Pluspunten
Fast delivery! Amla seems fine, I have not used Indigo yet so I don`t know about the quality.
Pluspunten
super vriendelijke klantenservice.
Pluspunten
Super service....altijd snel
Pluspunten
Zorgvuldig en super snel geleverd!
Pluspunten
Snelle en vriendelijke reactie via de mail
Pluspunten
Prettige manier van communiceren met de klant. Goede service. Ruimte voor vragen over de gekochte producten. Snelle levertijd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Very fast delivery. Small package and cheap delivery cost
Verbeterpuntenthe website looks a bit old and it's sometimes difficult navigate from a product to the other
Dear Cinzia, Many thanks for reviewing Louland! We highly appreciate your comments about the current website. We are working on our new website so in the future we will surely improve these features :-) Have a nice day! Louland
Pluspunten
Snelle, complete levering. Leuk dat alle spullen ingepakt waren. Attent dat er een cadeautje bij zat (potje shea butter)
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
eerlijkheid
Pluspunten
uitgebreid assortiment
Verbeterpuntengeen, op dit moment
Pluspunten
Geweldige producten en snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle levering en persoonlijke behandeling.
Pluspunten
Super snellr levering, duidelijke handleiding erbij
Pluspunten
Alles netjes verpakt zodat het heel overkomt. Boven de €50 geen verzendkosten. Snel verzonden.
VerbeterpuntenHelaas was het pakje bij tnt in de verkeerde route gekomen, maar daar kunnen jullie niets aan doen.
Pluspunten
Vlotte verzending van kwaliteitsproducten..helder over orderverwerking en versturen, was voor 17:00 uur besteld en dezelfde dag nog verzonden
VerbeterpuntenTnt gaf aan dat het pakketje niet gevonden was, uiteindelijk de volgende dag keurig in de avond bezorgd door Tnt post
Pluspunten
Ten eerste, uitgebreide en heldere uitleg over alle producten en het gebruik ervan op de website. Ten tweede, vanaf het moment van bestelling ontving ik per email zeer goede communicatie over de bestelling, de bezorging (track & trace code) en extra uitleg over het gebruik van de producten. Top! De kwaliteit van de producten kan ik nog niet beoordelen want ga ze voor het eerst gebruiken!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat de kleur niet is geworden wat ik wilde.
Goedemorgen Klant, Hè wat jammer dat uw haar na de henna-indigo behandeling een kleur heeft gekregen die u niet voor ogen had!! Had u wel eerst (een) proefplukjes geverfd om te zien hoe een bepaalde verhouding met een x-aantal verfuren op uw eigen haar uitpakt? Er is gelukkig altijd wat aan te doen, dus niet getreurd hoor :-) !! Ik zal u een mailtje sturen zodat we erachter komen welke kleur u had gewild en wat u er nu aan kunt doen. Wellicht is het een aanpassing in de gebruikte verhouding, aantal behandeluren en/of in de wijze van aanmaken enzovoort. Hoe dan ook, het komt goed :-) ! Ik wens u een fijne dag en tot later. Louland
Pluspunten
Super goede en vriendelijke communicatie
VerbeterpuntenWellicht meer mensen vragen om een product review te plaatsen ?
Pluspunten
De henna trials die ik besteld had waren de volgende dag al binnen, ondanks de drukte met de Kerstdagen!
VerbeterpuntenIn de bevestigingsmail van de bestelling stond dat ik henna en indigo had besteld, maar ik had henna en cassia besteld. Gelukkig kwam wel de goede bestelling binnen.
Beste Klant, Heel veel dank voor de moeite die u heeft genomen om de review in te vullen. En super bedankt voor uw mooie cijfers, ondanks mijn vergissing in de bevestigingsmail! Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik zal u alsnog de juiste Cassia info sturen. Ik wens u veel succes met de trials en een fijne dag, Louland
Pluspunten
Hele fijne webwinkel. Ze reageren snel op je vragen. Info over de producten is uitgebreid.
VerbeterpuntenIk kan de gelezen info in de webwinkel niet altijd terugvinden.
Hallo Hilal, Dank je wel voor je mooie cijfers en review! Dit waarderen wij zeer. Je geeft aan de gelezen info niet altijd in de webwinkel te kunnen terug vinden. We zullen kijken wat we er aan kunnen doen. We kunnen bijvoorbeeld op alle productpagina's meer linkjes plaatsen naar de relevante info pagina's / blogs. Zodat je nog sneller over de info kunt beschikken :-) Alle info pagina's zijn in ieder geval terug te vinden in de linkerkolom van de site onder: "Merk & Product Info", "Fotoboek", en "Blog". Goede Tip in ieder geval :-) Dank je nogmaals Hilal en ik wens je een hele fijne dag! Louland
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, informatieve en aantrekkelijke website, mooi ingepakt, inclusief zeer gewaardeerde attentie.