ik kan na een paar dagen de kwaliteit van het product nog niet beoordelen!
Pluspunten
Zeer snelle levering en milieu vriendelijke verpakking
VerbeterpuntenIk heb communicatie een 6 gegeven en daar bedoel ik mee dat ik dacht dat ik meer info bij mijn pakketje zou krijgen met tips over de zeep maar er zat niks bij.
Beste Natasha, Hartelijk dank voor het geven van uw beoordeling! We hebben onze bevestigingsmail met uitleg en tips over het gebruik van de haarzeep zojuist opnieuw naar uw emailadres verzonden. Wellicht is deze de eerste keer in de spammap terechtgekomen. Ik hoop dat u deze nu heeft ontvangen. Zo niet, dan horen we het graag! Ik wens u een fijne dag en veel plezier van de zepen. Louland
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Top!
Pluspunten
Goede, vriendelijke service en snelle levering. Ik heb cassia gekocht. Een geweldig product voor mijn haar! Het maakt het zacht, vol en glanzend. Het heeft er in tijden niet zo goed uitgezien.
bij de levering zat een brief dat ik nog niet betaald had terwijl ik het geld bij de bestelling op de website meteen heb overgemaakt.
Beste Anne, Dank u voor uw review ! We hadden per abuis de factuur bij uw bestelling gedaan i.p.v. uw pakbon. Onze welgemeende excuses voor de ontstane verwarring ! Fijne dag, Louland
Pluspunten
Op alle punten hoogste score. Er wordt gedaan wat beloofd wordt Levering zéér snel
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Heldere snelle communicatie, en goede informatie gebruik producten
Pluspunten
- goede beschrijving op de website, duidelijk. - goede beschrijving bijgeleverd gekregen voor de henna en de indigo - leuk dat ik wat extra kreeg (30 gram bio shea butter en een bamboo spateltje)
VerbeterpuntenGeen idee, misschien leuke akties op zijn tijd? Dat je iets kan winnen of voor een mooie aktieprijs kan kopen? Als je af en toe een leuke aanbieding hebt zijn mensen geneigd om meteen meer te kopen volgens mij.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Ook blij met de gebruikstips.
Pluspunten
Mooie collectie van natuurlijke producten en ben uiterst tevreden met de snelle levering en vriendelijke service van Talitha. Haar advies heeft me goed geholpen de juiste producten voor mijn type huid en haar te kiezen.
Verbeterpuntenbeschikbaarheid/voorraad van producten natuurlijke make-up lijn
Beste Amina, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met de gekozen producten. T.a.v. je verbeterpunt voorraad/beschikbaarheid: we zullen hier, waar mogelijk, extra aandacht aan geven. Dank je wel voor je tip over de natuurlijke make-up lijn. We zullen de tip zeker meenemen als we nadenken over nieuwe producten. We wensen je veel plezier van je producten. Fijne dag! Louland
Pluspunten
Altijd goede uitleg van Talitha, Prima produkten, niet duur en van uitstekende kwaliteit. Fijn dat jullie er zijn!
Pluspunten
Ik ben erg blij met de soapbars en dat er eindelijk shampoo bars te krijgen die mijn haar niet verpesten. De levering was heel snel en zoals geadverteerd. Ook de verzendkosten zijn heel fijn laag.
Pluspunten
snelle levering via brievenbuspakket, handig dan hoef je er niet voor thuis te blijven, goede kwaliteit
Verbeterpuntenmeer info over hoe je de grijze haren kunt dekken. Dit is niet gelukt.
Geachte klant, Bedankt voor het invullen van de review. Zoals in de gebruiksaanwijzing van de Cassia wordt vermeld: grijze haren worden minder snel licht goudblond dan reeds gekleurd blond haar. De behandeling zou minimaal een keer moeten worden herhaald. Mocht u extra advies nodig hebben of een andere vraag hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Een fijne avond alvast, Louland
Pluspunten
Alles!
VerbeterpuntenGeen een!
Pluspunten
Besteld en de volgende dag in huis. Perfect!
Pluspunten
-communicatie
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering, goed product ,netjes verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed geholpen over de telefoon. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb via de site geprobeerd met ideal te betalen waarvan 3 mogelijkheden werden getoond. Ik heb op de optie overschrijving geklikt. Dat werkte niet. Daaropvolgend heb ik gewoon via ing op Internet betaald. Beetje omslachtig. Vooral met die nieuwe iban codes. Ze laten ook niet meer zien als er misschien een nummer verkeerd bij zit.(vroeger linkte ze het nummer vanzelf aan het bedrijf) Als je een foutje maakt ermee dan stort je op het verkeerde bank nummer.
Goedemorgen Debby, Bedankt voor het invullen van de review. Nadat je de review hebt gestuurd, heb ik de betaalopties meteen nagekeken, maar alles schijnt (weer) goed te werken ?! Ik denk dat de bank een tijdelijke storing had? Dat zou kunnen. Ja met die ibancodes is het inderdaad lastig om het rekeningnr. over te nemen. Copy Paste van het reknr. vanuit onze orderbevestiging onderaan is dan het veiligste om te doen denk ik! Ik wens je een hele fijne dag en veel plezier van je henna. Louland