Niet tevreden

Ik heb gouden ooringen gekocht. Ik was er achteraf niet tevreden mee en ben teruggegaan de winkel. Ik kreeg de ringen nl niet in en wilde ze ruilen. Maar dit kon niet. Ik kom daar niet meer. Slechte klachtafhandeling. Juridisch gezien kan het ook niet. Dus pas op, als je wat koopt en je bent toch niet tevreden, ze helpen je niet verder en je bent je geld kwijt!

Prachtige oorbellen heel snel ontvangen

Alleen bij pracht.nl hadden ze nog precies de oorbellen die ik graag wilde hebben. Ik kreeg ze 2 dagen na mijn bestelling binnen, prachtig verpakt en mijn een persoonlijk briefje erbij.

Prachtige oorbellen

De oorbellen zijn snel verzonden en van zeer goede kwaliteit

Mooi verpakt en snel geleverd!

Heel blij met mijn mooie Lott Gioielli oorbellen en nog leuk ingepakt en snel geleverd!!

Slechte service

De winkel heeft mij een oorbel verkocht die reeds verbogen was en ik daardoor niet in krijg. Oorbel mocht niet retour of geruild worden. Heel ontevreden! Geen aanrader.

Slechte service

Zeer goede kwaliteit en een fijne winkel.

Ik ben erg tevreden.

Zeer goede kwaliteit en een fijne winkel.

Ik ben erg tevreden.

Heel fijn, ook het bezorgen

Pakketje werd persoonlijk gebracht. Je weet dus zeker dat het komt! Heel fijn!

Wat een aanbod en wat een snelle levering. Je krijgt echt een cadeautje! Ook fijn dat jullie er een brievenbus pakketje van maken.

Oorbelletjes in Utrecht gekocht. Ik kwam thuis en gelijk nog meer bij besteld voor m’n andere gaatjes omdat ik ze zo leuk vind, top!

Wat is had besteld is heel snel geleverd en leuk verpakt.

Wat is heb besteld is een dag later geleverd. Ik ben heel blij met mijn ketting van Lora di Lora.

Snelle levering en veilig verpakt

De oorbellen werden in een mooi doosje bezorgd en veilig verpakt zodat het zonder beschadigingen wordt geleverd. Een lief kaartje erbij en ingepakt in cadeaupapier: een cadeautje aan jezelf!

Hele snelle levering

Leuk verpakt met snoepjes en een persoonlijk berichtje, erg klantvriendelijk. 8

Altijd leuk om te kijken!

Goed advies als je erom vraagt…

Snelle levering, mooi verpakt

Fijne snelle levering. De bestelling was leuk verpakt, een cadeautje voor mezelf.

Perfect!

Prachtige juwelen en snelle verzending. Komt aan als een prachtig cadeautje voor jezelf.

Mooi ingepakt, snel verzonden! Heel blij mee!

Mijn product was niet leverbaar

Ik heb slechts eenmalig ervaring met de online website van Pracht. Mijn gekocht artikel was online beschikbaar maar ik werd de dag erna gebeld dat het product niet voorradig was en heb twee opties aangeboden gekregen waarna het netjes is afgehandeld. In de winkel heb ik vaker oorbellen gekocht waar ik erg tevreden over ben.

Petra

Goede service, snelle levering! Producten leuk verpakt en persoonlijk.

Oorbellen online gekocht. Snelle vriendelijke service

Oorbellen van Miab gekocht als cadeautje voor mijn schoonzus. Diegene die ze graag wilde hebben overal uitverkocht en uiteindelijk bij Pracht alsnog gevonden. Gelijk besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Zorgvuldig waren ze verpakt voor verzending en ze hadden de oorbellen mooi ingepakt daarnaast een vriendelijk handgeschreven kaartje er bij. Ik werd er blij van. Zal zeker hier weer wat bestellen.

Snelle levering en mooi ingepakt.

De oorbellen die ik besteld had waren de volgende dag al in huis en zaten heel mooi verpakt. Ook zat er een kaartje en een kleine attentie bij. Kortom ik ben meer dan tevreden. De oorbellen zelf waren trouwens ook mooi!

Prachtig

Leuke oorbellen, snel ontvangen in leuke verpakking!

Goeie service

Super fijne winkel en webshop, veel keuze en vlotte verwerking van mijn bestelling. Ik ga er altijd langs als ik in Utrecht ben!

Oudegracht 133

3511AH Utrecht