Aan geven wanneer het bestelde mogen verwachten, tot op heden niets ontvangen
Pluspunten
Goede en snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje. Mooie oorbellen.
Pluspunten
Snelle levering, goede en accurate afhandeling van problemen. Mooie sieraden.
VerbeterpuntenVerpakking kan wat beter opgevuld worden. Bijvoorbeeld met strookjes karton zodat de verpakking minder gemakkelijk geplet kan worden tijdens verzenden.
Pluspunten
Snelle levering en leuk ingepakt
Mijn armbandje is na 1 dag dragen kapot gegaan, ik snap dat je voor 10 euro geen top kwaliteit kan verwachten maar dit kan natuurlijk niet.
Pluspunten
Snelle levering. Keurige afhandeling!
Pluspunten
Oorbellen snel verzonden, leuk kaartje erbij en mooi ingepakt:) helemaal top
Pluspunten
snelle levering, nog mooier dan op de foto. Persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Pluspunten
Super snelle levering , direct antwoord op mn vraag, ik ben heel tevreden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle service. Mooi verpakt verzonden
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
VerbeterpuntenTip: een bevestiging sturen van de bestelling, evenals een update als de bestelling is verzonden. Verder vind ik het jammer dat je 35 euro moet uitgeven om gratis verzending te krijgen, dat zou beter kunnen.
Pluspunten
Kan geen min punt bedenken, goede prijs, snelle levering
Pluspunten
snelle verzending.Makkelijk retour.
VerbeterpuntenSchaf de verzenkosten af maak de prijs dan wat hoger.In het geval dat iets niet bevalt ben je wel de verzendkosten kwijt. b.v. geen verzendkosten boven de €20,00.
Pluspunten
Heel leuk ingepakt !!!
Pluspunten
Super leuk verpakt met persoonlijk kaartje erbij! Echt heel leuk om open te maken.
Pluspunten
snel geleverd goed bezorgd mooi ingepakt en aardig briefje
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Snelle levering. Leuk verpakt. Vriendelijk kaartje erbij.
VerbeterpuntenLaat je klanten de oorbellen gewoon passen. Voor jullie een kleine moeite om ze even met alcohol schoon te maken bij evt. retournering. Dit is voor mij in ieder geval reden - ondanks tevredenheid - om niet meer bij jullie te bestellen. (misschien heeft het er iets mee te maken dat de oorbellen na het indoen eigenlijk te zwaar zijn voor mij, ivm evt. inscheuren oorlel)
Pluspunten
exclusief, prachtige sieraden..
Pluspunten
Erg lief dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Maakt het net wen cadeautje.
Pluspunten
Goede, snelle en leuke verzending
Pluspunten
Mooie producten