• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijke, persoonlijke communicatie Snelle reactie op vragen Snelle levering Goede kwaliteit

Ga zo door!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik heb de henna en indigo vrijdag ontvangen. Afgelopen nacht, zaterdag-zondag heb ik met het mengsel geslapen, dat jeukte wel heel erg op mijn hoofdhuid. Maar het resultaat is precies geworden zoals ik wilde. Tot nu toe verfde ik mijn haar, al jaren, met henna. De lok voorin mijn haar wordt steeds grijzer met de jaren en met alleen de henna dus fel oranjerood. wat iets te hard werd bij de kleur van mijn huid. ik heb ook de zeep bij je besteld en gebruikt na het verven, dat werkte ook fijn. De azijnspoeling heb ik nog niet geprobeerd, maar dat ga ik ook nog doen.

Heb je een winkel? om lekker rond te kijken en vanwege de verzendkosten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Fijn dat jullie Chagrin Vally verkopen! Uitstekende, persoonlijke service en snelle levering. Informatieve en overzichtelijke website, m.b.t. producten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Het gebruik van natuurlijke materialen past helemaal bij de manier waarop ik in het leven sta. Ik heb een paar jaar geleden gezocht naar een shampoo bar, maar geen plek gevonden waar ik dat kan krijgen. Nu dus wel. Ik vind de achtergrondfoto's van de site prachtig.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mooie haarborstel, werkt goed. Duidelijke beschrijving.

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik heb een goeie samenwerking met de medewerkster van Louland super aardig en erg behulpzaam aan de tel. Dank je wel voor je vriendelijkheid.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Supersnelle afhandeling, directe, heldere en duidelijke communicatie. Betrokkenheid en meedenken is super. Mooie, kwaliteitsproducten. Eerlijkheid over de producten, ingredienten en wijze van produceren.

Weet even niet. Soms zijn redelijke veel zaken uitverkocht... Logisch maar soms jammer als je iets snel wilt hebben.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering van de producten. Altijd snel antwoord op een vraag.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Erg leuk dat Talitha zo betrokken is bij het gebruik van de producten door de klant. Erg snel antwoord op vragen of opmerkingen. En erg uitgebreid antwoord. Er wordt de tijd genomen voor je waardoor je je belangrijk en gezien voelt als klant.

Van mij mag het pakje ook bij de buren (ik woon in een app. Complex dus er is altijd wel iemand thuis) afgeleverd worden. Maar weet niet of dat bij de postvervoerder ligt of dat dat een afspraak is met de leverancier. Maar dat is een klein puntje. Verder zo doorgaan!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering, verkopen goede producten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goede informatie

opgave van lengte handvat

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Keuze uit een uitgebreid assortiment natuurlijke produkten voor haar- en lichaamsverzorging. Zeer goede dienstverlening.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Chat

De producten zijn moeilijk (terug) te vinden op de site. Ik vind de haarzeep trials erg aan de prijs en ga niet snel nog een ander stukje proberen om die reden. Waarom geen kleinere monsters om uit te proberen beschikbaar maken?

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer snelle en goede service!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Chagrin valley deodorant is geweldig! Ik gebruik het al jaren maar ik bestelde het voor de eerste keer bij Louland. Communicatie en service was heel snel en vriendelijk, erg fijn. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen. Ik ben zelf dol op de Summer rain deo en het werkt echt goed en dat zonder troep als aluminium, dit vind ik erg fijn toen ik zwanger was en ook nu in de borstvoedingsperiode van mijn dreumes. Hartelijk bedankt :D

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heerlijke producten, snelle levering en bovenal heel persoonlijk en leuk contact.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Natuurlijke producten zonder rotzooi :) No-poo is nog net een stap te ver, zo af en toe verwennen met haarzeep is wel lekker. Ook de deoderant crème is fijn, ik dacht er al langer over om deze zelf te maken (want genoeg recepten op internet enzo) maar dit is nog net even makkelijker. Ook goede informatie over de producten, over de inhoud en hoe je het gebruikt of verzorgt ( de haarborstel). Dit wordt ook nog eens via de mail opnieuw verteld! De categorie "veilig voor zwangeren" vind ik ook fijn (want ben nu zwanger).

In het kader van ecologisch/milieuvriendelijk enzo: Producten alleen inpakken als dat gewenst is. Het is natuurlijk een soort cadeautje, maar dat was het al voor mij ook ondanks het inpakpapier. Er zit al een doos omheen ;).

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- Supersnelle levering - Snelle reactie op een e-mail - De pakketjes van de bestelling waren allemaal afzonderlijk in vrolijk cadeaupapier verpakt, wat ik als een leuke verrassing ervaarde bij het openen van de doos.

Ik ben erg tevreden, het enige dat ik zou kunnen verzinnen om nog zorgvuldiger over te komen dan jullie al doen, is het bijvoegen van een printje met gebruiksaanwijzing of recept om de bestelde henna te kunnen gebruiken.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Betrouwbare (web)winkel. Vriendelijke mensen met verstand van de producten. Geweldig advies. Snelle levering.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, goed product

Hoekerkade 25

2725AE Zoetermeer