Helaas heb ik nog steeds geen bestelling ontvangen, is nu 5 dagen geleden! Ik heb telefonisch contact proberen te zoeken maar helaas kreeg ik de voicemail. Toen heb ik een mail gestuurd en daar kreeg ik een reactie op: helaas konden ze niets doen omdat de levering bij een ander bedrijf lag? Geen goede service!
Pluspunten
De jonge dame aan de telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntende verpakking van de oorbellen vielen mij tegen mijn vriend heeft 2 oorbellen moeten buigen de haakjes waren niet echt in orde
Pluspunten
Snelle service, mooi ingepakt.
VerbeterpuntenEen bevestigingsmail waarin met track & trace zodat je als klant inzicht krijgt in wanneer je bestelling aankomt.
Pluspunten
Mooi product, passende omschrijving.
VerbeterpuntenEr stond dat de levering de volgende dag zou zijn, maar dit duurde 4 dagen.
Pluspunten
Snelle service en op een hele leuke manier opgestuurd. Echt een cadeautje om open te maken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik had na 4 uur besteld en toch de volgende dag in huis Spullen leuk verpakt Een kortinsbon voor een volgende bestelling
Pluspunten
Goede service!
VerbeterpuntenOp de site staat vandaag besteld morgen in huis. Ik bestelde om half 11 's avonds en had het de volgende dag niet. Beter om neer te zetten voor ... Uur besteld volgende dag in huis
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenBestelstatus kunnen inzien
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Lekker snel
VerbeterpuntenIets meer info over het product vermelden op de site
Pluspunten
Snel en goede foto's en info op site
Pluspunten
- Mooie producten - Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke, betaalbare sieraden. Snelle afhandeling van de bestelling: de volgende dag al in de bus, leuk verpakt en met een kortingscode voor een volgende aankoop. Goede, duidelijke site.
Pluspunten
Netjes bezorgd, goed veilig ingepakt!
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren zodra pakketje opgestuurd word.
Geen factuur of orderbevestiging ontvangen. Kleur oorbellen kwam niet overeen met de foto op de website. Postcode was niet compleet op het pakketje.