Pluspunten

Snel, duidelijk en perfecte levering!

Meer combikortingen en meer kortingen bij grotere afname zullen een enorm bedrag aan porto-/leveringskosten schelen en voor de consument is dit ook veel aantrekkelijker...

Pluspunten

Zojuist mijn derde bestelling gedaan. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en snelle levering.

Pluspunten

snelle verzending en hoop dat de claim m.b.t. product omega3 ook klopt met de waarheid w.b. de kleine visjes en de zuiverheid van de olie en de hoeveelheid omega3

Pluspunten

- Prima producten - Snelle levering - Eerlijk en duidelijk advies

Pluspunten

Makkelijk bestellen Geen honderden producten waar je weer een keuze uit moet maken. Volgens mij goede prijs - kwaliteit verhouding Snelle levering

Ik vraag me wel af of de dozen van de pillen goed genoeg sluiten.

Pluspunten

Goede, natuurlijke producten Snelle levering Geen verzendkosten

Pluspunten

Goed spul, goede invalshoek, goede en snelle reactie bij vragen, snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer uitgebreide info op de website.

Er zal altijd ruimte zijn voor innovatie.

Pluspunten

Prima snelle verzending en prima producten, alle 3 de supplementen zijn een belangrijke aanvulling

Pluspunten

Samenstelling vitaminepakket

Pluspunten

goed, voel me fitter zit veel extra's in. prijs/kwaliteit prima

deksels sluiten lastig

Pluspunten

Prima service en handige levering door de brievenbus. De automatische maandelijkse verzending vind ik heel fijn! Overzichtelijke site en een goede uitleg. De inhoud van de supplementen is een goede verhouding van alle mineralen en vitamines die je echt nodig hebt. Vooral de vitamine D3 verhouding vind ik goed! Je bent zo verzekerd van alles wat je nodig hebt als je de multi en omega supplementen neemt. De magnesium vind ik daarnaast helemaal geweldig om ik kan merken dat het echt werkt in tegenstelling tot de magnesium van andere merken. Voor het slapen gaan zorgt het ook voor een betere nachtrust en ontspannen spieren.

Misschien een na-vulverpakking zodat ik niet zoveel doosjes afval heb? Verder....niks!! Helemaal tevreden.

Pluspunten

Op deze Site staat heel veel zeer goed te begrijpen informatie ik gebruik twee van deze producten al sinds jaren en ben er zeer tevreden over met name de magnesiumtabletten verdraag ik veel beter dan welke ik voorheen bij de apotheek gekocht heb ( maag, darm)

Pluspunten

Compleet gebalanceerde supplementen, goede prijs/kwaliteit

Voorkeur voor gladdere laag en verbetering smaak (citroen/sinaas) van de multivitaminen. Nog steeds moeite en vieze smaak bij doorslikken.

Pluspunten

Hoge kwaliteit Deskundigteam Snelle service Perfecte ondersteuning bij duursport

Pluspunten

Beste kwaliteit prijs verhouding. Ongelofelijk goede en informatieve website. Gebruikersvriendelijke uitvoering. Goed bereikbaar en goede service. Klasse product!

Dekseltje verpakking sluit maar in een richting. Nieuwsbrief met korte uitleg of tips over voeding en vitaliteit. Elk kwartaal. Ga zo door!

Pluspunten

Het makkelijke is, dat het door de brievenbus kan. Op veel pakketjes moet je toch wachten, of later terug laten komen, of op een ander adres laten bezorgen. Met Vitaminecompleet, kan het gewoon thuis.

Nog geen gevonden, daarom een 10.

Pluspunten

Duidelijke vermelding van samenstelling. Handige wijze van verzenden in zakjes die in de brievenbus passen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Uitbreiding van het assortiment, toegesneden op specifieke klachten

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding Goede resultaten Gebruikersvriendelijke manier van bestellen & betalen Snelle en eenvoudige levering

Pluspunten

Effectieve verpakking, top ingrediënten, merkbaar meer energie, betere sportprestaties

Uitgebreidere formule voor sporters

Pluspunten

Gemak van automatisch nieuwe levering die je ook kan aanpassen

Pluspunten

1. Hoge kwaliteit. Te merken aan: minder ziek zijn, gezonder en rustiger gevoel en vooral een betere conditie ! 2. makkelijke verpakking ook ivm versturen 3. goede prijs/kwaliteit verhouding 4. Mooie en duidelijke website die je makkelijk aan kunt raden.

Tip: Multivitamines in kleinere verpakking en daardoor minder duur. Zodat je niet zo op hoeft te zien tegen de volgende keer bestellen vanwege dat grote bedrag in een keer ! Bijv : Omega 3, Magnesium en de helft van de multi vit voor 45 euro ( is natuurlijk jezelf voor de gek houden maar kan wel werken ...!)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en acuraat

breder assortiment speciaal op verschillende behoeftes junioren senioren man vrouw iets meer in losse supplementen bvb Q10 tbv de ....stanine slikkers, calcium met vitamine D vouwen in de overgang etc etc

Gardelaan 5

6213CV Maastricht