Vlotte nette service

Het bestelde badpak werd direct de volgende dag geleverd met een handgeschreven kaartje. Heel vriendelijk en netjes verpakt bezorgd.

Werd uiterst deskundig, zakelijk en vriendelijk geholpen!

Zeer goed!

Keurig geregeld, snelle levering .En een leuk persoonlijk kaartje erbij! Zeer tevreden!

zeer positief

de 1e keer bij jullie besteld en snel geleverd.

uitstekend

Goede ,duidelijke site,snelle levering en een leuk persoonlijk schrijven erbij.

Snelle en nette ontvangst van het product

Mijn product was helaas te klein, dus ik ben nog in afwachting, hoe het ruilen verloopt

Zeer goede sokken, en indien nodig, denken ze met je mee. Een ‘persoonlijke’ webwinkel

heel goed

snel geleverd en prima qua prijs.

Correcte service

Erg tevreden over de service

Toppie

Het waren mooie kleuren en goede maten

Goede klantenservice

Beenmode verkoopt nog de kousenvoetjes die ik zocht, wat ik heel fijn vind. Verder hebben ze een goede, persoonlijke klantenservice. Mijn vragen werden vlot beantwoordt en alles is netjes afgehandeld.

Goed geholpen aan de telefoon. Snelle verzending. Zeer klantvriendelijk.

Heelgoed

Service prima

persoonlijk en goed

Een hand geschreven kaartje erin maakt het af. Zeer goede service

Helemaal geweldig

Duidelijke website. Geweldige kwaliteit van de artikelen. Perfecte levering en retournering.

Zeer klantvriendelijk

Online shoppen is zeer prettig ruim assortiment. Het bestelde ontvangen met geschreven kaart erbij plus blocnote. Zeer attent. Het zijn de kleine dingen die het doen en mijn dag een feestelijk gevoel geven Dankjewel

Altijd top

Altijd uitstekende service en kwaliteit!

Tevreden met producten en snelle levering

Meerdere keren heb ik hier besteld. Producten zijn zoals verwacht, met een leuke kaart inclusief persoonlijke boodschap.

Ik had per ongeluk twee verschillende maten besteld. Er is telefonisch contact met mij opgenomen om te vragen of dat wel klopte alvorens ze de bestelling gingen versturen. En daarna had ik de artikelen ook heel snel in huis. Top service!

Boven verwachting

ik was echt verbaasd hoe snel de bestelling er was. 's middags besteld, volgende dag in de bus. Mooi ingepakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Een luxe ervaring, zelfs voor een kleine bestelling. Dank je wel dames!

Snelle goede service

Ik heb nu 2 keer bij beenmode.nl besteld en alles is mooi en snel geleverd dus zijn we heel tevreden.

Prachtige mooie snelle service

Schitterend product en snelle levering

Top boxer shorts

Boxer shorts in het wit van Oroblu zijn echt top! Deze zitten heerlijk en mooi onder een linnen witte broek. Stijlvol!

UItstekend

Bestellingen worden direct uitgeleverd en indien niet voorradig correcte melding en spoedige nalevering.

Levering was een rommeltje

Ik bestelde 3 paar sokjes, die op de website als beschikbaar stonden. Uiteindelijk kwam er een paar, na mailen kwam het volgende paar en na een paar maanden heb ik weer aan de bel getrokken en bleek het laatste paar niet meer leverbaar. Daar kreeg ik een goede vervanging voor.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren

+31 85 902 8001

Over Beenmode.nl

Beenmode.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in beenmode voor dames, heren en kinderen. Het assortiment omvat panty's, leggings, kousen, sokken en thermokleding van bekende merken, met een focus op stijl, comfort en kwaliteit. Beenmode.nl biedt een ruime keuze aan producten voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden, gecombineerd met snelle levering en uitstekende klantenservice.

Over yunders.com