Pluspunten

supplementen volgens laatste wetenschappelijke inzichten snelle en zorgvuldige levering

Pluspunten

alles in 1 hoge doseringen goed doordacht concept, COMPLEET persoonlijke relatie

hersluitbaarheid deksels (raken snel los) ijzergehalte mag hoger (moeilijk opneembaar) en bij bloedarmoede is dit te laag. smaak multi is te hooi-achtig, mag een aroma op. omega-3 geeft visboertjes, mag later opengaan??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering verder zullen we afwachten hoe blij ik word ; )

Pluspunten

Oppervlakte bolus glad, slikt makkelijk weg Handige verpakking Pictogrammen duidelijk

Pluspunten

de supplementen doen me goed: de multi geeft me energie en de magnesium, rust

kan niets bedenken

Pluspunten

Makkelijke bestelling en levering Stukken minder verkouden

Pluspunten

mooi product, hoge kwaliteit, mooie website

geen

Pluspunten

Goed product, levering op tijd

Pluspunten

Een overzichtelijk website waardoor je goed geinformeerd wordt in het product, maar het grootste pluspunt is als je voor het eerst een verpakking ziet die je door de brievenbus ontvangt.

Pluspunten

De Multi is TOP!!! Goede inhoud en in de juiste verhoudingen! Plus dat de magnesium eruit gehouden is geeft al aan dat we met een goed product te maken hebben. Dus de magnesium en de visolie er los bij en je bent echt helemaal klaar! Ik kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben, ook qua bestellen en de levering middels de post! SUPER!!

De Prijs van de visolie kan wel iets omlaag.

Pluspunten

Ik heb geen beter en betaalbaarder product kunnen vinden die ook nog eens helemaal voldoet aan de meest recent gestelde adviezen. Met deze drie producten samen ben je optimaal voor jezelf aan het zorgen. De site is ongelooflijk goed en informatief neergezet. Na dat mijn eerste bestelling niet goed was aangekomen werd er zonder moeilijk gedoe meteen opnieuw geleverd, Klasse.

ik heb geen verbeterpunten kunnen vinden.

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Kleinere tabletten

Pluspunten

betrouwbaar, handige verpakking goede prijs/kwaliteit verhouding, handige dosering duidelijke, toegankelijke site, makkelijk te vinden

de tabletten zouden kleiner mogen, hoewel ze goed hanteerbaar zijn. De prijs zou goedkoper mogen, €20,- p.p.p.mnd is veel voor een gezin

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding Gratis bezorging Duidelijke informatie Persoonlijk Veilig Eerlijk

Actief worden op social media, ook voor contact met klanten

Pluspunten

Gezonde uitstraling, Mooi en gezond product! duidelijke website, afspraken/administratie goed geregeld!

Nog andere natuurlijke producten toevoegen aan de portefeuille?

Pluspunten

Duidelijke website, betrouwbaar, snelle levering. Bestel hier al een paar jaar.

Pluspunten

vrij compleet en er word steeds nog gewerkt aan bijkomende verbeteringen - communicatie ivm met wat weglaten om iets bij te voegen enz toont dat deze produkten mee evolueren en men niet meteen naar nieuwere zaken op zoak moet

die zullen er wel zijn maar ik heb geen idee welke

Pluspunten

beste inhoud ingredienten pillen voor de beste prijs

de deksel van de verpakking vast maken

Pluspunten

Goede prijs - kwaliteit, snel in de brievenbus en door de goede samenstelling merkbaar verschil bij gebruik. Ben met name tevreden over de multi vit.

nvt

Wellicht de mogelijkheid uitbreiden om in meer landen te leveren, betaling dan wellicht via credit card. ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Regelmatig gebeurt het dat er een onevenaantal pillen in de verpakking zit. Of er nu één teveel of één te weinig is kan ik niet zeggen, omdat ik de pilen niet van te voren tel.

Pluspunten

Erg makkelijk te gebruiken. Goed vol te houden. Direct resultaat

Een smaakje toevoegen. Steeds hetzelfde gaat op den duur wat vervelen. Combineren met dieetrepen werkt voor mij het beste.

Pluspunten

Een paar dagen geleden moest ik in Panama multivitamines van Centrum kopen omdat mijn voorraad van Vitaminecompleet op was. Een dag later vond ik op Internet een top 10 van de meest geadviseerde voedingssupplementen. Op nummer 1 stond boor en de dagelijkse dosering zou 4 mg/dag moeten zijn. Ik keek naar de analyse van Centrum en ik vond boor in een dosering van 0,15 mg per dag. Daarna keek ik naar de analyse van Vitaminecompleet en nu vond ik 3,5 mg boor per dag en daarom was ik blij dat ik altijd Vitaminecompleet gebruik. Ik denk dat ze goed bestudeerd hebben wat de samenstelling is van de andere merken en dat ze zelfs de duurste multivitamines proberen te verbeteren en daarom zal ik altijd kiezen voor Vitaminecompleet.

Ik vind het jammer dat je magnesium op een ander tijdstip moet nemen dan de visolie. Ik neem de visolie en de multivitamines na het ontbijt en later vergeet ik bijna altijd om magnesium te nemen waardoor ik altijd veel te veel magnesiumtabletten heb. Het is jammer dat hier waarschijnlijk niets aan te doen is. Als tip zou ik willen geven dat men de website ook in het Engels zou moeten kunnen lezen omdat er klanten zijn die Engelse vrienden hebben die misschien ook de website zouden willen lezen.

Gardelaan 5

6213CV Maastricht