een goede duidelijke uitleg van de cursus

een goede duidelijke uitleg van de cursus

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Helder, diidelijke communicatie en veel aandacht voor vragen.

Heb hier de afgelopen jaren certificaten behaald. Goede leerkrachten en een leuk team van medewerkers Kom hier graag en zeker weer!

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Snel

Handig en vriendelijk

Zijn goed in ze werk

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

leerzaam en lesstof zo behandeld dat het niet te saai is

gezellige dag les gehad stof wat behandeld werd niet te langdradig en saai zodat je je aandacht er wel bij houd

Leuk en leerzaam

Er wordt op een leuke en verantwoorde wijze les gegeven zodat het niet saai word en de aandacht erbij blijft

Goede, begrijpelijke cursus

Goed geregeld

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

ik heb vandaag niks nieuws geleerd .

Ik werk al 31 jaar met heftrucks bij Linde, voor mij was dit gesneden koek. de trainer deed wel goed zijn best echter voor mij was dit niet echt nieuw. dus ook voor een opfris is het handiger om wat meer verdieping in de aangeboden lesstof te hebben. verder ben ik tevreden

Net voldoende

Stof wat besproken wordt is minimaal. Examen gehaald door veel externe lezingen cursus toetsen leerstof. Werd veel gevraagd op examen wat niet in e-reader of lesdag van westpoort behandeld werd. Voor basis misschien genoeg maar voor vol eigenlijk te weinig.

Netjes en goed verzorgd

Een nette locatie voor het volgend van een dagcursus. Personeel vriendelijke en behulpzaam. Gratis koffie en thee service en niet onbelangrijk nette toiletten.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

De leerkracht heeft het heel goed uitgelegd.

Alles ging geweldig.

Ze leggen het heel goed uit en geven les, alles was duidelijk.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

prima cursus, oud gebouw.

De cursus was prima. Het gebouw is erg gedateerd.

Geweldig goed georganiseerd

Nvt

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Goeie hulp en duidelijke uitleg over het examenstof

Mijn leraar voor de cursus VCA VOL was Baris. Hij heeft de lesstof goed en op een hele leuke manier uitgelegd, dit hielp heel erg bij het begrijpen van de examen vragen. Door zijn bepaalde manier van het lesgeven heb ik een aantal goeie ezel bruggetjes gekregen die goed hielpen. Buiten deze cursus zijn er heel veel andere goeie cursussen, dit bedrijf is een hele goede aanrader!

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Bewustwording en analyse van risico's op het werk is de winst.

In de cursus wordt een breed pallet aan onderwerpen behandeld in het kader van veilig handelen op het werk. Je moet het naar mijn idee zien als een introdag. Écht veilig handelen leer je er niet door. Het vraagt nog om een vertaalslag naar het werk dat je doet. Wat mij betreft staat het tempo op de cursusdag op gespannen voet met de tijd nemen om veilig te leren handelen. Er wordt alles aan gedaan om jou te laten slagen, maar wat is nu de bedoeling? Jou veilig laten werken, of rap binnen een cursusdag het benodigde papiertje te halen?

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Everything was perfect. Good teacher.

Gewoon goed en netjes

Goed en netjes geregeld allemaal .het enigste minpuntje : doordeweeks betaald parkeren

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Goed en vakkundig

We hebben al geruime tijd hele goede ervaringen met jullie bedrijf.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Ron heeft er een leuke dag van gemaakt.

Was goed te doen.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Gezellig goede docenten

Heffttruck certificaat gedaan.Jonge coach man is grappig goed duideijk uitgelegd waarje mee moet letten en hoe je moet omgaan met verschillende hefttrucks.Krijg lekker hapjes tussendoor dus was een leuke dag.

Leerzaam

Uitstekende les Goede uitleg

Voorspelbaar, maar leuk

De fysieke cursus leek voor mijn gevoel iets te veel op de digitale versie. De cursus gever was aardig en de praktische oefeningen waren ook leuk.

Goede ligging locatie

Goede cursus leider,examen gelijk er achteraan, lekker snel uitslag.

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030