Pluspunten
Leuke spullen
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn wel een beetje hoog voor zo iets kleins. ~3.50 voor iets wat niks weegt en door de brievenbus past.....
Pluspunten
Ik was blij verrast met de oorbellen en ook met de kruidnoten. heel erg mooi ingepakt en goede kwalitieit
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenEr is zeer moeilijk in contact te komen met pracht.nl
Pluspunten
Gelijk een reactie op mijn mail.
VerbeterpuntenIk had geen bevestigingsmail binnen gekregen.
Pluspunten
Snelle levering en erg leuk ingepakt! Bijgevoegde kaart ook erg leuk
Pluspunten
Vlotte levering, netjes verpakt en een persoonlijke boodschap, en bestelde oorbellen zoals verwacht
Pluspunten
hele leuke minimalistische oorbellen, snelle levering
Verbeterpuntende ringetjes oorbellen met de luipaardjes eraan verkleuren heel snel.. binnen 2 dagen waren ze al niet meer goud
Pluspunten
Snelle levering en goeie kwaliteit !!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima kwaliteit prijs/verhouding. Zeer servicegericht.
Verbeterpuntenn.v.t.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het lag erg snel klaar, kreeg gelijk een mail en ze vonden m’n aankoop direct. Erg goede service.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, gevarieerd aanbod
VerbeterpuntenGeen punten
Pluspunten
Fijn dat ik de oorbellen kon ophalen in de winkel zelf. Hierdoor hoefde ik geen verzendkosten te betalen.
Verbeterpuntenik ben niet tevreden over de kwaliteit van de oorbellen die ik heb ontvangen. De oorsteker van 1 oorbel is veel langer als de andere. De oorsteker is door de lengte ook verbogen.
Pluspunten
Keurig verzorgde, mooi verpakte en vlotte levering ! Perfect !
Pluspunten
Snelle verzending en goede communicatie. Oorbellen waren mooi ingepakt.
Pluspunten
mooie producten
Verbeterpuntenkwaliteit verbeteren
Pluspunten
Aanbod van oorbellen is erg divers en leuk
Pluspunten
snelle service. Mooie oorbellen
Verbeterpuntenruilen zou wel mogelijk moeten zijn als de oorbellen al uit de verpakking zijn geweest (je kan ze gewoon met sterilon schoonmaken). Ik vond de oorbellen wel wat zwaar namelijk... dat weet je pas als je de oorbellen eruit hebt gehaald... ben er blij mee hoor maar ze zijn wel iets zwaar...
Pluspunten
Super snelle levering!
Ik had wel graag een update over de verzending of track&trace gehad
Pluspunten
De 2 armvanden van Biba in zeer goede staat ontvangen. Perfecte service en verrassend ingepakt. Super!
VerbeterpuntenStevigere producten