Merkbaar resultaat

Ik slik nu zowel de Multivitamine als de Visolie en de Magnesium en ik moet eerlijk zeggen dat ik me veel fitter voel. Ik slaap ook beter. Had ik dat maar jaren eerder gedaan.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Ik voel me merkbaar beter sinds ik de Multivitamine gebruik.

Goed product!

Tevreden

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Goed

Ik ben al heel wat jaartjes klant, en gebruik samen met mijn echtgenoot en dochter dagelijks de multivitamine, magnesium en visolie van vitaminecompleet. De supplementen zijn geweldig en de service is top! Ik heb al meerdere mensen in mijn omgeving weten te overtuigen en deze mensen zijn ook erg tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Heel goed supplement

Gebruik het al vele jaren en ben dik tevreden met prijs kwaliteit verhouding

Ik ben 66 jaar en slik al heel wat jaren vitamine compleet en ik moet zeggen dat ik me gezond voel met wat fitness training erbij. Ben er wel van overtuigd dat door de op elkaar afgestemde dosering van vitaminen, mineralen en kruiden er toe bij draagt.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Dik tevreden

Hoogwaardige vitamines voor een mooie prijs!

Na mijn zwangerschap voelde ik mezelf niet meer. Inmiddels gebruik multivitamines, magnesium en visolie capsules al twee maanden en merk ik verschil. Multivitamine gebruik ik om tekorten aan te vullen. Magnesium om beter te slapen Visoliecapsules voor mijn gezichtsvermogen, concentratie, mentale gezondheid en hormonen.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Vitamines voor een mooie prijs!

Erg tevreden

Vakkundig, goed info. Snelle levering

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Prettig en snelle levering

Fijn dat er zo snel geleverd wordt!

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Sneller herstel, betere nachtrust

Super tevreden

Hele fijne multivitamine met natuurlijke en zuivere ingredienten voor een scherpe prijs. Wordt verstuurd in een handig brievenbuspakket.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Zeer tevreden

Goede vitamine

Helpt ook om lekker te slapen

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Prima

Geen kramp meer, TOP

Vergeet ik het, dan in de nacht kuit kramp. Neem nu ook half uur voor sporten een extra “shot”. Bevalt heel goed

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Positief

Ik heb vertrouwen in dit product (multi-vitaminen-mineralen)

Toezending per post is probleemloos. De dozen zijn zo gemaakt dat er twee gemakkelijk door mijn brievenbus gaan.

• Uw oordeel over Multivitamine
  • Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Het geeft me het gevoel dat ik mijn dieet een goede start geeft met dit product. Het bevat een groot aantal essentiele stoffen in verbindingsvormen die goed worden opgenomen.

Prima snelle service

• Uw oordeel over Omega-3
  • Beschrijf uw ervaring met Omega-3 Geen nare vissmaak. Tabletten zijn goed in te nemen

Prima product voor een goede prijs

Prima product voor een goede prijs

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Geen ervaring

Top producten

Ik gebruik de multi vitaminen al jaren en die zorgen ervoor dat ik me fit en vitaal voel. Magnesium voor het extra voor het sporten. Fijne snelle levering, prijs kwaliteit ook goed.

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Top producten

Voor mij verreweg de beste vitamines en supplementen

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Omdat bleek dat ik niet voldoende vitamines en mineralen uit mijn voeding kon halen was een aanvulling daarop nodig. Ik gebruik nu al enkele jaren de multivitamine en omega 3 van Vitaminecompleet en sindsdien zijn mijn bloeduitslagen ronduit perfect. Ik voel ik me een stuk energieker, heb minder last van de kwaaltjes die ik voorheen vaker had, mijn nagels en haar varen er ook wel bij, dus voor mij de perfecte aanvulling op mijn dagelijkse voedingsstoffen!

Snelle levering en voel mij prima door deze medicatie

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Super supplementen

Intelligent samengesteld

Vaste prik, betrouwbaar, intelligent samengesteld.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Vaste prik, betrouwbaar, intelligent samengesteld.

Hoge kwaliteit supplementen

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Hoge kwaliteit in de juiste dosering. Redelijke prijs en fantastische klantenservice!

Kwalitatieve vitamines

Kwaliteit voor redelijke prijs

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Kwalitatieve supplementen

Te hoog gedoseerd

De vitamine B-complex in multivitamine is te hoog gedoseerd, wat bepaalde vervelende symptomen geeft. Ik ben nog wel van plan een halve tablet te proberen.

• Beschrijf uw ervaring met Multivitamine Te hoog gedoseerd

Snelle levering, goeie supplementen

Snelle levering, goeie supplementen

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Geen slechte punten

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Geweldig

perfecte dagelijkse aanvulling van noodzakelijke voedingstoffen

Sinds jaren zeer tevreden over dit product. Merkbaar fitter, betere nachtrust en meer concentratievermogen.

• Uw oordeel over Vitaminecompleet-supplementen
  • Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Gezond, snel leverbaar en kwalitatief goed product.

Not bad

Not bad

• Beschrijf uw ervaring met Vitaminecompleet-supplementen Not bad

Fijn product

Fijn product, snelle levering, goede service

• Beschrijf uw ervaring met Magnesium Fijn product

Gardelaan 5