Professioneel

Goede website, accurate bezorging, uitstekende producten.

Vlotte / zorgvuldige levering

Een persoonlijk geschreven kaartje bij de zending geeft echt een bijzonder gevoel. Blijven doen, doet goed !

Perfecte service

De informatie die ik kreeg en service was perfect.

Toppie

Goede maten en kleuren.

Geregeld

Betreft: Hanro ondergoed Website zegt dat bestelde spullen op voorraad zijn echter, krijg ik 1x exemplaar geleverd en rest(4x) #2wkn later.

snel en betrouwbaar klopt!

een artikel dat niet meer voorradig was werd correct gemeld en alternatief aanbevolen. Communicatie hieromtrent verliep probleemloos.

alles was goed geregeld

heel goed

Goede webshop.

Goede webshop, mooie spullen, prima verpakt en op tijd bezorgd. Als iets er tijdelijk niet is, meteen contact met de klant. Vaste (ingelogde) klanten zouden meer kortingen mogen krijgen.

Hartstikke goed!

Vlotte levering en keurig verzorgd. Dank!

De bestelling is prima verlopen.

Na een bestelling geplaatst te hebben en er voor mij iets niet duidelijk was na de bezorging heb ik gebeld en ben ik erg vriendelijk en met duidelijke uitleg te woord gestaan. En het zijn fijne sokken zeker niet onbelangrijk.

Prima assortiment in beeld gebracht met goede filters.

Na vertraagde levering was er prima mogelijkheden voor contact en was er snel een reactie.

Mooie panty, keurig verpakt en snel bezorgd!

Via de telefoon fantastisch geholpen!

Had plots snel een naadloze panty nodig voor de bruiloft van mijn dochter. Raakte door geklungel op de website flink gestrest. Werd daarna fantastisch telefonisch geholpen door team beenmode. Panty werd de volgende dag al door DHL geleverd..

Goede prijs en snel ontvangen

Blij met de sokken. Waren goedkoopste online en snelle verzending

Prima en snel

Prima sokken, snel geregeld

Erg behulpzaam. Ik kreeg de link voor de kousen.

Ik was blij dat iemand me hielp. Vooral omdat er zo veel soorten kousen zijn, die op elkaar lijken Bovendien werd ik goede raad gegeven over de compressiekousen.

Verzending snel en goed.

Snelle levering Duidelijke website

Telefonisch contact, goed geadviseerd

Geweldige klanten service en snelle levering

Ik bestel bij dit bedrijf al jaren mijn panty’s. Wanneer er toch blijft dat mijn maat uitverkocht is dan krijg ik hier super service over. Verder is er een groot assortment en alles word snel geleverd.

Goede service en duidelijke communicatie

Keurig verpakt en snel geleverd

De Rhode pantoffels zijn precies wat ik zocht. Bestellen ging makkelijk en de levering verliep vlot.

Fijne lange sokken, zitten heerlijk

Ik heb lange sokken besteld om te dragen in een brace na een achillespeesruptuur. Het zijn fijne zachte sokken, ze zitten ook lekker. Het elastiek aan de bovenkant van de zwarte sokken had ruimer gemogen. De witte zitten perfect. Als mijn blessure over is ga ik ze gebruiken als fitness-/hardloopsokken

Snelle nette verzending, helemaal prima!

Heel tevreden. Snelle, nette verzending, helemaal prima!

Groot assortiment en fijne kwaliteit van de baby en danes maillots die ik besteld heb!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren