Pluspunten
Super snelle levering en zelfs een cadeautje erbij! Goede communicatie betreft de bestelling en levering. De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen omdat ik mijn spulletjes nog niet heb gebruikt. Maar ik vermoedt dat dat prima is.
Pluspunten
Heel veel kennis van het vak en product. Je ziet ook hoe het product tot stand komt en daarmee krijg je het vertrouwen in het product. Alles is pure natuur. Echt geweldig!! Ga voortaan bij Louland.nl weer bestellen als mijn voorraad op is.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijk en behulpzaam
Pluspunten
een super service, veel product kennis, super klantvriendelijk!
Pluspunten
super snel...dat is heel fijn
Verbeterpuntensuper service en nog een kadootje erbij erg leuk...zal zeker weer bestellen bij jullie
Pluspunten
Hele heldere informatie op de site. Zeer snelle levering. Zeer duidelijke en snelle communicatie. Zeer snel nakomen van afspraken. Ik ben blij dat ik Louland heb gevonden.
Pluspunten
Zeer snel geleverd, iets na 17u besteld en toch de volgende dag al in de bus. Goede uitleg ontvangen voor de bestelde producten.
Pluspunten
Hele fijne communicatie, proactieve houding.
Pluspunten
Grondig onderzoek en motivatie van keuze over Faller haarborstels. Deze informatie ook duidelijk beschikbaar gesteld op een blog. Zeer goed gedaan.
VerbeterpuntenHet knopje op de site om te bestellen of meer informatie te krijgen zit zo dicht op elkaar dat je vaak hebt dat je op 'bestellen' klikt en dus dingen al in je mandje stopt terwijl je alleen maar informatie wilde kijken. Minimaal probleempje.
GoedemorgenVivian, Bedankt voor het geven van je positieve en uitgebreide review! Als verbeterpunt geef je aan dat de knopjes Bestellen of Meer informatie te dicht op elkaar zitten. Het duurt nog even, maar we zijn momenteel bezig met een vernieuwde site. En we zullen je verbeterpunt zeker meenemen. Dank je wel voor je goede tip. Een hele fijne dag toegewenst en veel plezier van je borstels en de Cassia. Fijne Dag, Louland
Pluspunten
Goede informatie vooraf, duidelijke site, leuk ingepakt, leuk cadeau erbij, voelt heel persoonlijk.
Pluspunten
Supersnelle levering, duidelijke communicatie, alles netjes verpakt in een brievenbusdoosje (voorheen waren de hele haarzepen meteen 6,75 verzendkosten als ik het goed heb... dit is wel zo fijn!)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer positief over de communicatie. Bedrijf staat je snel te woord en beantwoord al je vragen. Ook de site bevat veel nuttige informatie. Het pakket was goed verpakt en ik was aangenaam verrast toen ik het openmaakte omdat het ook nog eens verpakt waren in kadopapier.:) Ik ben heel erg tevreden over de service! De producten zelf zijn ook zorgvuldig verpakt en afgesloten. Over de kwaliteit van de producten zelf kan ik nog niet veel kwijt want ik heb ze nog niet gebruikt. Het ziet er iedergeval veel belovend uit!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
ik ben heel tevreden; correcte service, eerlijke producten, mijn huid is op korte tijd veel verbeterd, droogterimpeltjes zijn verdwenen, super!
Verbeterpuntenik heb al veel bijgeleerd en iedere keer waardevolle tips meegekregen van Talitha, waarvoor dank!
Pluspunten
Ik had per ongeluk verkeerd betaald en kon het moeiteloos op een andere manier betalen. Communicatie was goed. Volgende Kerr bestel ik weer.
Pluspunten
Uitgebreide uitleg en gebruiksaanwijzing bij de produkten is top.
VerbeterpuntenDingen die uitverkocht zijn, dat duurt lang. Indigo haarverf uit India is al meer dan een week niet te verkrijgen
Hallo Yvonne, Dank je wel voor het geven van je mooie review. Dit wordt zeer gewaardeerd. De indigo uit India komt uit de nieuwe oogst 2014 en was net van het land gehaald toen wij de order plaatsten bij onze fabrikant. Het duurt dit keer dus wat langer. Onze welgemeende excuses voor de vertraging! De indigo is weer aangevuld op vrijdag 21 november. Wens je veel plezier met het uittesten van de Amla en de Indigo. Fijne dag, Louland
Pluspunten
Snelle levering. Leuk om trial kado te krijgen. Heerlijke shea butter
VerbeterpuntenSite is niet optimaal
Hallo Klant, Dank u wel voor uw review en fijn dat de sheaboter bevalt ! Inmiddels hebben wij een paar verbeteringen aangebracht. Zo staat het productmenu voortaan bovenin. Hierdoor heeft de site een betere navigatie op tablets en telefoons. Mocht u nog dingen tegenkomen, kunt u ook altijd een mailtje sturen. Wens u veel plezier van uw producten, Louland
Pluspunten
Mooie producten na bestellen kreeg ik uitgebreide info en persoonlijke tips van de eigenaresse.
Verbeterpuntengeen ga zo door
Pluspunten
* snelle en uitgebreide reactie op vragen. * goede aanbevelingen met uittleg.
Verbeterpunten* de web winkel vind ik niet echt overzichtelijk. Ik denk dat dit duidelijker kan
Hallo Sissy, Nogmaals dank voor je uitgebreide verslag over de Keller borstel. En ook dank voor je verbeterpunt. Aan de hand van een aantal reviews waaronder die van jou hebben wij zojuist een aantal elementen op de site veranderd. Het productmenu staat voortaan bovenin. Hierdoor heeft de site een betere navigatie op tablets en telefoons. Mocht je nog dingen tegenkomen die wij over het hoofd hebben gezien, laat het ons weten. Dan kunnen we kijken of we er wat aan kunnen doen. Veel borstelplezier en een fijne dag, Louland
Pluspunten
Mails werden dezelfde dag nog beantwoord, wat erg prettig was, en ook werden mijn vragen uitgebreid beantwoord. Ik bestelde de produkten en het werd dezelfde dag nog verzonden! De produkten op zich bevallen uitstekend!
Pluspunten
Prachtige producten en supersnelle levertijd. Communicatie persoonlijk en positief. Echt een fijne webwinkel!
Pluspunten
Super vriendelijk hebben echt aandacht voor de klant.
Pluspunten
Super goede webshop, goede service en top producten!
VerbeterpuntenNiks! Alles is al top!
Pluspunten
Snel, netjes verpakt en prima kwaliteit.
Verbeterpunten-