Pluspunten
Snelle levering Mooie stukjes zeep, maar ik moet ze nog uitproberen Direct antwoord via chat. Top
VerbeterpuntenWellicht een gebruiksaanwijzing bij de bestelling meesturen. Hoe je bijv de zeepjes het beste kunt gebruiken. Heb nu de gebruiksaanwijzing uitgeprint
Pluspunten
Alles supersnel geregeld, zelfs bij een bestelling die letterlijk om één voor vijf betaald was ging alles meteen dezelfde dag op de post.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel
Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levertijd. Leuk verpakt.
Pluspunten
zie boven
Pluspunten
Supersnelle levering, persoonlijk bericht n.a.v. de bestelling, veel informatie oved gebruikswijzen meegeleverd (in de mail i.p.v. papieren meesturen is een perfecte vervanging)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit van de producten
Pluspunten
Snelle levering en een heerlijk sea butter
Pluspunten
Persoonlijke service
Pluspunten
Prachtig verpakt!
Pluspunten
Doordat er met de levering iets was misgegaan heb ik contact gehad met Talitha. Zij heeft dit zeer klantvriendelijk, begripvol en direct opgelost. Dat schepte voor mij meteen vertrouwen uit voor dit bedrijf als nieuwe klant als ook voor de producten die voor mij een hoge kwaliteit ervaring hebben, heel fijn in gebruik en prachtig resultaat!Er volgt zeker een volgende bestelling!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uitstekende persoonlijke service. Na een foutje met het contactformulier kreeg ik een mailtje met de vraag of ik de juiste gegevens nog eens toe wilde sturen zodat het dezelfde dag nog op de post kon worden gedaan. 's Avonds laat heb ik toen nog de bevestiging gekregen dat het pakketje op de post was gedaan en het de volgende dag geleverd zou worden.
VerbeterpuntenMisschien handig om aan te geven hoeveel spullen er in een brievenbus pakketje passen?
Hallo Sietske, Bedankt voor uw review en cijfers :-) We hebben 3 formaten brievenbusdoosjes. De grootste is 30 cm. x 21 cm. Daar past een groot aantal producten in zoals een of meerdere kammen, kleine borstel(s) en een paar kleine/grote zepen, orawellness. Ook gaan in deze grootste doos maximaal 5 pakken van 100 gram plantenpoeders. Mocht u nog vragen hebben, hoor ik het graag. Een zonnige dag toegewenst, Louland
Pluspunten
Snelle levering, leuk ingepakt!
Pluspunten
Vriendelijke en zorgvuldige adviezen over de producten. De producten zelf zijn van goede kwaliteit. En de levering is zeer snel.
Pluspunten
Het product is erg prettig en zuinig in gebruik.
Pluspunten
Goede kwaliteit indigo, fijn dat er een gebruiksaanwijzing bij zat.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering; zeer goede kwaliteit producten en daarbij ook heel goede voorlichting/gebruiksaanwijzingen.
VerbeterpuntenGa zo door, vooral met die duidelijke passie voor en geloof in jullie producten!
Pluspunten
Ik ben erg tevreden met de haarzeep, die tegelijk een conditioner is. Mijn haar valt 'goed in de krul'. De creme moet ik nog proberen... Deze producten heb ik gekocht: Chagrin Valley haarzeep Butter Bar Conditioner Chagrin Valley Whipped Squalane Face & Eye Mousse
VerbeterpuntenHeb ik op dit moment niet. Ik ben erg blij dat ik alles kan vragen op de site van Louland. Talitha geeft goede tips.
Pluspunten
Goede product informatie bij bevestiging bestelling Fijn!