Pluspunten
Vriendelijke, persoonlijke communicatie Snelle reactie op vragen Snelle levering Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ik heb de henna en indigo vrijdag ontvangen. Afgelopen nacht, zaterdag-zondag heb ik met het mengsel geslapen, dat jeukte wel heel erg op mijn hoofdhuid. Maar het resultaat is precies geworden zoals ik wilde. Tot nu toe verfde ik mijn haar, al jaren, met henna. De lok voorin mijn haar wordt steeds grijzer met de jaren en met alleen de henna dus fel oranjerood. wat iets te hard werd bij de kleur van mijn huid. ik heb ook de zeep bij je besteld en gebruikt na het verven, dat werkte ook fijn. De azijnspoeling heb ik nog niet geprobeerd, maar dat ga ik ook nog doen.
VerbeterpuntenHeb je een winkel? om lekker rond te kijken en vanwege de verzendkosten.
Hoi Neeltje, dank je voor het geven van je review! Wat fijn dat het resultaat is zoals je hoopte. Ik ben heel benieuwd hoe je haar is geworden. Henna en Indigo hebben samentrekkende en antiseptische eigenschappen. Bij Henna komt het zelden voor, maar Indigo kan bij mensen met een gevoelige hoofdhuid tijdens de behandeling een jeukerig gevoel geven. Dit jeukende gevoel verdwijnt meestal direct nadat je je haar goed hebt uitgespoeld en goed gewassen na de behandeling. Indigo blijft wat meer dan henna plakken op de hoofdhuid, dus extra goed uitspoelen en wassen is belangrijk als je indigo gebruikt. Nee we hebben geen winkel, misschien in de toekomst! Nog een hele fijne zondag! Louland
Pluspunten
Fijn dat jullie Chagrin Vally verkopen! Uitstekende, persoonlijke service en snelle levering. Informatieve en overzichtelijke website, m.b.t. producten.
Verbeterpunten/
Hallo Shanna, Heel hartelijk dank voor het geven van je review. Fijn dat je blij bent dat we Chagrin Valley verkopen :-) Zonnige zondag toegewenst, Louland
Pluspunten
Het gebruik van natuurlijke materialen past helemaal bij de manier waarop ik in het leven sta. Ik heb een paar jaar geleden gezocht naar een shampoo bar, maar geen plek gevonden waar ik dat kan krijgen. Nu dus wel. Ik vind de achtergrondfoto's van de site prachtig.
Hallo Marijke, Dank je voor de prachtige review en het compliment over de site! Fijn dat je ons gevonden hebt en zo je shampoo bars kunt bestellen. Kijk het nog even aan met je lippenbalsem met Shea en Avocado. Deze herstelt droge en beschadigde lippen. Het kan dat het wat langer duurt voordat de boters en oliën hun vruchten afwerpen en je lippen zijn genezen van de droogte. Ik hoor graag of er over een week verbetering in de conditie van je lippen is opgetreden met deze specifieke lippenbalsem. Wens je een fijne zondag toe! Louland
Pluspunten
Mooie haarborstel, werkt goed. Duidelijke beschrijving.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik heb een goeie samenwerking met de medewerkster van Louland super aardig en erg behulpzaam aan de tel. Dank je wel voor je vriendelijkheid.
Pluspunten
Supersnelle afhandeling, directe, heldere en duidelijke communicatie. Betrokkenheid en meedenken is super. Mooie, kwaliteitsproducten. Eerlijkheid over de producten, ingredienten en wijze van produceren.
VerbeterpuntenWeet even niet. Soms zijn redelijke veel zaken uitverkocht... Logisch maar soms jammer als je iets snel wilt hebben.
Pluspunten
Snelle levering van de producten. Altijd snel antwoord op een vraag.
Pluspunten
Erg leuk dat Talitha zo betrokken is bij het gebruik van de producten door de klant. Erg snel antwoord op vragen of opmerkingen. En erg uitgebreid antwoord. Er wordt de tijd genomen voor je waardoor je je belangrijk en gezien voelt als klant.
VerbeterpuntenVan mij mag het pakje ook bij de buren (ik woon in een app. Complex dus er is altijd wel iemand thuis) afgeleverd worden. Maar weet niet of dat bij de postvervoerder ligt of dat dat een afspraak is met de leverancier. Maar dat is een klein puntje. Verder zo doorgaan!
Dank je voor je uitgebreide review, dat waarderen we zeer! Over de bezorging al dan niet bij de buren: Als je tijdens je bestelling in onze shop niets aangeeft,wordt je bestelling ( indien je zelf niet thuis bent), ook bij de buren bezorgd (PostNL). Maar dan moeten de buren wel thuis zijn ;-) Ik denk dat gisterenmiddag je buren er ook niet waren. Volgende keer beter! Veel plezier van je producten en een hele fijne dag, Louland
Pluspunten
Snelle levering, verkopen goede producten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede informatie
Verbeterpuntenopgave van lengte handvat
Hartelijk dank voor het geven van uw review. We zullen de lengte van de handvaten van onze borstels binnenkort plaatsen. Bedankt voor uw tip! Fijne dag, Louland
Pluspunten
Keuze uit een uitgebreid assortiment natuurlijke produkten voor haar- en lichaamsverzorging. Zeer goede dienstverlening.
Beste Stefan, Dank u voor uw prachtige review! Daar zijn wij zeer content mee :-) Wat een geluk dat u bij ons bent terecht gekomen. En dank u wel voor uw compliment over onze site en de houten borstels! Een mooi weekend toewenst! Louland
Pluspunten
Chat
VerbeterpuntenDe producten zijn moeilijk (terug) te vinden op de site. Ik vind de haarzeep trials erg aan de prijs en ga niet snel nog een ander stukje proberen om die reden. Waarom geen kleinere monsters om uit te proberen beschikbaar maken?
Dank u voor uw mooie review en commentaar. Wat vervelend voor u dat u moeite had om de producten terug te vinden in het linker menu bovenaan. Meestal kunnen onze klanten de informatie goed vinden. Maar we staan altijd open voor verdere verbeteringen. Ik zal u een mailtje sturen met wat vragen, zodat u kunt aangeven hoe u de productstructuur gepresenteerd had willen zien. Wellicht kunnen we uw advies t.a.v. het menu in de toekomst meenemen! De grootte, de prijs en verpakking van de trials zijn beproefd en worden door Chagrin Valley bepaald. De zeep ligt goed in de hand om uw haar mee te wassen. Te klein zou niet fijn zijn. U kunt uw haar er minimaal 10x mee wassen. Ik zal uw tip overdenken om in de toekomst de trial in tweeën te snijden.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle en goede service!
Pluspunten
Chagrin valley deodorant is geweldig! Ik gebruik het al jaren maar ik bestelde het voor de eerste keer bij Louland. Communicatie en service was heel snel en vriendelijk, erg fijn. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen. Ik ben zelf dol op de Summer rain deo en het werkt echt goed en dat zonder troep als aluminium, dit vind ik erg fijn toen ik zwanger was en ook nu in de borstvoedingsperiode van mijn dreumes. Hartelijk bedankt :D
Hallo Remke, Bedankt voor je positieve review :-) En een verstandige beslissing om een natuurlijke deodorant te gebruiken als je borstvoeding geeft! Super! Veel plezier van de Summer Rain Deo en met borstvoeding geven. Fijn weekend, Louland
Pluspunten
Heerlijke producten, snelle levering en bovenal heel persoonlijk en leuk contact.
Beste Bianca, Fijn dat de producten je goed bevallen en via deze weg nogmaals ONTZETTEND bedankt voor je foto's van je haar geverfd met henna en indigo voor op onze facebook pagina! Echt heel tof! Fijn weekend, Louland
Pluspunten
Natuurlijke producten zonder rotzooi :) No-poo is nog net een stap te ver, zo af en toe verwennen met haarzeep is wel lekker. Ook de deoderant crème is fijn, ik dacht er al langer over om deze zelf te maken (want genoeg recepten op internet enzo) maar dit is nog net even makkelijker. Ook goede informatie over de producten, over de inhoud en hoe je het gebruikt of verzorgt ( de haarborstel). Dit wordt ook nog eens via de mail opnieuw verteld! De categorie "veilig voor zwangeren" vind ik ook fijn (want ben nu zwanger).
VerbeterpuntenIn het kader van ecologisch/milieuvriendelijk enzo: Producten alleen inpakken als dat gewenst is. Het is natuurlijk een soort cadeautje, maar dat was het al voor mij ook ondanks het inpakpapier. Er zit al een doos omheen ;).
Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Fijn dat de producten u bevallen. Over het papier: we hebben een groot aantal rollen gerecycled papier bedrukt met soja-inkt aangeschaft voor onze Cadeauservice. Het papier zelf is eco. We hebben nog zoveel rollen, dat we destijds besloten hebben om de producten in te pakken als cadeautjes. Maar het raakt aardig op, dus waarschijnlijk pakken we in de nabije toekomst niet meer in, behalve als het een cadeau betreft. Dank je voor je tip! Nog een fijne zwangerschapstijd, Louland
Pluspunten
- Supersnelle levering - Snelle reactie op een e-mail - De pakketjes van de bestelling waren allemaal afzonderlijk in vrolijk cadeaupapier verpakt, wat ik als een leuke verrassing ervaarde bij het openen van de doos.
VerbeterpuntenIk ben erg tevreden, het enige dat ik zou kunnen verzinnen om nog zorgvuldiger over te komen dan jullie al doen, is het bijvoegen van een printje met gebruiksaanwijzing of recept om de bestelde henna te kunnen gebruiken.
Dank je voor je mooie review. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat op je haar :-) Wat betreft de gebruiksaanwijzing: deze hebben wij expres niet toegevoegd, omdat deze op onze site staat vermeld en we de link naar de Veelgestelde Vragen over Henna via email verzenden. Dat scheelt papier! Mocht in de toekomst blijken dat meer mensen behoefte hebben aan een gebruiksaanwijzing op papier, zal ik deze maken en bij de henna bestellingen voegen. Dank je voor je tip! Fijne dag, Louland
Pluspunten
Betrouwbare (web)winkel. Vriendelijke mensen met verstand van de producten. Geweldig advies. Snelle levering.
Pluspunten
Snel, goed product
VerbeterpuntenGeen