Pluspunten

Snelle levering en mooie producten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Veel kennis over de producten. Goed advies en uitleg over werking van de producten. Waarom stappen we niet allemaal over op natuurlijke huidverzorging ipv ons te laten vergiftigen door de reguliere cosmetische industrie (http://www.optimalegezondheid.com/hoe-ongezond-zijn-onze-cosmeticaproducten)

Geen, zo door gaan…

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik ben tot nu toe een heel tevreden klant.

Heeft nog geen toepassing op mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt.

Ik miste een automatische bevestiging van mijn bestelling. Een mailtje met: 'we hebben uw bestelling in goede orde ontvangen. De eerstvolgende werkdag nemen we contact met u op over de verdere afhandeling van uw bestelling'

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer vriendelijke en attente service. De haarborstels zijn bijzonder prettig in het gebruik en ook nog prachtig om te zien.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kwalitatief hoogwaardige producten, goede service en uitleg. Ik ben zeer te spreken over de raw gia moisterising creams (bijv. for her babies en hemp creme) en de heerlijke cleanser. Sinds ik deze producten gebruik heb ik nagenoeg geen allergische reacties meer en is mijn huid rustig geworden!! De deodorant van soap & salve is ook geweldig gebleken. Na een gewenningsperiode van 1 week zweet ik minder en ruik ik niet! mijn oksels zijn dankbaar voor dit 100% biologisch product! De MSM poeder smaakt erg vies, maar mijn nagels en haar zijn zichtbaar mooier geworden!!

Veel meer mensen zouden in aanraking moeten komen met deze 100% natuurlijke producten!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ovalen haarborstel met 5 rijen en kussen gekocht. Mijn haar glanst en de borstelharen bereiken goed mijn hoofdhuid. Echt een super product. De uitleg en communicatie en advies waren echt top! Snelle levering van het product en goede stijve haren. Ik heb kort en dik haar. Ik zou deze site aan iedereen aanbevelen. Zeer leuke mensen en super producten waar ik er inmiddels meer heb besteld dan alleen de borstel. Bedankt louland en zeker tot volgende bestellingen.

geen, top uitleg en super goede informatie gekregen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Heerlijke gezicht zeep, maakt je huid zijdezacht en glad en schoon. Love It.!!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke informatie en overzichtelijke site.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Klantvriendelijk, heldere communicatie en snel!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijke benadering naar de klant toe.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Keurig verpakt met duidelijke beschrijving van ieder produkt, bovendien op voorhand per mail een beschrijving ontvangen met onderhoudtips.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles is goed gegaan van bestelling tot aan levering en heel tevreden met de kwaliteit!

Tip: hoe maak/ houd ik mijn borstel en kam schoon?

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer goede klantenservice. Fijne producten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Begonnen met de Gezichtszeep butter honey bar. Helemaal top. Ruikt heerlijk en rijk schuim. Helemaal geen trekkerige huid na het wassen van mijn gezicht. Voor het eerst kan ik mijn gezicht wassen met zeep. Heerlijk. Nu ook de outmeal en goatmilk uitgeprobeerd. Ruikt ook heerlijk en prima schuim. Geeft een schoon en glad gevoel. Wel iets sterker ontvettend dan de butter honey. Voor mij beter in de zomer. Kijk al uit naar het uitproberen van de volgende. Borage olie: Verzacht de eczeemplekken op mijn huid en verminderd jeuk. De olie trekt heel snel in de huid, de eczeemplekken worden hier heel rustig van zonder dat het vettig aan blijft voelen. Prima product voor extreem droge of eczeem huid. Is een aanrader. Toverhazelaar bloemenwater: Heerlijke verzachtende spray die jeuk en irritatie van eczeemplekken verminderd. Tip: bewaar in de koelkast voor extra verkoeling en vermindering van jeuk.

een 8,5 voor kwaliteit, omdat ik nog zoekende ben naar de beste shampoo bar van Chagrin Valley voor mijn vette haar. En een absolute 10 voor de butter honey gezichtszeep (mijn favoriet tot nu toe).

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede, snelle levering. Een super service en super goede producten. Ik ben echt gek op de haarzepen en gezichtszepen. Voor mij geen andere zeep meer.

Geen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel en duidelijk De nieuwe borstel bevalt goed. Hij is vrij breed en het handvat is stevig. Hij is mooi afgewerkt. Aan de stippen op 'de kop' van de borstel kan ik zien dat hij handgemaakt is. Het borstelen gaat prima. In het begin was mijn haar bij het borstelen heel erg statisch, waardoor het bijna onhandelbaar werd (ik heb lang, sluik haar). En dat terwijl het buiten niet vroor. Nu gaat het beter; misschien kwam het doordat de borstel nieuw was. Ik ben er blij mee; ik kan weer zeker tien jaar met plezier mijn haar borstelen (misschien wel langer).

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Absoluut de betrokken en servicegerichte medewerkers die ik aan de lijn krijg als ik jullie bel. Met verstand van zaken en met hulp gericht op het zo snel mogelijk zorgen dat de spullen bezorgd kunnen worden.

Via de site bestellen werkte niet goed met de kortingscode. Gelukkig werd na een telefoontje met Talitha alles geregeld. Prima, betrokken medewerker. Kwaliteit van de producten kan ik nog niets over zeggen want die ga ik nu proberen. Alles ziet er in ieder geval prima verzorgd uit en werk ook keurig verpakt bezorgd.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

heerlijke Raw Gaia producten, een weldaad voor je huid. Of het nu de olie, de creme of de cleaner is, alles is even lekker en zo voedend en (h)eerlijk voor je huid. De borstels en kam zijn weer een weldaad voor je haar. Ik heb nu glanzend prachtig haar en het is een genot het te borstelen. Simply love it and love LOULAND. xx

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service, prima afhandeling, goede communicatie

Pluspunten

Maakt me haar zacht, glanzend en het voelt en ziet er gezond uit. Ik ben er helemaal happy mee!

Geen!

Hoekerkade 25