Pluspunten
Persoonlijke benadering Extra informatie in mail
Pluspunten
Snelle levering! Zelf een persoonlijk berichtje via email erbij! De sheabutter bevalt ook heel goed.
VerbeterpuntenNee, eigenlijk niet.
Pluspunten
Verkoopt fijne producten. Ik ben zo blij met deze winkel. Helaas is de winkel die ook Chagarin Valley verkocht gestopt en nu kan ik gelukkig bij deze winkel terecht. De zepen zijn super. Ook heel fijn is dat je bij deze winkel heel erg veel aandacht krijgt wel op de internet manier. Goed beschrijving hoe je de producten moet gebruiken. Wel heel leuk dat dit op zo'n manier gebeurt. Mijn complimenten.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Hele fijne communicatie en super snelle levering
Pluspunten
mooie webwinkel, goed dat er foto's van klanten die de henna gebruiken, geplaatst worden. Zo krijg je enigszins de indruk van de kleur. Positief dat je via een chat vragen kan stellen. De henna was keurig verpakt. Duidelijke adviezen hoe of je de henna/indigo kunt gebruiken. De pasta was goed smeerbaar. Mijn haar was bruiner geworden na de behandeling en dat was ook mijn bedoeling. Ik heb het 14 uur laten inwerken en ook de grijze haren waren gekleurd.
VerbeterpuntenNa het uitspoelen zaten er nog wat restjes stof? in mijn haar. I.v.m. de bezorgkosten, moet je dus alles in 1 keer bestellen. Maar daar valt natuurlijk weinig aan te veranderen.
Goedemorgen Inge, Hartelijk dank voor je zeer uitgebreide beoordeling. Dit waarderen wij bijzonder! Fijn dat je haar bruin is geworden en dat je tevreden bent. Over de restjes 'stof' in het haar na het uitspoelen: Indigo heeft meer dan Henna, de neiging om te vast te plakken in het haar/hoofdhuid. Om die reden is het belangrijk om je haar goed lang uit te spoelen. Als je wat korter uitspoelt, kunnen er inderdaad restjes achterblijven. Bedankt ook voor je tip t.a.v. de bezorgkosten. Op veler verzoek zijn we momenteel bezig in te regelen dat de kleinere platte producten toch veilig via de brievenbuspost kunnen worden verzonden. Wordt vervolgd.. Wens je veel plezier van je nieuwe haarkleur en een hele fijne dag! Louland
Pluspunten
duidelijke en uitgebreide informatie
Pluspunten
Zeer accuratie chat optie, snelle verzending, eerlijke informatie, goede producten.
VerbeterpuntenDe site is onoverzichtelijk en nerveus, ik zou meer kopen als ik spullen makkelijker kon vinden en als er eenoptie "verlanglijstje" zou zijn.
Hoi Daphne, SUPER bedankt voor het geven van je review. En je hebt ook een mailtje gestuurd om je verbeterpunten t.a.v. de site te geven. Thanks!! Inmiddels hebben we een kleine aanpassing aan het linker Bestelmenu gedaan. De submenus blijven nu open i.p.v. automatisch te sluiten. Hierdoor ervaar je het hopelijk als minder nerveus. De optie: Verlanglijstje staat nu op onze Verlanglijst voor de vernieuwde site ;-) Bedankt voor je goede tips! Ik wens je een hele fijne dag! Louland
Pluspunten
Duidelijke site, goede service, zeer klantvriendelijk. En I love HENNA EN INDIGO. Beter dan die chemische troep die ze overal in de winkels verkopen. Dus ja ik ga 100% voor deze site. Helemaal TOPPIE!!!!!!
Verbeterpuntentip: je hoeft geen citroenen uit te knijpen. Om tijd te besparen kan je ook die kant-en-klare citroentjes 'citroensap' bij de A&H kopen om deze bij de Henna te mengen ;-)
Goedemorgen Sa!! Wat een lieve en enthousiaste reactie :-)) dat is nog eens wat ik noem: een goed begin van de week! Hele goede tip! Ik zal dit in de veelgestelde vragen over Henna opnemen. Thanks! Fijne dag en heel veel plezier van je henna, indigo en Amla! Louland
Pluspunten
Expertise. Fijn om er goede gebruikstips bij te ontvangen.
Bedankt Ingrid voor het geven van je mooie review!! Dit wordt zeer gewaardeerd! Veel plezier van je borstel en kam :-) Zonnige dag toegewenst! Louland
Pluspunten
Communicatie via site en mail is weg prettig. Daarnaast ook veel goede tips.
Goedemorgen Jessie! Jij ook bedankt voor de continue terugkoppeling van de resultaten van je testplukjes. Geweldig om op de hoogte te worden gehouden van je kleuring! Ook superbedankt voor je beoordeling en je cijfers :-)) Op naar het echte werk en naar een fantastisch resultaat, Zonnige week toegewenst! Louland
Pluspunten
Een webshop die met liefde en zorg wordt gerund. Veel informatie en kennis over producten.
Hallo Suzanne, hele lieve reactie! We proberen alles zo zorgvuldig mogelijk te presenteren en daar waar nodig is, klanten te helpen. Mijn dank is zeer groot voor deze mooie cijfers! Ik wens je heel veel plezier van je aanschaf en hoptelijk tot een volgende keer! Zonnige groeten, Louland
Pluspunten
Prettige communicatie
Pluspunten
Geweldige snelle service. Ze nemen uitgebreid de tijd om je via de handige chat te adviseren. Heel prettig om tijdens het winkelen te kunnen praten in plaats van op antwoord op je mail te moeten wachten!
VerbeterpuntenJammer dat ze alleen via pakketpost verzenden. Ik zou het fijn vinden om de mogelijkheid te hebben om voor brievenbuspost te kiezen. Ik denk dat het in verband met beschadigen is, maar dat zou ik voor lief nemen. Het zijn toch gebruiksproducten. De verzendkosten zouden me tegenhouden als ik een kleine bestelling zou doen die door de brievenbus zou moeten kunnen.
Hallo Jojanne, Dank je voor je uitgebreide en positieve review! Dat waarderen wij zeer :-) Wij vinden het ook erg jammer dat we niet meer kleine producten via de gewone post kunnen verzenden. En je vermoeden klopt inderdaad: kleine producten raken snel beschadigd. Zo hebben we op deze wijze ook kammen verzonden en de klant ontving een gebroken kam (door de sorteermachine kapot gemaakt). Een aantal producten (zoals de trial zepen en de trials henna etc.) wordt wel via brievenbuspost verzonden. Desondanks vinden we het een goed verbeterpunt.We zullen bekijken hoe we op een veilige manier toch meer kleine producten op deze manier bij de klant kunnen krijgen. We wensen je een fijne dag en veel plezier van je producten. Louland
Pluspunten
Op zaterdag heb ik een vraag gesteld die snel werd besntwoord. Uitstekende service!
Pluspunten
Super avies over henna-indigo-amla kleuring en verzorging van gekleurd haar. Hele goede kwaliteit producten. Absolute fan van Chagrin Vally haarzeep
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelheid van reageren, heel correct!
Pluspunten
Snelle levering en uitgebreide uitleg bij de producten
Pluspunten
Fijne zeepjes. Geen last meer van geïrriteerde hoofdhuid.
VerbeterpuntenDe namen van de zeepjes op het zakje zetten. Ik had drie verschillende haarzepen, maar waren alle drie geel gekleurd. Lastig om dan te weten welke zeep goed voor me werkt.
Goedemorgen, Fijn om te lezen dat de zeepjes goed bevallen en hartelijk dank voor uw mooie review. De namen staan op de witte Chagrin Valley etiketjes op de bruine zakjes. Indien de zakjes in de prullenbak zijn beland heb ik de kleuren voor u nagekeken: De Summer Sunshine is licht roomgeel en ruikt naar zeep (de minst geurende) De Neem & Tea Tree zeep is licht groengeel en ruikt naar Tea Tree De Babassu Marsh Mellow is donker zandgeel met spikkeltjes en ruikt naar (Peper)munt Ik hoop dat u de zepen een beetje kunt onderscheiden, de zepen die u heeft gekozen hebben inderdaad lastige kleuren om uit elkaar te kunnen houden! Nogmaals dank voor uw reactie en een hele fijne dag! Louland
Pluspunten
Juiste afhandeling van de order Prima en keurige verpakking
Pluspunten
lieve mensen, reageren snel op de Chatbox wanneer er vragen zijn
Verbeterpunten-