Pluspunten
Geen verzendkosten Snele levering product mooi verpakt mooi product
Pluspunten
Snelle verzending. Heel leuk verpakt (met kaarten, armbandje en zuurtje). Winkel zelf is ook heel leuk, zeker de moeite waard!
VerbeterpuntenJammer dat niet alles uit de winkel op de website te krijgen is. Jammer dat je niet altijd een Track&Trace-code krijgt.
Pluspunten
Artikel had mijn dochter in winkel in Utrecht gezien. Omdat ik geen tijd had om naar de winkel te gaan heb ik via de website besteld en op ander adres af laten leveren omdat het een verjaardagscadeau (dus verrassing) was. Cadeau viel zeer in de smaak, maar kon anders in de winkel worden teruggebracht. Snelle levering, cadeau ook nog netjes ingepakt. Zeer tevreden.
Pluspunten
snel, mooi verpakt
Pluspunten
Mooi en veilig verpakt. Super snelle levering (volgende dag).
VerbeterpuntenMeer foto's van ieder product. Bijvoorbeeld een foto waarop verhoudingen (t.o.v. een hand of iets dergelijks) goed te zien zijn.
Pluspunten
verzoek was om het cadeautje in te pakken en dit was super verzorgd ook leuk met die kaarten erbij
Pluspunten
Snelle levering, leuk verpakt en het allerbelangrijkste: prachtige oorbellen!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
- Kortingsacties - Geen verzendkosten berekenen - Mooie uitgebreide collectie
Verbeterpunten- Meer merken online ook verkopen zoals Lott en de goedkopere armbanden/kettingen die jullie in de winkel verkopen ook online aanbieden - Meer vestigingen door Nederland en dan bij voorkeur Den Haag:) - Na een mail met een vraag kreeg ik na 5 dagen reactie, eerder reageren op mail
Pluspunten
Ontzettend goede service! Mijn bestelde horloge werd persoonlijk afgeleverd zodat ik het nog op tijd binnen had voor kerst. Geweldig!
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling rechtsstreeks naar de jarige laten, ze was heel blij met het Prachtig mooi ingepakte kado. Dank Pracht!
Pluspunten
Snel ontvangen en erg leuk ingepakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snel: de volgende dag in huis.
Pluspunten
Eigenaresse is professioneel en heeft verstand van zaken. Staat klanten netjes te woord. Nette oplossing bij ruiling. Veel keus aan mooie artikel op de site.
VerbeterpuntenBij een overboeking gaan er altijd een paar dagen voorbij voordat het geld op de rekening staat. Het zou fijn zijn als er niet meteen een mail uitgaat alsof er een betalingsachterstand is. Informatie op de site (voor 15:00 besteld =vandaag verzonden) klopt niet. Artikel kwam veel later. Niet netjes te woord gestaan door personeel in de winkel. Ik kreeg alleen maar te horen: "Ja,mevrouw ik weet het niet" Dat was storend.
Pluspunten
- Goede communicatie - Snelle levering - Snel reactie gehad en geld weer terug gerkegen nadat de bestelling retour was gestuurd. Dat vond ik erg fijn! Ik zal zeker de site in de gaten houden en in de toekomst weer bij jullie bestellen!
Pluspunten
Super snelle service, pakketje mooi ingepakt
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt!
VerbeterpuntenJammer dat je de kaart van pracht niet kan gebruiken, dat kan alleen in de winkel
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGeen