2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

NVT

Klanten niet lastig blijven vallen of ze een beoordeling willen geven.

Pluspunten

Alles goed en snel geleverd

geen

Pluspunten

Een terechte volle 10/10 !! Super informatieve site, een ronduit fantastische service (u bent als klant zeker geen nummer!) en de kwaliteit versus prijs van de aangeboden producten is wereldtop! Als orthomoleculair geïnteresseerde ben ik eerder erg toevallig op de site van Vitaminecompleet terecht gekomen (had er jammer genoeg nooit eerder van gehoord), heb de vele nuttige informatie doorgenomen en op basis van mijn opgebouwde kennis doorheen de jaren heb ik meteen daarna een bestelling geplaatst met een gerust gemoed. Er zit geen enkel addertje of reclamepraatje onder het gras, de informatie is uiterst volledig, transparant en correct en Vitaminecompleet komt de beloftes na. Jarenlang de producten van ondermeer Solgar gebruikt. Zeker ook kwaliteit, maar met een prijs. Laat nu net Vitaminecompleet erin slagen om minstens diezelfde kwaliteit (+ de extra's!) te bieden aan een véél interessanter prijskaartje. Welnu, ik ben fan en hoop dat Vitaminecompleet nog heel wat producten met hun gezonde filosofie op de markt lanceren!! Hint, hint ;) Heb maar van 1 ding spijt : dat ik Vitaminecompleet niet eerder ontdekt heb ... maar daar staat tegenover dat het een fantastische verrassing was nog een aanbieder op de markt te ontdekken die mij meteen overstag deed gaan met een no-nonsense eerlijk product met een ronduit sublieme prijs/kwaliteitsverhouding. Die de tijd nemen je vragen eerlijk te beantwoorden. Vitaminecompleet : keep up the good work en graag meer van dit!

Pluspunten

Lekker goedkoop. Goeie verzending. Wel houden zo.

Pluspunten

Betrouwbaar adres ..Voordeligst,eenvoudig en het meest effectief .Lieve groet Tiny

Voor nu geen V.b.pnt oftewel tips

Pluspunten

snel geleverd. handige verpakking erg tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik heb magnesium en omega 3 van vitaminecompleet ik ben er nog te kort mee aan het slikken om een goede beoordeling te kunnen geven

Pluspunten

snel en betrouwbaar

geen

Pluspunten

Heb gekozen voor vitaminecompleet omdat het allemaal natuurlijke ingrediënten zijn en voor een redelijke prijs. Het pakje past in de brievenbus dat is heel handig.

Pluspunten

Snelle bezorging Informatieve, duidelijke site natuurlijke grondstoffen

Pillen multivitamine zijn te groot om door te slikken.

Pluspunten

Als deskundige op vlak van voeding en gezondheid durf ik gerust stellen dat dit één van de beste preparaten op de markt is.

Voeg ook Q10/ Ubiquinol toe; waarschijnlijk het ingrediënt waarmee men de meest duidelijke resultaten boekt. Eigenlijk geen vitamine, gezien het lichaam het zelf kan maken, maar de eigen productie is al snel te weinig. De hoeveelheden van de extracten die worden toegevoegd zijn dikwijls te klein om enig effect te hebben. Beperk misschien beter het aantal maar verhoog hun concentratie. Heb gemerkt dat voor sommige mensen de dosering van sommige vitamines aan de hoge kant ligt, zodat er een gevoel van hyperactiviteit optreedt.

Acties voor vaste klanten zou leuk zijn. Dieet programma uit breiden

Pluspunten

snelle levering, doet wat het zegt

Pluspunten

Snelle en correcte levering

geen

Pluspunten

Ideale verpakking , goede kwaliteit, redelijke prijs.

Pluspunten

tot nu toe positief

nvt

Pluspunten

Snel besteld, snel geleverd. Prima informatie op de website Na grondige research kom ik tot de conclusie dat de dosering voldoet aan mijn behoefte.

Pluspunten

snelle levering goede verpakking

Pluspunten

goed alles is prima geregeld en goed afgeleverd. zeer tevreden.....

Gardelaan 5

6213CV Maastricht