3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer duidelijke informatieve website. Overzichtelijk aanbod. Goede prijs.

Bij de eerste zending zat een briefje dat er een oud etiket op de verpakking zat maar dat er wel de nieuwste ingredienten in zaten. Mag dat wel? Er is geen enkele objectieve beoordeling te vinden over dit bedrijf en haar producten. De mensen erachter staan niet op de site. Hoe weet ik dat het geen herverpakte rotzooi is? Het vertrouwen zou enorm toenemen indien een objectieve instantie met autoriteit de claims zou onderzoeken.

Pluspunten

Alle vitamine in een pil, voor een betaalbare prijs.

Andere verpakking, ik persoonlijk vind de platte doos niet echt handig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en correcte levering

de tabletten zijn ERG groot

Pluspunten

Alles snel verzorgd en geregeld sorry moet nog aan jullie producten beginnen zijn de oude merken nog aan het op maken.

Nog onbekend voor ons.?

Pluspunten

Snelle levering en goede afhandeling.

Pluspunten

Goede aanvulling op de dagelijkse voeding.

Pluspunten

Levering is snel.

Nieuwe etiket geen succes, slecht leesbaar.

Pluspunten

De supplementen en de dosering komt redelijk overeen met wat wordt aanbevolen in het boek de voedselzandloper. In plaats van allemaal losse pillen slik ik er nu nog maar twee: deze en een magnesium pil. De pil is prima te slikken niet te groot en geen vieze smaak. De vorm van de verpakkkig is goed: door dat hij zo plat is, neemt een stuk minder ruimte in dan die ronde potten.

Ik vind de deksel ban de verpakking niet zo geweldig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk qua ontvangen en bestellen

Pluspunten

snelle levering, compleet produktgamma voor de zeer aktieve sporter

Pluspunten

-goede informatie -supersnelle en probleemloze levering -goede ervaringen, mn met het magnesiumsupplement. Helpt me echt met slapen.

Pluspunten

Snelle levering. Goed product.

Sluiting van doos erg onhandig.

Pluspunten

Snelle leverering en een prima product.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Bedrag voor 3 maanden ineens is te overzien. Goede verpakking. Pillen zijn goed met de hand te breken. Je hoeft niet thuis te zijn voor ontvangst. Eindelijk een bedrijf dat niet overal calcium in stopt. Duidelijke uitleg. Zit meer in dan alleen gangbare vitaminen, mineralen.

Product, bedrijf is op zich moeizaam te vinden. Pillen zijn best groot. Helaas is het vrijwel onmogelijk om alleen vitamine D te krijgen, tenzij via de huisarts, ook hier niet. Gelukkig zijn deze pillen zonder de eeuwige calcium.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling en echt betellen en de volgende dag in huis. Prettige prijs en omdat het door de brievsnbus kan scheeld dat in de verzosten. telefonisch correct, vriendelijke en adequaat behandeld. Ik ben al een aantal jaren klant en het bevalt me prima!

De nieuwe stickers op de verpakking. Door het zilverkleurige van het geval is het bijna niet mogelijk om de info te lezen. Wat was er mis met de oude stickers?

Pluspunten

- Bestelling is snel in huis en kan via de post door de handige platte verpakking. - Goede verhoudingen van de verschillende vitamines.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Top Produkten.

Pluspunten

Kwaliteit. Service.

Pluspunten

Ik gebruik de omega capsules en de magnesiumtabletten. Zijn kwalitatief erg goed. Vitamine compleet levert snel en goed, informatie over de producten is correct en erg duidelijk.

Pluspunten

Kwaliteitsproducten, duidelijke productinformatie,heel aardige leverncier.

Prijs van de multivitaminen is aan de hoge kant.

Formaat van de pillen

Pluspunten

De goede kwaliteit van het geleverde product.en de snelle levertijd.

n.v.t.

Gardelaan 5