Pluspunten
Snelle levertijd Alles was aanwezig en netjes verpakt
Pluspunten
Snelle levering en als leuk extra een proefmonster bij de levering
Pluspunten
Goede info, goede kwaliteit, goede levertijd, goede ecologische materialen :D
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan :D
Pluspunten
Snelle en goede levering.
VerbeterpuntenDe website zelf. Vind ik niet zo gemakkelijk, maar staat wel veel goede informatie op.
Pluspunten
Zoals elke keer weer: geweldige produkten en service!!
Pluspunten
De communicatie!!!! geweldig snel en goed advies gekregen over de haarborstels van Hercules Sagemann. Zo fijn!
Pluspunten
Altijd mogelijkheid om advies te vragen
Pluspunten
Snelle reactie, levertijd en aandacht voor de klant, uitstekend!
Verbeterpunten-
Ik kon niet 1-2-3 de benodigde producten vinden op uw website
Pluspunten
- Functionele chatfunctie, je kan gelijk je vragen ter plekke stellen en hoeft niet te lang te wachten op een email. - Supersnelle service - Mooie beschrijving die je meekrijgt hoe je de henna moet oplossen
Pluspunten
Snel geleverd, netjes verzonden en hele fijne producten
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar. Ervaringdeskundigen, talitha weet waarover ze praat
VerbeterpuntenKan geen bedenken nu
Pluspunten
Snelle afhandeling en verzending, veel informatie bijgeleverd, persoonlijk tintje aan de communicatie. Ik heb de henna nog niet in mijn haar gebruikt, als ik dat heb gedaan zal ik ook iets over de kwaliteit zeggen (ik vind het altijd zo raar om reviews te lezen van mensen die iets er 'goed uit vinden zien' zonder het te hebben gebruikt). Ik verwacht er in elk geval alle goeds van. De haarborstels heb ik al wel uitgeprobeerd en die zijn erg fijn, even wennen aan een heel andere manier van haarverzorging en borstelen, maar lijkt me fijn het voortaan op deze manier te doen.
Pluspunten
Ik kreeg zelfs een extratje bij de bestelling, super! En ik ontving ook een mail met daarin specifieke info over de producten die ik had besteld. Super service! Een verbeterpunt dat ik enige tijd geleden had aangegeven is verwerkt en aan mij teruggekoppeld. Heel goed!
VerbeterpuntenNog meer je naam promoten in je eigen mails! Vermeld de site in het onderschrift van je (automatisch) verzonden mails (ookal hebben mensen al via de site besteld). Toevoegen aan de regel waarin ook je adres staat. De achtergronden van de site vind ik niet heel mooi, maar dat is persoonlijk! De site is niet heel makkelijk om te doorzoeken voor productoriëntatie, je klikt niet heel makkelijk door van het ene naar het andere product.
Hallo Henrieke, Super bedankt voor je uitgebreide input ! Als verbeterpunt gaf je aan het handig te vinden dat ons internetadres in de orderbevestigingen en emails staat vermeld. Wij hebben dit inmiddels aangepast. Verder gaf je aan dat je niet gemakkelijk van het ene naar het andere product klikt. Deze optie is binnen ons huidige ontwerp niet 123 in te regelen. Dat punt blijft voorlopig even staan. Inmiddels hebben we wel het Productmenu naar boven verplaatst, zodat de navigatie ook op tablets en telefoons gemakkelijker is. Wens je veel plezier van je producten en hopelijk weer tot ziens! Louland
Pluspunten
Een mooie webshop met veel keus in natuurlijke producten. Via mailcontact voelde ik mij welkom om vragen te stellen voordat ik ging bestellen. De CV haar/gezichtszepen vind ik erg fijn ondanks dat ik er een stroef gevoel van krijg op het haar en gezicht. De geur vind ik ook erg prettig, lekker natuurlijk.
VerbeterpuntenVia de mail heb ik een paar keer wat vragen gesteld. Omdat louland het aan het begin van de week altijd druk heeft, is mijn 2e mailtje met veel vragen na het gebruik van haarzeep etc nu nog steeds niet beantwoord. Misschien is het beter als iemand mailt voor vragen, om te beloven dat deze binnen een week beantwoord worden. Dan is de klant ook niet teleurgesteld als hij/zij na een paar dagen nog geen mailtje terug heeft, omdat louland het toch drukker heeft dan verwacht.
Goedemorgen Titia, Fijn je net gesproken te hebben via de telefoon en dat ik alsnog je vragen heb kunnen beantwoorden. Via deze weg nogmaals dank voor je zeer uitgebreide review! En nogmaals mijn oprechte excuses dat ik je email per ongeluk over het hoofd heb gezien! Fijn te horen dat je zo blij bent met de producten en dat het goed gaat met je haar. Wens je een hele mooie dag en graag tot de volgende keer. Louland
Pluspunten
Snelle levering duidelijke uitleg per mail en bijgesloten gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Goede communicatie, en top service met de bij geleverd trial. Veel succes met de mooie webshop!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben heel erg positief vooral over de super service!
VerbeterpuntenHelemaal niks verbeteren!