere letters op de verpakking zeer beperkte keuze in andere supplementen meer bekendheid aan geven waarom alleen per post?

Pluspunten

zeer snelle levering. en goede prijs kwaliteit verhouding

afmeting pillen

Pluspunten

Ik ben een van de eerste klanten van Vitaminecompleet en ik heb altijd het gevoel dat men heel goed nadenkt over de samenstelling van de multivitamines en dat men ook goed blijft nadenken en studeren hoe men de samenstelling eventueel nog verder kan verbeteren. Ik voel mij prima en ik heb een goede weerstand tegen verkoudheid en andere ziektes terwijl ik al 66 jaar oud ben. De levering is super snel en je hoeft er niet voor thuis te blijven omdat de bestelling door de brievenbus gaat. Ik heb er veel vertrouwen in.

Het produkt is uitstekend en daarom begrijp ik al heel lang niet goed dat de website alleen in het Nederlands is. Als ik de eigenaar was dan zou ik de website eerst in het Engels vertalen en daarna ook in het Duits, Frans en Spaans. Ik begrijp dat dit bij een website met zo veel tekst heel veel werk is maar als men het produkt internationaal presenteert dan zou de verkoop naar mijn idee sterk kunnen toenemen.

Gardelaan 5

6213CV Maastricht