Pluspunten
Snelle levering en mooie producten.
Pluspunten
Veel kennis over de producten. Goed advies en uitleg over werking van de producten. Waarom stappen we niet allemaal over op natuurlijke huidverzorging ipv ons te laten vergiftigen door de reguliere cosmetische industrie (http://www.optimalegezondheid.com/hoe-ongezond-zijn-onze-cosmeticaproducten)
VerbeterpuntenGeen, zo door gaan…
Beste Gert, bedankt voor uw review! Ja ik ben het met u eens: de natuur loopt over van alle benodigde stoffen voor je huid. Alles wat niet natuurlijk is, is niet nodig en kan inderdaad schade berokkenen. Onze huid / ons haar knapt op van Moeder Natuur zelf. Goed te horen dat de Neem en Tea Zeep u geholpen heeft. Wellicht tot ziens, Louland
Pluspunten
Ik ben tot nu toe een heel tevreden klant.
VerbeterpuntenHeeft nog geen toepassing op mij.
Karin, nog SUPER bedankt voor uw uitgebreide review! U heeft er echt moeite voor gedaan, wat wij zeer waarderen. Dank u wel! Louland
Pluspunten
Snelle bezorging, goed verpakt.
VerbeterpuntenIk miste een automatische bevestiging van mijn bestelling. Een mailtje met: 'we hebben uw bestelling in goede orde ontvangen. De eerstvolgende werkdag nemen we contact met u op over de verdere afhandeling van uw bestelling'
Fijn dat de borstel met kussen goed bevalt. Ja de standaard bevestiging gaat bij ons helaas niet automatisch. U heeft op zondag besteld en we waren die dag helaas niet op kantoor om deze op akkoord te zetten. Maandagochtend heeft u de email gekregen. Inderdaad vervelend voor u. We zijn er nog aan bezig om dit euvel te laten oplossen. Bedankt in ieder geval voor het doorgeven! Nog een fijne dag en veel plezier van uw haarborstel.<br /> <br /> Louland
Pluspunten
Zeer vriendelijke en attente service. De haarborstels zijn bijzonder prettig in het gebruik en ook nog prachtig om te zien.
Pluspunten
Kwalitatief hoogwaardige producten, goede service en uitleg. Ik ben zeer te spreken over de raw gia moisterising creams (bijv. for her babies en hemp creme) en de heerlijke cleanser. Sinds ik deze producten gebruik heb ik nagenoeg geen allergische reacties meer en is mijn huid rustig geworden!! De deodorant van soap & salve is ook geweldig gebleken. Na een gewenningsperiode van 1 week zweet ik minder en ruik ik niet! mijn oksels zijn dankbaar voor dit 100% biologisch product! De MSM poeder smaakt erg vies, maar mijn nagels en haar zijn zichtbaar mooier geworden!!
VerbeterpuntenVeel meer mensen zouden in aanraking moeten komen met deze 100% natuurlijke producten!!
Pluspunten
Ovalen haarborstel met 5 rijen en kussen gekocht. Mijn haar glanst en de borstelharen bereiken goed mijn hoofdhuid. Echt een super product. De uitleg en communicatie en advies waren echt top! Snelle levering van het product en goede stijve haren. Ik heb kort en dik haar. Ik zou deze site aan iedereen aanbevelen. Zeer leuke mensen en super producten waar ik er inmiddels meer heb besteld dan alleen de borstel. Bedankt louland en zeker tot volgende bestellingen.
Verbeterpuntengeen, top uitleg en super goede informatie gekregen.
Pluspunten
Heerlijke gezicht zeep, maakt je huid zijdezacht en glad en schoon. Love It.!!!
Pluspunten
Duidelijke informatie en overzichtelijke site.
Hallo Jil, dank u voor de review van de haarborstel 8 rijen. Ik heb aan de hand van uw review u een email gestuurd met een paar vragen specifiek over deze borstel in combinatie met uw soort haar. Wellicht kan ik u nog wat tips geven over uw haarverzorging of iets anders voor u betekenen. Ik wens u nog een fijne dag!
Pluspunten
Klantvriendelijk, heldere communicatie en snel!
Pluspunten
Vriendelijke benadering naar de klant toe.
Pluspunten
Keurig verpakt met duidelijke beschrijving van ieder produkt, bovendien op voorhand per mail een beschrijving ontvangen met onderhoudtips.
Pluspunten
Alles is goed gegaan van bestelling tot aan levering en heel tevreden met de kwaliteit!
VerbeterpuntenTip: hoe maak/ houd ik mijn borstel en kam schoon?
Dank je Ivon voor het invullen van de review :-) Ben blij dat de producten je bevallen. En bedankt voor je goede tip over het schoonmaken van de borstel en de kam. Ik zal het in de productomschrijving opnemen. Fijne dag!
Pluspunten
Zeer goede klantenservice. Fijne producten.
Pluspunten
Begonnen met de Gezichtszeep butter honey bar. Helemaal top. Ruikt heerlijk en rijk schuim. Helemaal geen trekkerige huid na het wassen van mijn gezicht. Voor het eerst kan ik mijn gezicht wassen met zeep. Heerlijk. Nu ook de outmeal en goatmilk uitgeprobeerd. Ruikt ook heerlijk en prima schuim. Geeft een schoon en glad gevoel. Wel iets sterker ontvettend dan de butter honey. Voor mij beter in de zomer. Kijk al uit naar het uitproberen van de volgende. Borage olie: Verzacht de eczeemplekken op mijn huid en verminderd jeuk. De olie trekt heel snel in de huid, de eczeemplekken worden hier heel rustig van zonder dat het vettig aan blijft voelen. Prima product voor extreem droge of eczeem huid. Is een aanrader. Toverhazelaar bloemenwater: Heerlijke verzachtende spray die jeuk en irritatie van eczeemplekken verminderd. Tip: bewaar in de koelkast voor extra verkoeling en vermindering van jeuk.
Verbeterpunteneen 8,5 voor kwaliteit, omdat ik nog zoekende ben naar de beste shampoo bar van Chagrin Valley voor mijn vette haar. En een absolute 10 voor de butter honey gezichtszeep (mijn favoriet tot nu toe).
Pluspunten
Goede, snelle levering. Een super service en super goede producten. Ik ben echt gek op de haarzepen en gezichtszepen. Voor mij geen andere zeep meer.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel en duidelijk De nieuwe borstel bevalt goed. Hij is vrij breed en het handvat is stevig. Hij is mooi afgewerkt. Aan de stippen op 'de kop' van de borstel kan ik zien dat hij handgemaakt is. Het borstelen gaat prima. In het begin was mijn haar bij het borstelen heel erg statisch, waardoor het bijna onhandelbaar werd (ik heb lang, sluik haar). En dat terwijl het buiten niet vroor. Nu gaat het beter; misschien kwam het doordat de borstel nieuw was. Ik ben er blij mee; ik kan weer zeker tien jaar met plezier mijn haar borstelen (misschien wel langer).
Hallo Teun. Bedankt voor je review. Ik hoop ook dat het kerstcadeau (de handgemaakte Faller haarborstel) in de smaak valt bij de ontvanger. En nog bedankt voor het delen van je kennis mbt het verschil tussen berkenhout en haagbeuk. Heb het inmiddels op onze site aangepast.
Pluspunten
Absoluut de betrokken en servicegerichte medewerkers die ik aan de lijn krijg als ik jullie bel. Met verstand van zaken en met hulp gericht op het zo snel mogelijk zorgen dat de spullen bezorgd kunnen worden.
VerbeterpuntenVia de site bestellen werkte niet goed met de kortingscode. Gelukkig werd na een telefoontje met Talitha alles geregeld. Prima, betrokken medewerker. Kwaliteit van de producten kan ik nog niets over zeggen want die ga ik nu proberen. Alles ziet er in ieder geval prima verzorgd uit en werk ook keurig verpakt bezorgd.
Pluspunten
heerlijke Raw Gaia producten, een weldaad voor je huid. Of het nu de olie, de creme of de cleaner is, alles is even lekker en zo voedend en (h)eerlijk voor je huid. De borstels en kam zijn weer een weldaad voor je haar. Ik heb nu glanzend prachtig haar en het is een genot het te borstelen. Simply love it and love LOULAND. xx
Pluspunten
Snelle service, prima afhandeling, goede communicatie
Pluspunten
Maakt me haar zacht, glanzend en het voelt en ziet er gezond uit. Ik ben er helemaal happy mee!
VerbeterpuntenGeen!
Dank je voor je review Kim! Daar zijn we ontzettend blij mee. Je had de Lavender Spice zeep gekocht. Die hebben wij zelf nog niet uitgeprobeerd. Maar fijn dat hij jouw haar goed bevalt! Dank je!