Goede en snelle service, goede ervaring

Fijne ervaring, zeer tevreden. Goede prijs /kwaliteit verhouding

Ik voel mij als klant gewaardeerd!

Jullie zijn attent in jullie benadering. Er straalt excellence af van de manier waarop jullie met de klant omgaan, de persoonlijke noot op een kaartje en de snelle reacties. Chapeau voor jullie benadering en kwaliteit. Prachtige sieraden in iedere prijsklasse.

Perfecte service

Bij Pracht een bestelling geplaatst, last minute kerstcadeautje. Dit stond al na een halfuur klaar, echt super snel! Daarnaast zat er een leuk kaartje bij. Dat maakte het persoonlijk, heel leuk.

Super service, mooie producten

Hele duidelijke site, met super leuke producten. De levering ging heel snel. Ik ben erg tevreden!

Hele mooie juwelen en super service!

Ik heb voor kerst ondanks de lockdown super leuke en mooie cadeautjes kunnen kopen. Goede kwaliteit, en gaan lange tijd mee! Heel fijne winkel en kom er graag nog een keer!

Fantastische snelle service en mooie producten

Pracht heeft oog voor goede en snelle service. Ze doen moeite voor je en leveren mooie producten.

Goede site items snel gevonden en snel geleverd

Fijne site en de juiste oorbellen snel gevonden. Snelle bezorging, top !

Pracht heeft heel veel keuze qua sieraden!

Er is veel keuze, van simpele en goedkopere sieraden tot luxere en duurdere sieraden

Snelle service en heel klant vriendelijk

Sneek service en feestelijk verpakt echt een heel leuk kadootje om weg te geven of zelf te houden natuurlijk

Heel fijn en goed geholpen!

Hele snelle levering zelfs wanneer er iets mis was met mijn sieraden hielpen ze me gelijk. Overall heel fijn

Top bedrijf

Keurig en snel geleverd was echt een cadeautje, prachtige oorbellen erg blij mee. Kom zeker terug!

Mooi verpakt, lief kaartje en mooie oorbellen

Mooi aanbod en de levering gaat snel. Hele leuke oorbellen gekocht!

Vriendelijke bediening met een super service

Dagje Utrecht in mei 2021, en zagen het leuke kleine winkeltje van Pracht. 2 mannen armbanden gekocht en lekker weer naar huis. O oooh na twee dagen ging het mis. Een van de twee armbanden sloeg wit uit en was niet meer te poetsen. Dan maar terug in de hoop dat Pracht dat wel zou kunnen, maar helaas. Dan de leverancier erbij die eigenlijk niet thuis gaf. Maar Pracht loste het perfect op door twee (voor de zelfde waarde) nieuwe armbanden te verstrekken met wederom garantie er op. Ze hebben me prima geholpen en netjes opgelost. Bij het volgende bezoek aan Utrecht kom ik weer langs. Dames bedankt en een dikke 10 van mij!

Super leuk verpakt.

Prachtige oorbellen en ook heel mooi verpakt!

Ik heb hele mooie oorbellen besteld van Camps en Camps. Het pakje is snel geleverd en was prachtig ingepakt. Ik kon het zo cadeau geven. Binnenkort ga ik naar Utrecht en ga dan zeker hier iets voor mijzelf uitzoeken.

Ik heb ooit een of twee keer een ongeïnteresseerde verkoopster gehad maar dat was 2 van de 40 keer dat ik geweest ben en oorbellen gekocht heb.

super goed geregeld en mijn bestelling was snel binnen!

super fijn en goed geregeld! ik kon mijn bestelling heel snel ophalen

Ik kom terug!!!

Oorbellen besteld, die snel geleverd zijn. Hartstikke mooi verpakt met een lief kaartje, een kaartje met verzorgings tips en snoepjes! Niet dat dat belangrijk is ( het gaat om de oorbellen) Maar je voelt je als klant wel super gewaardeerd!

Meer dan tevreden

Altijd mooie spullen bij Pracht! M'n bestelling was snel binnen en zat een super leuk kaartje bij :)

Mooie oorbellen en hele fijne service door de eigenaresse van de winkel

Mooie oorbellen en hele fijne service door de eigenaresse van de winkel

Grote keuze snelle levering

Ik ben gek op camps en camps en bij Pracht altijd veel keuze ook leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij en snelle levering .

Gewoon het heerlijkste winkeltje van Utrecht!

Bij Pracht wil ik het liefst alles kopen, natuurlijk van mijn favoriete merk Camps & Camps, maar ook alle andere verrukkelijke oorbelletjes, armbandjes, sjaals enzo. Ordinaire goedkope troep verkopen ze niet bij Pracht, de dames die inkopen hebben smaak, das duidelijk. Nu het wat lastiger is geworden om de winkel fysiek te bezoeken, bestel ik online en ook daar valt niks negatiefs over te zeggen. Mooie webshop, snelle levering, mooi ingepakt.

Fijne (web)winkel

Duidelijke website en snelle levering. Ik ben blij met mijn bestelde producten. Alleen jammer dat ik mijn giftcard via de website niet kon verzilveren.

Verwennerij

Wat een verwennerij: een prachtige roségouden enveloppe met daarin de bestelde Camps&Camps-armband in een lief paars Pracht-zakje. Zo wil je verwend worden!

Top service, snel antwoord op de gestelde vraag en een snelle levering!

Top service, snel antwoord op de gestelde vraag en een snelle levering!

Oudegracht 133

3511AH Utrecht